Αν το TPS είναι από ανάκληση δεν πληρώνεις, στο έγραψα και παραπάνω.
Αν το TPS είναι από ανάκληση δεν πληρώνεις, στο έγραψα και παραπάνω.
μακάρι φίλε, το ξέρω ότι το έγραψες παραπάνω και σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σου, απλά μου έχουν γεννηθεί απορίες υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν κ ελλατωματικά tps στα μοντέλα του 2007 τα οποία να μην ανακαλούνται οπότε και να τα πληρώνεις;;; Έχω σκιαχτεί λίγο γιατί αργώ να πληρωθώ ακόμα και θα μείνω ταπί αν μου πεί τπτα ακραίο ο μάστορας....![]()
τι να σου πω. δε νομιζω, μαλλον κατι αλλο θα φταει
χτες συναντησα εναν με ενα aprilia pegaso raid-rail αν θυμαμαι καλα-καπως ετσι-αυτο με τις μπλε αλουμινενιες ζαντες,το μηχανακι σε αλλαγη 1η-2α εσβηνε,στο ρελαντι ανεβαζε κανονικα,ο φιλος ελεγε για βενζινα,αν ηταν απ αυτο δεν θα ανεβαζε στο ρελαντι,του ειπα να ανεβασει 2 μαζι επανω και το προβλημα λυθηκε
νομιζω οτι μοτερ φορανε ιδιο ε?
Εν τέλει το tps μου δεν είναι απο ανάκληση και ο μάστορας μου είπε ότι θέλει απο εκεί το μηχανάκι να το κρατήσει μια μέρα για να κοιτάξει το Injection και να δεί τι παίζει....Πριν ένα μήνα είχα κάνει μεγάλο service ρύθμισμα βαλβίδων και νομίζω ότι είχε καθαρίσει και το injection απο ότι είχε πεί ο ίδιος μάστορας.
Προσωρινή λύση επειδή δουλεύω και δεν μπορώ να το αφήσω αυτην την βδομάδα είναι το ρελαντί σε αρκετά ψηλές στροφές πράγμα αρκετά κουραστικό....
Τι προτείνετε να κάνω? Να πάω μια βόλτα απο το Μοτοδίκτυο στην Αγιά Παρασκευή;;
Αφού δεν είναι το Tps τι αλλο θα μπορούσε να είναι έχει κανείς καμιά ιδέα;