Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 107

Θέμα: Περί αγοράς μηχανής

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Οι γονείς σου τι λένε?
    προφανώς τώρα τίποτα
    όταν θα τον μαζεύουν από κανένα αυτόφωρο θα του τα πουν όλα μαζεμένα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Ρε παίδες... τι ασχολείστε αν έχει δίπλωμα κ.λ.π.; το παιδάκι έκανε μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ερώτηση, όσοι έχουν εμπειρία η γνωρίζουν το μΕχανάκι και θέλουν ας του απαντήσουν.
    το αν θα φάει το κεφάλι του κ.λ.π είναι αποκλειστικά δικό του θέμα....
    Άλλωστε το είπε και ο ίδιος, ΟΤΙ και να του πούμε μεγάλο θέλει να πάρει
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος Το avatar του/της Gerrys
    Παιδιά μπορείτε απλά να μου πείτε για την duke..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ρε παίδες... τι ασχολείστε αν έχει δίπλωμα κ.λ.π.; το παιδάκι έκανε μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ερώτηση, όσοι έχουν εμπειρία η γνωρίζουν το μΕχανάκι και θέλουν ας του απαντήσουν.
    το αν θα φάει το κεφάλι του κ.λ.π είναι αποκλειστικά δικό του θέμα....
    Άλλωστε το είπε και ο ίδιος, ΟΤΙ και να του πούμε μεγάλο θέλει να πάρει
    σηκώνει κουβέντα, αλλά ας μη το τραβήξουμε
    ας μιλήσει κάνεις Δουκοκράτορας

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gerrys Προβολή μηνύματος
    Παιδιά μπορείτε απλά να μου πείτε για την duke..
    Άμα μιλάμε για ΤΗΝ Duke, τα πράγματα είναι απλά...

Μούν@ρος, και η παλιά και η καινούρια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	duke_old.jpg 
Προβολές:	162 
Μέγεθος:	25,6 KB 
ID:	293586

Όνομα:	duke_new.jpg 
Προβολές:	161 
Μέγεθος:	38,1 KB 
ID:	293587

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    630.000 ευρό σύνολο πήραν οι πρώτου βαθμού συγγένειας από ασφαλιστική. προήλθε θάνατος οδηγού (θείου μου) αυτοκινήτου που στην προσπάθεια του να αποφύγει μηχανή που διέσχισε κάθετα κεντρική λεωφόρο ανετράπη. Ο οδηγός του δικύκλου ένας 18 χρόνος, το όχημα ασφαλισμένο αλλά ο νεαρός χωρίς δίπλωμα, έφυγε μαζί με τον συνεπιβάτη αλλά αυτόπτες μάρτυρες τον έδωσαν. Μάντεψε από ποιόν θα τα πάρει η ασφαλιστική πίσω
    Θα μπορούσε να έχει και άλλες κυρώσεις αλλά μιας που και ο ίδιος ο θανών ήταν οδηγός μηχανής και πατέρας παιδιών η οικογένεια του δε θέλησε να το κυνηγήσει περισσότερο.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ναι, πολλοί από μας υπήρξαμε νέοι που κάναμε τις ίδιες μαλακίες. Και ναι οι περισσότεροι ήμασταν τυχεροί και γλιτώσαμε τα χειρότερα. Υποτίθεται ότι τώρα μεγαλώσαμε και βάλαμε μυαλό. Βέβαια στην πραγματικότητα πολύ μυαλό μπορεί να μην βάλαμε, αλλά η εμπειρία μας και τα μαθήματα που πήραμε απ' τα παθήματα άλλων, μας έκανε να αναθεωρήσουμε κάποιες απόψεις.

Όμως θα ήθελα να ξέρω, αυτή την κωλονοοτροπία την έχουν οι νέοι και σε άλλα κράτη? Και οι γονείς με ποια λογική πάνε πάσο σε τέτοιες αποφάσεις? Μήπως είναι αποφασισμένοι να αφήσουν το γιό τους έρμαιο του νόμου σε περίπτωση που γίνει μια στραβή όπως η παραπάνω? Φυσικά αυτοί είναι η κύριοι υπεύθυνοι για την λάθος διαπαιδαγώγηση και κατ' επέκταση το κράτος, που δεν φρόντισε να προετοιμάσει σωστά τους ίδιους. Μα εδώ δεν τίθεται θέμα μόνο παιδείας αλλά και λογικής. Λογικής σκέψης που μπορεί να λείπει από έναν νέο αλλά υποχρεούται να κατέχει ο παιδαγωγός του. Είτε αυτός λέγεται γονέας, είτε καθηγητής, είτε κοινωνία.

Και τραβάμε το δρόμο μας οι κατ' ευφημισμόν λογικά όντα. Οι κατ' ευφημισμόν κληρονόμοι του πολιτισμού των προγόνων μας. Ανίκανοι να οργανώσουμε την σκέψη μας στα όρια της λογικής. Βάζουμε τους άλλους να κάτσουν στην θέση του μαλάκα και εμείς, έξυπνοι από γεννησιμιού μας παίρνουμε τις αποφάσεις μας με την λογική του παραλόγου.

Ναι νέε μου! Αυτά που σου είπαν για την duke έχουν βάση.

Εντάξει τώρα? Την πήρες την απάντηση που επιζητούσες?

Καλό δρόμο σου εύχομαι και πάντα όρθιος.

Και αν είσαι τρολ δεν πειράζει, κάποιος νέος θα διαβάσει αυτά τα πολυπληθέστατα πια νήματα και ίσως αναθεωρήσει. Ίσως και όχι, αλλά τουλάχιστον θα έχει δει και την άλλη όψη.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 20/06/2013 στις 10:04.
    Sent from me using a computer.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    @ Gerrys

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    οπως τα ειπε ο ακριβως απο πανω
    μαθε να μπουσουλας
    μετα περπατα
    και μετα τρεξε...
    εδώ ο μάστορας στα έβαλε με τη σωστή σειρά και πίστεψέ με έτσι είναι. Ξέρω είσαι καραφτιαγμένος να καβαλήσεις το εργαλείο και να βάλεις φωτιά στη άσφαλτο αλλά κάνε λίγο κράτει. Δεν είναι μόνον οι δικές σου ικανότητες που εμπλέκονται σ' ένα ατύχημα αλλά και του άλλου που θα σε στουκάρει. κι επειδή τα σπασμένα κόκαλα πονάνε αλλά και τα ευρά είναι δύσκολα σήμερα, ξεκίνα να οδηγείς ότι μπορείς με το δίπλωμα που θα βγάλεις. Έτσι είσαι 100 % σίγουρος ότι αν δεν φταις θ' αποζημιωθείς. Σε αντίθετη περίπτωση να είσαι 100% σίγουρος ότι φταις δε φταις, θ' αποζημιώσεις.

Κι εμείς που σου τα λέμε αυτά στην ηλικία σου χειρότερες μαλακίες κάναμε, άλλοι τις πλήρωσαν άλλοι όχι. Απλά προσπαθούμε να σε υποψιάσουμε για το τι θα κληθείς ν' αντιμετωπίσεις σε περίπτωση που είσαι παράνομος.

Στην τελική, παρ' όλο που ζητάς τη γνώμη μας, εσύ θα κάνεις ότι αποφασίσεις, αλλά αν έστω και μία κουβέντα από μας σε κάνει να σκεφτείς 2 φορές, καλό είναι και μην το απορρίπτεις.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νέο μέλος Το avatar του/της Gerrys
    Εντάξει ρε παιδιά καταλαβαίνω αλλά μπορείτε να μου πείτε λίγα πράγματα για την duke και ανοίγουμε άλλο θέμα περί μλκίες,διπλώματα,ατυχήματα κτλ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Με κλειστά μάτια να την πάρεις την Duke. Και αυτά που λένε για high flow είναι παπατζιλίκια φίλε. Αν μπορείς να βρεις το 620, τσίμπα το. Μόνο που θέλει λάδια φίλτρα αυστηρά κάθε 2000 χιλιόμετρα και θα την έχεις για πάντα. Και όταν λέω για πάντα εννοώ για πάντα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Άμα μιλάμε για ΤΗΝ Duke, τα πράγματα είναι απλά...

Μούν@ρος, και η παλιά και η καινούρια.

Όνομα:	duke_old.jpg 
Προβολές:	162 
Μέγεθος:	25,6 KB 
ID:	293586

Όνομα:	duke_new.jpg 
Προβολές:	161 
Μέγεθος:	38,1 KB 
ID:	293587

ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!!!

Όνομα:	204156470.gif 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	11,0 KB 
ID:	293599

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gerrys Προβολή μηνύματος
    Εντάξει ρε παιδιά καταλαβαίνω αλλά μπορείτε να μου πείτε λίγα πράγματα για την duke και ανοίγουμε άλλο θέμα περί μλκίες,διπλώματα,ατυχήματα κτλ...
    Πρώην κάτοχος 640 (adv) για 6 χρόνια, αγορασμένο κούτα, ήμουν ικανοποιημένος και για αυτό άλλωστε συνέχισα με την ίδια εταιρία. Το δικό μου δεν φόραγε τον γκρι Ηι-flow κινητήρα για τον οποίο όλοι έπιναν νερό στο ονομά του και τον θεωρούσαν καλύτερο και ποιο αξιόπιστο. Το μηχανάκι είναι καλοστημένο και αρκετά δυνατό με επαρκή φρένα, θέλει πάντα καλά λάστιχα και τυπική συντήρηση...δεν ξέρω σε τι τιμές παίζει πλέον αλλά από αυτά που έβλεπα όταν κυκλοφορούσε γύρω στην μια δεκαετία πριν δεν θα το επέλεγα...πολύ σκίσιμο τα περισσότερα (αυτό δεν είναι το κακό...) με ελλειπή συντήρηση (αυτό είναι το κακό) και πολύ μοντίφα... Αν πιάνουν τα χεράκια σου και δεν σε νοιάζει να λερωθείς μπορείς να κάνεις πραγματάκια μόνος σου, διαφορετικά θα ανέβει το κόστος αρκετά...λαδια κάθε 2500-3000 είναι καλά και κάθε 2η αλλαγή και φίλτρο...(λίγοι τα κάνανε...)
    Γενικά θα χρειαστεί πολύ ψάξιμο και γνώσεις ΚΑΙ τύχη για να βρεις κανα "καθαρό" και καλοζωησμένο...ΑΛΛΑ δεν παίζει άγχος έχεις δύο ολόκληρα χρόνια να το σκεφτείς, να δεις τι άλλες επιλογές υπάρχουν, να το ψάξεις και ταυτόχρονα να αποκτήσεις εμπειρίες και γνώσεις πάνω σε ένα 125 νόμιμα και χωρίς τον φόβο της "στραβής".
    Όποτε θες άνοιξε και το άλλο θρεντάκι, ίσως διαβάσεις σοβαρές απόψεις...

υ.γ. Σόρρυ και για το αδιάκριτο της ερώτησης αλλά το οικονομικό κομμάτι του θέματος δεν σε απασχολεί καθόλου; αγορά μηχανής, εξοπλισμού, κόστος χρήσης και συντήρησης...(και κάνω πως ξεχνάω την "στραβή" μιας και εκεί τα οικονομικά μεγέθη αγριέυουν...)
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Όμορφο...

Στριφτερό...

Γκαζάτο....

αλλά ΚΤΜ ( Κάθε Τρίτη Μάστορα) ( ή αν τις Τρίτες είσαι απασχολημένος Καθε Τετάρτη Μάστορα )
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ναι, πολλοί από μας υπήρξαμε νέοι που κάναμε τις ίδιες μαλακίες. Και ναι οι περισσότεροι ήμασταν τυχεροί και γλιτώσαμε τα χειρότερα. Υποτίθεται ότι τώρα μεγαλώσαμε και βάλαμε μυαλό. Βέβαια στην πραγματικότητα πολύ μυαλό μπορεί να μην βάλαμε, αλλά η εμπειρία μας και τα μαθήματα που πήραμε απ' τα παθήματα άλλων, μας έκανε να αναθεωρήσουμε κάποιες απόψεις.

Όμως θα ήθελα να ξέρω, αυτή την κωλονοοτροπία την έχουν οι νέοι και σε άλλα κράτη? Και οι γονείς με ποια λογική πάνε πάσο σε τέτοιες αποφάσεις? Μήπως είναι αποφασισμένοι να αφήσουν το γιό τους έρμαιο του νόμου σε περίπτωση που γίνει μια στραβή όπως η παραπάνω? Φυσικά αυτοί είναι η κύριοι υπεύθυνοι για την λάθος διαπαιδαγώγηση και κατ' επέκταση το κράτος, που δεν φρόντισε να προετοιμάσει σωστά τους ίδιους. Μα εδώ δεν τίθεται θέμα μόνο παιδείας αλλά και λογικής. Λογικής σκέψης που μπορεί να λείπει από έναν νέο αλλά υποχρεούται να κατέχει ο παιδαγωγός του. Είτε αυτός λέγεται γονέας, είτε καθηγητής, είτε κοινωνία.

Και τραβάμε το δρόμο μας οι κατ' ευφημισμόν λογικά όντα. Οι κατ' ευφημισμόν κληρονόμοι του πολιτισμού των προγόνων μας. Ανίκανοι να οργανώσουμε την σκέψη μας στα όρια της λογικής. Βάζουμε τους άλλους να κάτσουν στην θέση του μαλάκα και εμείς, έξυπνοι από γεννησιμιού μας παίρνουμε τις αποφάσεις μας με την λογική του παραλόγου.

Ναι νέε μου! Αυτά που σου είπαν για την duke έχουν βάση.

Εντάξει τώρα? Την πήρες την απάντηση που επιζητούσες?

Καλό δρόμο σου εύχομαι και πάντα όρθιος.

Και αν είσαι τρολ δεν πειράζει, κάποιος νέος θα διαβάσει αυτά τα πολυπληθέστατα πια νήματα και ίσως αναθεωρήσει. Ίσως και όχι, αλλά τουλάχιστον θα έχει δει και την άλλη όψη.
    εμεις τοτε δεν ειχαμε κανεναν να μας τα λεει αυτα που σου λεμε ολοι
    δεν ξεραμε απο κρανη ,μπουφαν εξοπλισμο κλπ
    τα μηχανακια τα φτιαχναμε στον παπα τζιμ οι μισοι και οι υπολοιποι στον μαστρο κωστα(οι συχετισεις και οι υπαινιγμοι ειναι ακυροι,τα ονοματα ειναι τυχαια)απο πληροφορηση αστα να πανε,ουτε ιντερνετ ουτε κινητα και εσυ που τα εχεις ολα στα ποδια σου θελεις αυτο το μοτο
    μπορει να νομιζεις οτι ολοι εμεις που σε <κραζουμε>ειμαστε αντιπροσωποι η δουλεουμε σε ολες τις αλλες μαρκες-ΚΤΜ,η πουλανε αξεσουαρ ενδυσης η εχουν σχολες οδηγων,η εχουν ασφαλειες οχηματων
    η μπορει να σε ζηλεουν γιατι μπορεις να παρεις ΚΤΜ και αυτοι δεν μπορουν
    να προσεχεις τα νιατα σου και το ξερο σου το κεφαλι να μην σπασεις να το εχεις ολοκληρο και να κανεις λιγο υπομονη,και να σαι γερος και αξιος να παρεις 10 σαν αυτο αλλα οχι τωρα
    αν εσυ επιμενεις παρολα αυτα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα και η αστυνομια τα κατεβαζει
    οδηγιες περι ΚΤΜ δεν εχω να σου δωσω(δεν ειχα ποτε)

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    +1000 με ο,τι ειπε ο πανω.

Μπορεις να ξεκινησεις αργα και με τα σωστα εφοδια και στο τελος θα το ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο. Ο κοσμος της μηχανης ειναι πολυ ωραιος και δεν εχει σημασια αν ειναι ΚTM 600+ η ενα 125 της ταδε μαρκας.
    Φιλικα παντα.

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. περι αγορας/ καταστημα θεσ/νικη
    από mplah στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2010, 11:34
  2. περί αγοράς δίχρονης καινούριας
    από -tedy- στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 21:18
  3. περι αγορας ο λογος...
    από adam_tsouk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2004, 13:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ