Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 84

Θέμα: Freedom στο Αμερικα

Ok το οτι ο μπατσος σκωτοσε τον σκυλο δεν σημενει οτι σκωτονουν ζωα ετσι για πλακα εκει.. ισα ισα ειπαρχουν νομοι και εφαρμοζοντε για τα ζωα αντιθετα με την Ελλαδα που ΟΛΛΟΙ εχουμε δει η εχουμε ακουσει πολλες φορες για κακοπιοισεις ζωων...

http://www.theblaze.com/stories/2013...visit-for-dog/

http://detroit.cbslocal.com/2013/02/...-cruelty-case/

Στην Ελλαδα θα πηγενανε πολλοι μεσα
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Ο καθενας κρινει με βαση αυτα που πιστευει και τις εμπειριες που εχει...οπως επισης εχει και το δικαιωμα να σχηματισει δικη του αποψη, οι κουβεντες ξεφευγουν επειδη καποιοι δε σεβονται αυτο το δικαιωμα που εχουμε. Ειπατε την αποψη σας, τοποθετηθηκα κι εγω πανω στο θεμα.
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kerasaki Προβολή μηνύματος
    Ο καθενας κρινει με βαση αυτα που πιστευει και τις εμπειριες που εχει...οπως επισης εχει και το δικαιωμα να σχηματισει δικη του αποψη, οι κουβεντες ξεφευγουν επειδη καποιοι δε σεβονται αυτο το δικαιωμα που εχουμε. Ειπατε την αποψη σας, τοποθετηθηκα κι εγω πανω στο θεμα.
    Γιατι να με παρεξηγήσεις?? Κουβέντα κάνουμε.
    Δε σου είπα να κρατήσεις την αποψη μου. Ειπα και εγω τι πιστεύω.
    Κύκλους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Ο τύπος ήταν προκλητικός,και οι μπάτσοι του έδωσαν κάποια λεπτά περιθώριο,αυτός όμως συνέχιζε επιδεικτικά να τραβάει τους ίδιους(πρόσωπα κλπ..)
    Τον τσίμπισαν και καλά του έκαναν.
    Ο σκύλος βλέποντας το αφεντικό του σε κίνδυνο έσπευσε σε βοήθεια..Οι άλλοι σιγά μην καθόντουσαν να τους φάει..
    Κρίμα για το σκυλάκο που είχε βλάκα αφεντικό..
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Ειναι δεδομενο οτι οι μπατσοι ειναι σκατοψυχοι. Αλλα και εγω ρε φιλε εχω κλωτησει (και σκοτωσει) λυκοσκυλο οταν εκανε κινηση να μου επιτεθει. Μπορει να μην δαγκωνε και απλα να γαυγιζε στον 1 ποντο απο μενα, αλλα δεν το ρισκαρα να δω τι θα γινει. Εαν ειχα οπλο, μπορει να ειχα κανει το ιδιο με τον μπατσο, δεν ξερω.
    Παντως, αυτο το γεγονος ειναι το λιγοτερο μεμπτο που εχουν κανει στα ιστορικα τους
    γνωστή κουλομαρία....
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Νταξει, σκατοψυχοι και ραμπο... εμεις εδω τα φολιαζουμε, τα βαζουμε νεογεννητα σε σακουλες και τα πεταμε σε καδους απορριματων, τα κρεμαμε απο δεντρα... αλλα οι αμερικανοι μπατσοι ειναι το προβλημα και πολυ σοκαριστηκαμε με αυτο που ειδαμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    Κοιτα, ειναι απλο. Ο αστυνομικος υποτιθεται πως ειναι ενας εκπαιδευμενος ανθρωπος, ο οποιος πρεπει να επεξεργαζεται καταστασεις και εικονες ταχυτατα και να αντιδρα με απολυτη ψυχραιμια σε καταστασεις υψηλης ψυχολογικης πιεσης και υψηλης επικινδυνοτητας. Εκπαιδευμενος!!! Χαρακτηριστικα που δεν νομιζω να διακρινει εδω κανεις.
    Κι όμως....!

Αυτός, αυτό ζύγισε!

Επειδή είναι εκπαιδευμένος και επειδή τον καίει το χέρι να ρίξει, ζύγισε την κατάσταση που τον βρίσκει αμυνόμενο και τον απαλλάσσει και ικανοποίησε τη ζωώδη επιθυμία να σκοτώσει και ταυτόχρονα να δοκιμάσει και το καινούργιο του όπλο.

Έχοντας διαβάσει και σκεφτεί πολύ που τον παίρνει να το κάνει χωρίς περαιτέρω επιπτώσεις, με την μαρτυρία και των συναδέλφων ότι αμύνεται, βρίσκει την ευκαιρία να μπουμπουνίξει το εργαλείο no matter βρίσκεται μπροστά σε άνθρωπο η σε σκύλο.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Νταξει, σκατοψυχοι και ραμπο... εμεις εδω τα φολιαζουμε, τα βαζουμε νεογεννητα σε σακουλες και τα πεταμε σε καδους απορριματων, τα κρεμαμε απο δεντρα... αλλα οι αμερικανοι μπατσοι ειναι το προβλημα και πολυ σοκαριστηκαμε με αυτο που ειδαμε
    Ναι ρε Κώστα

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    συμφωνω και επαυξανω!ομως δεν αναιρει οτι η πραξη του ηταν τουλαχιστον ηλιθια...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Ειναι δεδομενο οτι οι μπατσοι ειναι σκατοψυχοι. Αλλα και εγω ρε φιλε εχω κλωτησει (και σκοτωσει) λυκοσκυλο οταν εκανε κινηση να μου επιτεθει. Μπορει να μην δαγκωνε και απλα να γαυγιζε στον 1 ποντο απο μενα, αλλα δεν το ρισκαρα να δω τι θα γινει. Εαν ειχα οπλο, μπορει να ειχα κανει το ιδιο με τον μπατσο, δεν ξερω.
    Παντως, αυτο το γεγονος ειναι το λιγοτερο μεμπτο που εχουν κανει στα ιστορικα τους
    πιθανον και εγω το ιδιο να εκανα στη θεση σου.
    πιθανον οι περισσοτεροι αυτο να εκαναν στη θεση σου.
    αλλα οταν εισαι ενας αστυνομικος με ακομα 3 γυρω σου που ολοι εχουν, γλοπ, σπρει πιπεριου κ δεν ξερω κ γω τι αλλο και εισαι εκπεδευμενος να φερνεις σε περας (μενοντας ψυχραιμος) τετοιες καταστασεις, δεν τραβας το οπλο κατευθειαν. (γνωμη μου)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kerasaki Προβολή μηνύματος
    Αυτο που βλεπω ειναι οτι καποιος καταβαλλει προσπαθειες επι ωρα να εκνευρισει αστυνομικους εν ωρα καθηκοντος, τους βιντεοσκοπει συνεχεια και παρολες τις προτροπες των αστυνομικων να φυγει απο τη σκηνη του εγκληματος(αν καταλαβα καλα), παραμενει στο σημειο. Αυτο που επισης παρατηρω ειναι οτι ακομα κι αυτοι που καταγραφουν το σκηνικο με μια αλλη καμερα ειναι σε καποια αποσταση και ο μονος που φαινεται στο πλανο ειναι αυτος ο χαζουλης. Ολα τα αλλα αποτελουν ιστορια...αστυνομικος βρισκεται σε κατασταση αμυνας και πυροβολει το σκυλο.
    απαγορευεται η βιντεοσκοπιση σε δημοσιο χωρο;
    αν οχι με ποια κατηγορια τον συλλαμβανουν;
    αν ναι γιατι δεν συλλαμβανουν και τους αλλους παραπερα που βιντεοσκοπουν επισης;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν θα μπω στη λογική να σχολιάσω χώρες, κατασταλτικούς μηχανισμούς και να κάνω βαθυστόχαστες κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις. Πρόσφατα είχα δει ένα βίντεο με ένα αστυνομικό στις ΗΠΑ που έδινε τα παπούτσια του σε ένα άστεγο που κοιμόταν. Ίδια χώρα, ίδιος κατασταλτικός μηχανισμός, διαφορετικοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα...

Νταξει, σκατοψυχοι και ραμπο... εμεις εδω τα φολιαζουμε, τα βαζουμε νεογεννητα σε σακουλες και τα πεταμε σε καδους απορριματων, τα κρεμαμε απο δεντρα...
    Εδω θα συμφωνισω μαζι σου...

... αλλα οι αμερικανοι μπατσοι ειναι το προβλημα και πολυ σοκαριστηκαμε με αυτο που ειδαμε
    εδω θα διαφωνισω,
    γιατι αλλο να βλεπεις ενα μαλακισμενο να σκοτωνει με τον πλεον διεστραμενο τροπο που θα μπει στο σκατοκεφαλο του ειτε για να περασει την ωρα του ειτε για να κανει τον χαβαλε του και αλλο να βλεπεις εναν αστυνομικο να εκτελει το ζωντανο εν ψυχρω...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Όταν έχεις όπλο πάνω σου, έχεις τρελή εξουσία. Φυσικά δε μπορώ να φανταστώ αστυνομικό στην Αμερική χωρίς όπλο άρα το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού. Μπορεί να γράφει κάποιος χρόνια ολόκληρα για τη νομοθεσία, για την κοινωνία και τη θέση του όπλου, για την προβολή του όπλου από τις βιομηχανίες, για το που έχουν οδηγήσει, για τους αναίτιους θανάτους από όπλα και χίλια δύο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα έπρεπε να υπήρχαν όπλα. Μη νομίζεται πως και εδώ στην Ελλάδα βρε την Ευρωπαϊκή Ελλάδα δε γίνονται αυτά... προσωπικά πιστεύω πως πρέπει μα μην υπάρχει αστυνομικός με όπλο έξω. Φυσικά αυτό προϋποθέτει και αλλαγή νομοθεσίας στην κατοχή όπλου γιατί δε μπορεί να πιάνεις τον τύπο με τις δύο μπερέτες στο αμάξι του και να του ρίχνει ο δικαστής 4 μήνες με αναστολή ... αν ήξερε πως θα έχει 3-4 χρονάκια στην ψειρού να τον κερνάνε σφαλιάρα σβουριχτή με το καλημέρα ε δε θα τα είχε!

Τώρα σε ότι αφορά το συγκεκριμένο βίντεο το σκυλάκι δεν ήταν επιθετικό απειλούσε αλλά δεν έκανε καμία επίθεση, αν άφηναν το "αφεντικό" του όλα θα ήταν οκ. Αν μου σκότωναν το σκύλο θα τους σκότωνα τα παιδιά.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν θα μπω στη λογική να σχολιάσω χώρες, κατασταλτικούς μηχανισμούς και να κάνω βαθυστόχαστες κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις. Πρόσφατα είχα δει ένα βίντεο με ένα αστυνομικό στις ΗΠΑ που έδινε τα παπούτσια του σε ένα άστεγο που κοιμόταν. Ίδια χώρα, ίδιος κατασταλτικός μηχανισμός, διαφορετικοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Το μόνο που θα σχολιάσω μέχρι να πάρει την άγουσα το thread είναι η αφοσίωση του σκύλου προς το αφεντικό...

Τα είπες ΟΛΑ.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    όλη το σκηνικό από την αρχή μέχρι το τέλος του ήταν η αποθέωση της ανθρώπινης βλακείας την οποία τελικά την πλήρωσε ο σκύλος... από που να αρχίσεις; απο τον μαλάκα το αφεντικό του σκύλου που τράβαγε με το κινητό 5 περιπολικά αραγμένα; από τους αστυνομικούς που τον θεώρησαν τρομοκράτη / πράκτορα της KGB και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο; από το ότι τον συνέλαβαν με αυτό τον τρόπο; από το ότι θα μπορούσαν να αντιδράσουν πολύ πιο ψύχραιμα; σε κάνει να αναρωτιέσαι για το αν είμαστε τελικά το ευφυέστερο είδος στον πλανήτη.. αμφιβάλλω...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    γιατί τα παλικαράκια που τράβαγαν το βίντεο πως σου φάνηκαν ;;;
    αυτός ο βλάκας ο μπούλης με τον σκύλο, τι σκατά έκανε δηλαδή ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

σε κάνει να αναρωτιέσαι για το αν είμαστε τελικά το ευφυέστερο είδος στον πλανήτη.. αμφιβάλλω...
    Μην αμφιβάλεις. Είναι γνωστό ότι είναι τα ποντίκια

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ στο YARD..(24/12/2003)
    από ireneepi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:50
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53
  4. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF