Είμαι επαρχεία θα πρέπει να πάω σε τοπικό μάστορα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Είμαι επαρχεία θα πρέπει να πάω σε τοπικό μάστορα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Ελπίς τροφή μωρών...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ε και τί να κάνω. Μέχρι να το δεί μάστορας θα ελπίζω να μην έχω ζημιά μεγάλη. Τώρα μωρός είμαι προφανώς αλλά παθαίνοντας και μαθαίνοντας.
Ελπιζω να ειναι γνωστης και να του εχεις εμπιστοσυνη.
Μην μπλεξεις σε διαδικασιες τυπου :
-Μαστορα το μηχανακι κανει αυτο
-Νομιζω θελεις αλλαγη το ταδε = 80 €
-Μαστορα το αλλαξαμε το ταδε αλλα κανει τα ιδια
-Εε τοτε θελει και εκεινο αλλαγη =80 €
-Μαστορα παλι δεν καναμε δουλεια
-Εε θα θελει και εκεινο και το το αλλο........
.
.
.
.
.Και δεν τελειωνεις ποτε εκτος αν τελειωσουν τα λεφτα σου πρωτα!!!
Οχι οτι το μηχανακι δεν ειναι δυνατον να θελει παραπανω απο ενα πραγματα ...........αλλα θεωρητικα το τσεκαρες πριν το παρεις!!!
Γραψου στο www.apriliabikers.gr
Ειναι πιο "εκπαιδευμενοι" σε τετοια θεματα...για αυτο αλλωστε φτιαχτηκε το εν λογω forum. Θα σε συμβουλεψουν χωρις χαβαλε και σχολια................... τα οποια σε νημα βλαβης ειναι ακυρα εντελως εκτος αν ο αλλος ειναι φιλος μας.
NO NEWS..........GOOD NEWS
Δεν χαμπαριάζεις, εεε..??
Έχεις πάρει μεταχειρισμένο ένα μηχανάκι που παίζεται να μην υπάρχει αντάξιό του στα ηλεκτρικά προβλήματα (εξ ου και τα συνηθισμενα πειραγματα και "πατέντες" στα ηλεκτρικά του..) και αντί να την δεις σοβαρά την δουλειά, θέλεις να πας στον τοπικό μάστορα (που πιθανότατα είναι κι αυτός κάποιος "πατεντιάρης"..)
Farewell...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
αν επιτρεπεται μιας και εισαι συντοπιτης,σε ποιον θα το πας το μηχανακι???π.μ αν θες
Ο μάστορας είναι είναι παλικάρι που δεν έχει σκοπό να μου φάει λεφτά! Είναι καλό παιδί και φίλος και πολύ καλός μάστορας. Στην Αθήνα εργάζεται και θα έρθει εδώ Σ/Κ και επειδή έχει το χώρο του θα το κοιτάξουμε εκεί. Όλοι γνωστοί μου φίλοι κάτοχοι μηχανής πάνε εκεί άνεκαθεν. Επίσης μου έχει φτιάξει το σκούτερ κανα δυό φορές και δε δέχτηκε κάν χρήματα. Για τέτοιο παιδί μιλάμε.
Έστειλα πμ φίλε τόμι