Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα...
...μόλις έρθει Ελλάδα αυτό το μοντέλο, θα έχετε την ευκαιρία να το επεξεργαστείτε όξω από καμία καφετέρια!
Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα...
...μόλις έρθει Ελλάδα αυτό το μοντέλο, θα έχετε την ευκαιρία να το επεξεργαστείτε όξω από καμία καφετέρια!
To μόνο περίεργο που βλέπω είναι ότι υπάρχει ακόμα πάγος στην Ανταρκτική...
Ρε μπας κι έχει κανένα ντουλαπάκι με την εγγύηση του Λάκη Γαβαλά μέσα; Την ψάχνει για να αποφυλακιστεί το παλουκάρι, όχι τπτ άλλο...![]()
φουλ στην ατάκα το θρέντ ρε πστ μου!!!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Μας ψεκάζουν για να είμαστε κοιμισμένοι οι ΕΛ-ληνες,και να μην δίνουμε σημασία σε τέτοια ευρήματα!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες,η ομάδα Έψιλον έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να ανακτήσουμε το Αστρόπλοιο SS Γανυμίδης.Κόντρα σε όλα τα εβραιομασωνικά νεοταξίτικα και προσκυνημένα τσιράκια των Νεφελίμ!!!!
ΕΛ-ληνες επαγρυπνείτε!!!!!Ο χοντρός γαρ παχύς!!!
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Το έβαλα εχθές το βράδυ.
Μπήκα σήμερα το πρωί,και έχω πεθάνει στα γέλια απο αυτά που γράφετε :P Ωραία ξεκίνησε η ημέρα μου.
Απλά δεν είχα καταλάβει οτι όντως,είναι επεξεργασμένη φώτο. ίσως δεν έχω το "μάτι". @SirEater
@Notakos600 , δεν ξέρω αν ασχολούντε με αυτό κτλ. απλά αν 1/100 είναι αληθινό,για πιο λόγο το έκρυψαν ;
Μόνο και μόνο επειδή το έκρυψαν με κίνησε το ενδιαφέρον και μόνο.
Ρε πστ μου, το βρήκατε τελικά ε; Το ήξερα ότι αυτή η τρύπα όζοντος που ανοίξατε πάνω απο την ανταρκτική δε θα μου έβγαινε σε καλό ................
Photoshop είναι.. Πείραξε λίγο τα levels της εικόνας και θα δεις που το διαστημόπλοιο πετάγετε έξω από το φόντο σαν
αυτοκόλλητο.. Μια φυσική εικόνα δεν το κάνει αυτό. Φαίνεται ότι κάποιος την έχει κόψει γύρω γύρω για να ταιριάζει
στηην τρύπα.
Αλλά και εκτός αυτού, αν καταλαβαίνω καλά η μεγάλη φωτογραφία είναι κάτι σαν zoom της πρώτης.. Δείχνουν διαφορετικές
λεπτομέρεις η κάθε μία όμως...