Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: βοηθεια για αγορα μοτοσυκλετας!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Θα το προτεινες και σε πρωταρη ,σαν πρωτη μηχανη?
    Εξαρταται πως θετουμε το πρωταρης,αν ηταν κανενας 20χρονος,ΟΧΙ,εφοσον μιλαμε για ενα 38αρη
    δεν βλεπω το κακο,ξερω αρκετους ανθρωπους που πηραν μηχανη μεγαλου κυβισμου εχοντας βιογραφικο σε παπια αντε και scooter στην καλυτερη περιπτωση.

Για τον συγκεκριμενο που κοιταζει Varadero 1000 ναι θα του προτεινα μια ποιο "ελεγχομενη"μηχανη..

To ΤDM δεν κένει για προτάρη ,αλλά όπως το θέτεις αν υπάρχει σύνεση , δεν θα έχει και ιδιαίτερα προβλήματα ....Όμως δεν είναι οικονομικό .

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spi900 Προβολή μηνύματος
    Εξαρταται πως θετουμε το πρωταρης,αν ηταν κανενας 20χρονος,ΟΧΙ,εφοσον μιλαμε για ενα 38αρη
    δεν βλεπω το κακο,ξερω αρκετους ανθρωπους που πηραν μηχανη μεγαλου κυβισμου εχοντας βιογραφικο σε παπια αντε και scooter στην καλυτερη περιπτωση.

Για τον συγκεκριμενο που κοιταζει Varadero 1000 ναι θα του προτεινα μια ποιο "ελεγχομενη"μηχανη..
    Δεν προσεξα την ηλικια ,συμφωνω και με τον Lioulios

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    γεια ασφαλεια ξεχνα τα 100 ευρο, εδω τα παιδια ξεχνάνε πως το νεο δίπλωμα εχει επασφαλιστρο (η μια παπαρα πως την λενε) θα κάνεις ταξίδια? οδική δεν θα βάλεις?
    ρωτα εναν ασφαλιστή, και εγω ετσι νόμιζα 100 για ασφαλεια. αλα ειμαι στα 140 χωρις πολλά πολλά.

οσο για τα υποληπα σου ειπαν και συμφωνω, τα Vstrom 650 πανε οσο τα 1000 με λιγοτερη καταναλωση , ασφαλεια, τελη.
    abs,κρανος,μπουφαν,γαντια,μποτες και μια χαρα εισαι σε αυτα τα χρηματα.
    καλες αγορες!

Νέο μέλος
    πρωτα απ ολα σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας και τις συμβουλες σας.
    spyrakos35 για συχνη μετακινηση μεσα στην πολη. αν εχει καλο καιρο γιατι οχι και καθε μερα μερικα χλμ για την δουλεια.
    βασικα η φιλοσοφια που εχω για τις μοτοσυκλετες ειναι ακρως αντιθετες με τα αυτοκινητα. τις μοτοσυκλετες παντα τις εχω στο μυαλο μου ως μεσο εξυπηρετησης και οχι για ''διαφορα'' αλλα που βλεπω στους δρομους εντος και εκτος αττικης που κανο0υν και αρκετοι. εγω αυτα τα κανω με το τουτου μου. απολαυση οδηγησης για αυξηση αδρεναλινης για εμενα ειναι μονο με αυτοκινητο. (για να φανταστειτε απο τα 15 που ειχα παπια super cup 70 honda, ποτε δεν εκανα μια σουζα η να κατσω να το φτιαξω, η οτιδηποτε αλλο.ακομα και τωρα που το εχω το παπι ειναι μαμα και σε αρκετη καλη κατασταση για την ηλικια των 23 ετων). οποτε οτι μοτοσυκλετα και να εχω ή οδηγησω θεωρω πως δεν ειμαι επικυνδινος ουτε για εμενα , ουτε για τους αλλους. αυτο το λεω μονο και μονο γιατι τεθηκε θεμα πρωτης μηχανης, εμπειριας οδηγησης κλπ. πιστευω πως ολα σχετικα ειναι απλα να εχεις τον εγκεφαλο σου εντος κρανιου και οχι εκτος. μετραει και η εμπειρια φυσικα παρα πολυ αλλα και το που βρισκεται ο εγκεφαλος. εξαλλου μην ξεχναμε πως μιλαω για οδηγηση εντος αττικης που ετσι και αλλιως προυποθετει πιστευω να εχεις μυαλο εντος κρανιου. σας ευχαριστω για μια ακομα φορα για τις συμβουλες σας. ισως τελικα κοιταξω σε 650 μια και αναφερατε ολα και μπορει ετσι να γλυτωσω και καποια λεφτα ή διαθετοντας τοσα να παρω κατι πιο καινουριο στα 650. ευχαριστω πολυ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια για επιλογη μοτοσυκλετας
    από ^Deadly_Sin^ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2007, 00:16
  2. Γνώμες για αγορά μοτοσυκλέτας
    από crywolf74 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 00:24
  3. Βοηθεια για αγορα μπουφαν
    από sunnymtx στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2006, 17:24
  4. Βοηθεια για αγορα αυτοκινητου...
    από Koufalonix στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:50
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 14:39