Thanks file athan.....
Ase ase ....M@MIONTAS me paei leme![]()
alla den mporo allo, 8a balo tis fones![]()
![]()
![]()
As parei kapoios to mauro synnefo pou exei katsei apo panw mou ! Ftanei pia![]()
allo kako na min me ebrei![]()
![]()
Thanks file athan.....
Ase ase ....M@MIONTAS me paei leme![]()
alla den mporo allo, 8a balo tis fones![]()
![]()
![]()
As parei kapoios to mauro synnefo pou exei katsei apo panw mou ! Ftanei pia![]()
allo kako na min me ebrei![]()
![]()
Drive It Like You Stole It
πριν απο πολυ καιρο επισκευτηκα εναν φιλο στο κατ. ηταν πολλοι με τρακαρισματα με μοτο και ρωτοντας τους πως το παθανε η περισοτερες απαντησεις ηταν οτι τους πεταχτικε το ιχ, το ταξι, το φορτηγο,κλπ ενω ειχαν αυτοι προτερεωτητα και επεσαν πανο τους.
τους ρωτησα που ειναι ο οδηγος του αλλου οχιματος που τρακαρανε και μου ειπαν οτι << αυτος δεν επαθε τιποτα μεσα στο κουτι του>>.....
συμπερασμα..... αυτος ειχε προτερεωτητα......
και γιατι?
γιατι στην ελλαδα οποιος δεν ποναει μετα εχει και προτερεοτητα, οποιος ποναει μετα πρεπει να την παραχωρη ανεξαρτητος το τι λενε τα σηματα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
γιατι στην ελλαδα οποιος δεν ποναει μετα εχει και προτερεοτητα, οποιος ποναει μετα πρεπει να την παραχωρη ανεξαρτητος το τι λενε τα σηματα....
Wise words +1![]()
Σωστότατος!!!!!!!
+πολλά!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis
Ναι ρε Axl αυτό λέω και γω...μια φορά πρέπει να τις αρπάξούν από κάποιον, αν όχι από μένα, να δούμε θα το ξανακάνουν ?![]()
Όπως πριν χρόνια θυμάμαι στην Κατεχάκη που μου έκανε μαλακία ταρίφας και αρχίζει να βρίζει κιόλας από πάνω και έρχεται ένα παλικάρι με Varadero (καλά να 'ναι όπου είναι) γύρω στο 1,90 με 120 κιλά, και αρχίζει τα γαμώσταβρίδια και οπου φύγει φύγει ο ταρίφας:rotflmao:
Και όχι ρε φίλε tsouk, εσύ τα βάζεις όλα στο ίδιο καζάνι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Αυτό που ανέφερες είναι μεμονομένο περιστάτικό που το ακούσαμε πρώτη φορά στο Ελλάδα, πως τα συγκρίνεις ???Καμία σχέση ! Ενώ νταλικιέρηδες ρουφιάνους που σκοτώνουν κόσμο (και με αυτοκίνητα) ΑΠΕΙΡΑ γεγονότα....
που δεν χωρουν αμφιβολία .....
αυτό μου τη δίνει όσο τίποτα άλλο. Έκανες βλακεία; Ναι ,άνθρωπος είσαι. ζήτα ένα συγνώμη και τέρμα. Τι πάς να βγείς από πάνω;; Καλά ξηγήθηκε το παλικάρι. Τώρα ίσως να το ξανασκεφτεί ο ταρίφας.
Όπως όμως είπε κ ο Γιαγιά αρκούδα, η μηχανή πρέπει να δίνει προτεραιότητα στο ελλάντα!
Ζούδη φίλε μην κατηγοριοποιείς όλους τους νταλικέριδες λόγω του συνηθες φαινόμενου στ'αρχιδισμού του συγκεκριμένου και αρκετών εντός Αττικής... όλα θέλουν προσοχή σε κατάλαβαίνω , και εγώ την είχα πάθει 2 (!!!) φορές απο ταρίφες , την μια μάλιστα με εγκατέλειψε , αλλά δεν μπορώ να το πω για όλους ... γιατί έτσι και εγω μετά θα πρέπει να δεχτώ τις κατηγοριοποιήσεις όλων των μηχανόβιων, των Κρητικών, των μακρυμάλλιδων κλπ...![]()