ωραίος με τη ωραία τη ποδία να τσακίσεις τα χώματα φίλε μου. πάντα ορθιος![]()
καλοβολτάριστο φίλε μου, αν είναι (λογικά) το καρμπυρατεράτο, βάλτου ΑΜΕΣΑ (αν δεν έχει ήδη) ένα καλό φιλτράκι βενζίνης (παθών)
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Καλοβολτο φιλε. Παντα ορθιος και αντε να το χαρεις. Μ´αρεσει και το χρωματακι!!!![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
δεν φταιω εγω που ειστε γκαντέμηδες, αν σκεφτεις οτι ειχα και το 250 και δεν ειχα κανένα προβλημα (βασικα και αυτο εδω το εχω περιμένω τισ κολο ασφαλιστικές) , χμμμ οκ ειμαι εγω τυχερός ειχα και alfa romeo και δεν ειχα κανένα πρόβλημα. χαχαχαχαχαχα.. αλλα ναι ρε παιδια. μην ειστε προκατελημενοι kawasaki ειναι οχι yawasawfskaids mitsou!! και ιδικα τα kle δεν χαλάνε ασε που και να χαλασει πας στο περίπτερο και περνεις οτι θες υπαρχουν τοσα γυρο γυρο που βρίσκεις. άκουσα κάποτε εναν μηχανικό που λεει ε χαλανε οι βιδες . βαλτε το χερι στην καρδια πιος απο εσας μετα απο 20-40 βιδοματα και ξεβιδοματα δεν σκεφτικε να αλαξει βιδες και ποσοι πηγαν και αλαξαν. και honta να ειχα στις 40 φορες θα άλλαζα βιδες. και για μην μου την λετε και πολυ εχω και προστατευτικο δισκοφρενου για να παω και βουνο, εχω και μπρατσακια σε ασορτι μπλε χρωμα για να παω θαλασα (ΜΕΣΑ ε! )
ποδια για να μην ξυνω τα κατω μου!
και κυριος ΠΟΛΥ γκαζι!
![]()
χαχαχαχαχαχα
αυτοφωτοι σαν τις κωλοφωτιες ενα πραμα...
καλοταξιδο!
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone