Εν αρχη μου προτεινε να παρω το ετοιμο σeτακι που προσφερει απο το intern-ετικο του καταστημα......της ταξεως των 140 περιπου δολλαριων......αλλα λογω του οτι του ειπα οτι ειχα παραγγειλει ηδη την κασετινα της Factory pro, μου εδωσε εναν μπουσουλα για να ξεκινησω με: main εμπρος 175, main πισω 172, βελονα στην 3 θεση και pilot jet 45. Τωρα IMS και τα σχετικα ειναι στο ψαξε δοκιμασε. Τις ιδιες ρυθμισεις παντως μου ειχανε στειλει κ απο το KTMtwins.....
Τωρα σκοπευω σε πρωτο χρονο να βαλω φιλτρο, βελονες κτλ κτλ και μετα να απευθυνθω σε καποιον ο οποιος θα αναλαβει την δυναμομετρηση, την αναλυση καυσαεριων (AFR) και τελος την επιτοπου αλλαγη ρυθμιση αν αυτο χρειαστει. Με βλεπω προς Powerhouse πλευρα παντως.....
DrBig εχεις πμ..
Παροτι θα κερναει τσαγακια.......εσεις να τον αγαπατε????? Πρεπει να ειναι πολυ καλο παιδι.....

Τα FCR που προτεινεις ηταν μια ενδεχομενη λυση την οποια ειχα σκεφτει, αλλα μετα απο ψαξιμο διαπιστωσα οτι το κοστος ειναι πολυ παραπανο απο τα 400-500ευρω και μιλαμε παντα για μεταχειρισμενα, κατι το οποιο δεν ηθελα να ρισκαρω......γιατι καινουργια ουτε κουβεντα....πανακριβα. Επισης ειναι τρομερα ευαισθητα ως προς τις ρυθμισεις τους αλλα κ επιρεαζονται τρομερα υπο εναλλαγες υψομετρου/βαρομετρικες, θερμοκρασια περιβαλλοντος, ειδικα τους χειμερινους μηνες. Ας μην ξεχνας κ την αυξηση της κταναλωσης, κατι το οποιο δεν συμβαινει στην περιπτωση που χρησιμοποιησεις το φιλτρο. Μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις μιλανε κ για αυξηση αυτονομιας......Τωρα το κοστος για φιλτρο(Rotweiller) κ βελονες (Factory pro), ειναι 299$ και 99$ αντιστοιχα, συν περι τα 50$ εξοδα αποστολης ..... ειναι το συνολο σε ευρα 338........!!! Αν λαβεις κιολας υποχην οτι χανει κ 2-2,5kgr σε βαρος μετα την αφαιρεση απο το φιλτρο κουτι.....εισαι κερδισμενος απο οπου κ να το κοιταξεις.