παιδια σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας!μαλλον απ οσα ακουσα θα παω για το honda διοτι το θελω για καθημερινη χρηση ,που και που για δικαβαλο,και συν του οτι θα ειναι η πρωτη μου μηχανη οποτε η τελικη ταχυτητα που ειναι 130 δεν με πειραζει καθολου!!!και το yamaha καλο ειναι αλλα ετσι οπως το βλεπω δεν μπορεις να βαλεις δευτερο ατομο πισω!(τουλαχιστον οχι για μεσαιες αποστασεις)......
Προσωπικά δεν θα επέλεγα ιταλό...
Απο τα άλλα 2 έχω την εντύπωση οτι το honda κυκλοφορεί περισσότερο και όσοι το είχαν δεν του προσάπτουν τίποτα...
(χωρίς να έχω κάτι με το yamahaki έτσι
Κακά τα ψέμματα το πρώτο σου μηχανάκι θα το θυμάσαι γλυκά ΟΤΙ και να αποφασίσεις.... (εγώ είχα DT-125 δίχρονο)
Παιδια καλησπερα!τωρα κανω μαθηματα για διπλωμα και επειδη το εχω παρει ζεστα το θεμα(τωρα που γυρισα απο διακοπες)πηγα να δω τις μηχανες της honda και λεγοντας ΜΗΧΑΝΕΣ αναφερομαι στις πρωτη μου βλεψη την cbr125 και καθως την κοιταγα ειδα και την cbf125.μπορειτε να μου πειτε εσεις οι εμπειροι ποιες διαφορες εχουν καθως και ποια θα επιλεγατε εσεις και για ποιο λογο!να σας θυμισω οτι την μηχανη την θελω για να κινουμαι καθημερινα,να βαζω που και που δευτερο ατομα αλλα την θελω και για κανα ταξιδακι(μονος μου)οχι τεραστιας αποστασης!πχ Τρικαλα-Αθηνα!
χοντρική διαφορά; Στο ένα κάθεσε πιο ψηλά στο άλλο πιο χαμηλά :P
Και τα 2 , είτε CBR 125 είτε CBF 125 σε στηρίζουν το ίδιο και έχουν την ίδια δύναμη εν μέρη, για 2ο άτομο, σκέψου μόνο το οτι το CBR λόγω και καλά "αγωνηστικού" χαρακτήρα τότε ίσως είναι λίγο πιο δυνατό.
CBR 125:
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR125R
CBF 125:
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBF125
Τι άλλο κοιτάς ;
ναι ρε συ συμφωνω εμενα το πρωτο μου μηχανακι ηταν/ ειναι (το εχω ακομα και ας εχω αλλαξει 3-4 μηχανακια αν ειναι δυνατον) typhoon 125 , πηρα μετα απο λιγο το freewind γιατι οι τοτε φιλοι μου ειχαν ολοι ΧΤ και <<αντε ρε ευη σε περιμενουμε>> αμαν προσβολη χαχαχαχαχ αλλα ναι το αγαπω και ας μην δουλευει το μισο!!!!!!!
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
δεν κοιταω καποιο αλλο μηχανακι!ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο και θα δουμε ποιο θα επιλεξω!και τα δυο μου αρεσουν πολυ!!!!
Εγώ πάντως που έχω οδηγήσει και τα δύο, μου φάνηκε πιο φιλικό το Cbf 125. Νομίζω πως από δύναμη και ταχύτητα, το ίδιο δίνουν και τα δύο... Πάντως για κάποιο λόγο το Cbr 125 δεν το συμπαθώ. Είναι λίγο αστείο αν σκεφτείς την Supersport δομή του και την πραγματικότητα. Α! Κι επίσης μου φάνηκε πιο άβολη η θέση οδήγησης και η σέλα του. Άρα, εντελώς υποκειμενικά θα σου πρότεινα το Cbf 125. Παλιά το ζαχάρωνα κι εγώ.
Ό,τι κι αν πάρεις καλοτάξιδο!
Υ.Γ: Βρες μπας και κάνουμε τα μαθήματα μαζί;;;
Όλα είναι δρόμος...