Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 72

Θέμα: ανταλλαγή z1000 με R1 με πρόβλημα

Αυτο ειναι το θεμα να το παρω να το τσεκαρι ο δικος μου αλλα ο αλλος δεν νομιζω να σημφονη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    το οτι το μηχανακι εχει βαφτει, ειναι υποπτο...ακομα και πολυεστερικα να του φορουσε και να το πηγαινε πιστα, δεν υπαρχει λογος να εχει βαψει ντεποζιτο π.χ.
    επισης το θεμα με την θερμοκρασια και τα σβησιματα ειναι, παλι, υποπτο για να μην εχει βρεθει...

αν καιγεσαι τοσο, πας το R1 στην Yamaha και τους λες να κοστολογησουν τα μαζεματα του και κατα ποσο ειναι καθαρο απο πτωσεις κλπ...
    τσεκαρεις αδεια για το χρωμα και ρωτας τον ιδιοκτητη να σου πει εναν πειστικο λογο που βαφτηκε...καλου κακου κοιτας και νουμερα πλαισιου αν αντιστοιχουν σε αυτα της αδειας (πολλα γινονται, ποτε δεν ξερεις...)

αν γινουν ολα αυτα και το μηχανακι, θελει Χ ποσο για να φτιαχτει και ειναι καθαρο (γενικοτερα) διαπραγματευεσαι και την τιμη με την τραμπα του Ζ σου...

φυσικα δεν θα'πρεπε να εισαι αντιθετος με μια τετοια τραμπα, γιατι σαφεστατα το r1 ειναι καλυτερο απο το Ζ, αρκει ομως να παρεις κατι που ν'αξιζει...

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Μην πάρεις γουρούνι στο σακί. Μέχρι και θέμα με βαλβίδες/κεφαλές μπορεί να έχει. Πας για μαλλί και βγείς κουρεμένος; δεν λέει.
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Δεν ξερω ειναι δελεαστικη προταση βασικα εγω προτηνα ανταλλαγη και δεχτικε ετσι αλλα οπως το ειπατε γουρουνι στο σακη δεν παιρνω θα του πρωτηνω σημερα να το παει σε δικο μου μηχανικο και να το αφησει αν και δεν νομιζω να δεκτη

Παλαιό μέλος
    Θέλει να το ξεφορτωθεί κ' εσύ τον βοηθάς ρε.
    Για R1;

Σε βρίσκει στην ανεμελιά και θα το φας το κεφαλάκι σου.
    Είναι βαμμένη,φαίνεται από Κρήτη.

Θα πάρεις πεσμένο μηχανάκι;
    Έδωσε 500 ευρώ + να βάψει τη μηχανή για κανένα λόγο;

Πουλάς το Ζ όσο μπορείς,μαζεύεις χρήματα και αγοράζεις όποιο R1 θες.Απλό.

Αλλα αν πουληθουν τα εχτρα ισως βγαλω τι ζιμια και το κανω μαμα αλλα ισως καλο ειναι να περημενω να δωσω το δικο μου και να βρω ενα ποιο νορμαλ ss

Λεει οτι το ειχε παρει ετσι απο λυμνο και οταν του ειπα το μαμα κουστουμι που ειναι μου ειπε τι να το κανεις ? Και του λεω πλακα μου κανεις αν θελησω εγω μετα να το δωσω και μου λεει τι το παιρνεις για να το δωσεις οχι του λεω για να το παντρευτω

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από simple76 Προβολή μηνύματος
    Λεει οτι το ειχε παρει ετσι απο λυμνο και οταν του ειπα το μαμα κουστουμι που ειναι μου ειπε τι να το κανεις ? Και του λεω πλακα μου κανεις αν θελησω εγω μετα να το δωσω και μου λεει τι το παιρνεις για να το δωσεις οχι του λεω για να το παντρευτω
    Του είπα, μου είπε, θα μου πει, να του πω....

Παράτα το, εκτός να το Ζ σου είναι για πέταμα... (Ζ είναι αλλά οκ...)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Το μηχανάκι είναι αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3489068/
    Δες λίγο την 2η και την 3η φωτογραφία. Στην 2η υπάρχει μια διχρωμία στο πλαίσιο και στην 3η όχι. Επίσης στην 2η στο πλαίσιο έχει κολλήσει κάτι αυτοκόλλητα ό,τι να'ναι τα οποία και στην 3η (μετά το βάψιμο) δεν υπάρχουν. Εμένα μου λέει ότι κάτι είχε από κάτω και ήθελε να το κρύψει, και μετά το έβαψε κιολας. Οπότε πέραν του προβλήματος, πρέπει να έχει γίνει και καμιά στούκα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αν δεν το συνεχιζες θα νομιζα πως κανεις πλακα.
    Μα ειναι δυνατον να αναρωτιεσαι (ποσο μαλλον να ρωτας και τη γνωμη αλλων)
    αν θα δώσεις το "μια χαρα" μηχανακι σου ,για ενα αλλο που βγαζει ματι οτι "βρωμαει" ?
    Ουτε ο Indiana Jones δεν θα εμπλεκε σε τετοιες περιπετειες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Του είπα, μου είπε, θα μου πει, να του πω....

Παράτα το, εκτός να το Ζ σου είναι για πέταμα... (Ζ είναι αλλά οκ...)

Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι που βαζουν την κοινη λογικη πανω απο τα προσωπικα κομπλεξ.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Αστο να πάει αστο, που λέει και το λαικό ασμα! Κράτα το Ζ και πούλα το μόνος σου! R1 θα βρεθούν πολλά και καλά.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Καλά έβαψε το τεπόζιτο μαυρο, τα μαμα πλαστικα μαυρα και τοποθέτησε ασημένιες μανέτες???

Μακριά ρε φιλε, γιατι θες να μπλέξεις σε ιστορίες, εκτος αν θέλεις να γεμίσεις κάπως τον ελευθερο σου χρόνο

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    του την χαλάσατε του Μήτσου

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Αυτο θα κανω αδερφια θα κρατισω το z.ετσι και αλιος το εχω πενα εγω και δεν μου εχει βγαλει τιποτα απο ζιμιες καλο μηχανακι για βολτα τα κανει ολα καλα .απλα θελω σκηφτη οδηγηση θα περιμενω να πουληθη και θα κοιταξω αλλο ss ευχαριστω ολλους παντος που μπηκατε στων κοπο να με σημβουλεψετε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Αν δεν το συνεχιζες θα νομιζα πως κανεις πλακα.
    Μα ειναι δυνατον να αναρωτιεσαι (ποσο μαλλον να ρωτας και τη γνωμη αλλων)
    αν θα δώσεις το "μια χαρα" μηχανακι σου ,για ενα αλλο που βγαζει ματι οτι "βρωμαει" ?
    Ουτε ο Indiana Jones δεν θα εμπλεκε σε τετοιες περιπετειες.

Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι που βαζουν την κοινη λογικη πανω απο τα προσωπικα κομπλεξ.
    Aν αναφέρεσαι για το θέμα που είχαμε παλιότερα με τα Ζ, δεν ήταν για το μηχανάκι αλλά για τους οδηγούς τους...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Αστο να πάει αστο, που λέει και το λαικό ασμα! Κράτα το Ζ και πούλα το μόνος σου! R1 θα βρεθούν πολλά και καλά.
    Aσ 'τη να λεει, έλεγε το άσμα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF