Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: tankbag χωρις μαγνητες???

Άκου λίγο ... Αν είναι σαν αυτό που έβαλα , τότε έχει 2 σιδερένιες υποδοχές πίσω για να κουμπώσει και 2 πλαστικές μπροστά σαν κύκλος που κλήνει ...Εκεί έρχονται και μπαίνουν τα κρικάκια που έχει πάνω του το τανκ μπάγκ και κουμπώνουν άριστα μεταξύ τους .

Είναι της μάρκας Bagster και νομίζω πως το πάνω κομάτι μτχ κανα 50άρικο θα το βρεις ...Αξίζει αν λάβεις υπόψη σου πως σε θέμα σταθερότητας είναι από τα πιο σίγουρα . Εγώ το είχα στο γυμνό και σε ταχύτητες 160-190 δεν κουνούσε πουθενά .Παραπάνω δεν πήγα δεν ξέρω .

Αν έχεις το κάλυμα του τεποζίτου για το μοντέλο σου οκ . Το πάνω κομάτι το τανκ μπάγκ κάνει σε πολλές μοτο ... 2-3 είδη βγάζει και κουμπώνουν όλα ...

Άλλο για στρητ , άλλο για ον οφ κτλ .

Θα σου έδινα το δικό μου ,αλλά το εδωσα με τη μοτο ... Ψαξου όμως και θα βρεις .

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Άκου λίγο ... Αν είναι σαν αυτό που έβαλα , τότε έχει 2 σιδερένιες υποδοχές πίσω για να κουμπώσει και 2 πλαστικές μπροστά σαν κύκλος που κλήνει ...Εκεί έρχονται και μπαίνουν τα κρικάκια που έχει πάνω του το τανκ μπάγκ και κουμπώνουν άριστα μεταξύ τους .

Είναι της μάρκας Bagster και νομίζω πως το πάνω κομάτι μτχ κανα 50άρικο θα το βρεις ...Αξίζει αν λάβεις υπόψη σου πως σε θέμα σταθερότητας είναι από τα πιο σίγουρα . Εγώ το είχα στο γυμνό και σε ταχύτητες 160-190 δεν κουνούσε πουθενά .Παραπάνω δεν πήγα δεν ξέρω .

Αν έχεις το κάλυμα του τεποζίτου για το μοντέλο σου οκ . Το πάνω κομάτι το τανκ μπάγκ κάνει σε πολλές μοτο ... 2-3 είδη βγάζει και κουμπώνουν όλα ...

Άλλο για στρητ , άλλο για ον οφ κτλ .

Θα σου έδινα το δικό μου ,αλλά το εδωσα με τη μοτο ... Ψαξου όμως και θα βρεις .
    βρηκα σημερα! καινουριο αν και βρομικο και με μυρωδια απο την ατυχια που χτυπησε το μελος dkirkos στην τιμη των 20ε. τον ευχαριστω πολυ κι εδω δημοσια.

Τί έγινε ρε ?

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    του καηκε το μαγαζι και πολλα μηχανακια. δεν λεω τιποτε αλλο και κακως τα ειπα κι αυτα.. αν ηθελε θα ειχε δημοσιευσει μονος του θεμα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Χωρίς μηχανή πια
    από THEOD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 05:56
  2. χωρίς λόγο
    από stefanos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2003, 22:00
  3. Χωρίς ταξί η Αττική.
    από Julius στο forum Νέα