Καλησπέρα και πάλι φίλοι .... Ευχαριστώ για την ανταπόκριση...
Δυστιχος Ελλάδα δεν γύρισα φίλε ΧρήστοΑς μεγαλώσουν τα παιδιά και βλέπουμε
![]()
Trooper pratar du svenska ? Gillar du svenska flikor ? χαχαχαχα...
pan .... Λόγο ηλικίας ίσος να το σκέφτομαι λίγο παραπάνωΠαντός είπες μια μαγική λέξη... Διασκέδαση... Γι αυτό τον λόγο και μόνο το καβαλάω ξανά...
Byron ... Τη να πω ρε φίλε... Έχεις γράψει Δράμα που μεγάλωσα και έζησα εκεί μέχρι τα 22 έχεις γράψει Δοξάτο που είναι το χωριό και έχεις γράψει και Nils Holgersson που ήταν το αγαπημένο μου όταν ήμουν πιτσιρικάςΜήπως με ξέρεις και μου κανείς πλάκα ρε.. χαχαχα...
Τα λέμε και πάλι ευχαριστώ![]()
Χαιρετώ και Lioulios Diaz Sniper κτήνος και sorry αν ξέχασα κάποιο![]()
Γεια σου αντρεα ,πατριωτακι ! απο ποιο μερος τη Δραμας ακριβως καταγεσαι ; μηπως ειμαστε και χωριανοι !!![]()
τωρα το ειδα γραφεις πιο πανω οκ ,καλη επανοδο λοιπον !!![]()
Τελευταία τροποποίηση από NIKOS.; 21/06/2013 στις 22:35.
Καλώς ήρθες φίλε, καλή διασκέδαση με το εργαλείο![]()
Travel, Grow, Share
καλος ορισες!
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ευχαριστω παίδες... Να σται καλά
Νίκο μέσα από Δράμα είμαι ... Η μητέρα μου από Δοξάτο. Από Δράμα είσαι ?
Trooper μένεις πάνω η είσαι κάτω ? Έχεις κάνει Σουηδία ?Γιατί μια χαρά το βλέπω το γραπτό
χεχε..
η γυναικα μου εκανε μεταπτυχιακο επανω. εγω ειχα βλεψεις για να μεινω πανω αλλα ναυαγησανε σε μεγαλο βαθμο και εμεινα κατω μαζι με τη γυναικα μου που επεστρεψε. παρ' ολα αυτα στο πλαισιο της προετοιμασιας για να καταφερω να ανεβω εκανα 4 χρονια γλωσσα και ετσι εχουμε αυτα τα αποτελεσματα στο θεμα.
skål![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Και για να μην τα ξεχασει τα χρησιμοποιει οπου βρει. Παιζει να εχει γραψει στιχους στους antique![]()
Γεια σου ρε Ανδρεα!!!!να κανονισουμε να βρεθουμε ρε συ....μια που ειμαστε κοντοχωριανοι..........εγω ειμαι στο Οσλο εδω και δυο χρονια!αν μας κατσει ρε να μοιρασουμε τα χιλιομετρα να πιουμε καμια φραπα πουθενα στα συνορα κοντα....
!!!!!!
(θα φερω εγω "σπαστο" μη μασας)!!!