Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 100

Θέμα: Προβληματισμοί για 600άρι

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    όχι ρε συ, τι αρχαιολογία, και οι 2 εκδόσεις κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα
    Δε νομιζω οτι φερναν στην Ελλαδα την υποαλογισμένη εκδοση, τουλάχιστον έτσι θυμάμε, γιατι ειναι γνωστό οτι στην Ελλάδα για να πιεις καφέ θες να το κινηθείς με αξιοπρέπει και αν ειναι δυνατον 3ψηφιο αριθμό αλογων

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    όχι ρε συ, τι αρχαιολογία, και οι 2 εκδόσεις κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα

η άποψή μου είναι ότι ένα γυμνό των 100+ ίππων δεν είναι και ότι καλύτερο για να ξεκινάς
    δε το λέω υπό την έννοια ότι δε θα μπορεί ο φίλος να το κάνει καλά, το λέω με την έννοια ότι από ότι κατάλαβα ψάχνει ένα μηχανάκι για να πηγαινοέρχεται στη δουλειά του, και σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξης ενός naked
    και αυτό στο υπογράφω με τα δύο χέρια
    Δεν έχω ακούσει να κυκλοφορεί στην ελλάδα αυτή η έκδοση.

αν θέλει μηχανάκι για να πηγαινοέρχετε στη δουλειά μόνο, να κρατήσει το σκούτερ.
    Διαφορετικά, αν θέλει ένα μηχανάκι να κάνει την κ@ύλ@ του και ό,τι άλλο θέλει, το γυμνό είναι μια χαρά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Δε νομιζω οτι φερναν στην Ελλαδα την υποαλογισμένη εκδοση, τουλάχιστον έτσι θυμάμε, γιατι ειναι γνωστό οτι στην Ελλάδα για να πιεις καφέ θες να το κινηθείς με αξιοπρέπει και αν ειναι δυνατον 3ψηφιο αριθμό αλογων
    το φερνανε και στην ελλαδα αλλα το σταματησαν οταν ηρθε το XJ6 DIVERSION.απλα ειχε πουλησει ελαχιστα κομματια και οποιοι το πηρανε με καποιες επεμβασεις το εκαναν 100αρι.
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω ακούσει να κυκλοφορεί στην ελλάδα αυτή η έκδοση.

αν θέλει μηχανάκι για να πηγαινοέρχετε στη δουλειά μόνο, να κρατήσει το σκούτερ.
    Διαφορετικά, αν θέλει ένα μηχανάκι να κάνει την κ@ύλ@ του και ό,τι άλλο θέλει, το γυμνό είναι μια χαρά
    Όταν κοίταγα για μηχανή, θυμάμαι ότι έβρισκα αρκετά 80άρια, εκτός αν γράφανε βλακείες οι πωλητές
    Αν έχει κατασταλάξει ότι θέλει να κάνει την ταύλα του χωρίς να τον απασχολούν αρκετά θέματα τα οποία μπορώ να απαριθμήσω εδώ, τότε μαζί σου και εγώ

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Administrator
    Όταν κοίταγα για μηχανή, θυμάμαι ότι έβρισκα αρκετά 80άρια, εκτός αν γράφανε βλακείες οι πωλητές
    Αν έχει κατασταλάξει ότι θέλει να κάνει την ταύλα του χωρίς να τον απασχολούν αρκετά θέματα τα οποία μπορώ να απαριθμήσω εδώ, τότε μαζί σου και εγώ
    είναι σαφές πως το γυμνό θέλει κάποιες υποχωρήσεις που κατα την γνώμη μου εξαντλούνται στο κοπάνιμα του αέρα.
    απο 'κει και πέρα, το παλικάρι μας ρωτάει αν είναι wise enough (πως το χειρίζομαι το αγγλικό ο πούστης ) να πάρει γυμνό 600άρι, ας επικεντρωθούμε εκεί

είναι σαφές πως το γυμνό θέλει κάποιες υποχωρήσεις που κατα την γνώμη μου εξαντλούνται στο κοπάνιμα του αέρα.
    απο 'κει και πέρα, το παλικάρι μας ρωτάει αν είναι wise enough (πως το χειρίζομαι το αγγλικό ο πούστης ) να πάρει γυμνό 600άρι, ας επικεντρωθούμε εκεί
    εμένα πάλι κατά τη γνώμη μου δεν εξαντλούνται εκεί οι υποχωρήσεις, αλλά ας μπει ο άνθρωπος να μας πει τι θέλει και γιατί το θέλει, και το ξαναπιάνουμε το θέμα

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Administrator
    εμένα πάλι κατά τη γνώμη μου δεν εξαντλούνται εκεί οι υποχωρήσεις, αλλά ας μπει ο άνθρωπος να μας πει τι θέλει και γιατί το θέλει, και το ξαναπιάνουμε το θέμα

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις.

Για αυτά που ρωτήσατε:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    40 χιλιόμετρα καθημερινή μετακίνηση πού;
    Μέσα στην πόλη;
    Στην Εθνική Οδό;

Μόνο καθημερινή μετακίνηση ή έχεις βλέψεις και να κάνεις εκδρομές/ταξίδια με τη μηχανή;
    Μόνος ή με το το έταιρον ήμισυ;

Επίσης: Ό,τι και να αποφασίσεις να πάρεις, φρόντισε να έχει ABS.

Επίσης #2: Το budget που αναφέρεις, μείωσέ το κατά 10% για τη μηχανή και δώσε αυτό το ποσό για CSS Level 1 & 2.
    Η καθημερινή μετακίνηση είναι 40 χιλιόμετρα συνολικά πήγαινε-έλα, και κάθε 20άρα χιλιομέτρων έχει 5 χιλιόμετρα κίνηση σε δρόμους μέσα στην Αθήνα και 3 χιλιόμετρα εθνική και 12 χιλιόμετρα αττική οδό.
    Οπότε καθαρά ποσοτικά να το δεις, είναι 25% κίνηση μέσα στην Αθήνα και 75% εκτός. Οι ταχύτητες βέβαια δεν ξεπερνάνε τα 120 χιλιόμετρα/ώρα οπότε ενόχληση από τον αέρα δεν υπάρχει, άρα είμαι οκ για γυμνό.
    Ταξίδια δεν προβλέπονται, εκτός από κανένα ΣΚ κοντά στη Χαλκίδα, οπότε max 70 χιλιόμετρα ταξίδι.
    Η καβαλαρία στη μηχανή θα γίνεται μόνος.
    Ο σκοπός μου πάντως είναι να μάθω πάνω στη μηχανή και να βελτιωθώ, όχι μόνο να μετακινούμαι.
    Το να πάω σε σχολείο οδήγησης, αφού τη συνηθίσω πρώτα λίγο, το θεωρώ δεδομένο

Έχω υπολογίσει και έξτρα ένα 1000αρικο για καλό κράνος, μπουφάν και γάντια (ίσως και μποτάκια, θα δείξει).

Αυτό που πραγματικά μου αρέσει είναι το Triumph αλλά δεν έχει ABS και φοβάμαι και σαν κόστος χρήσης τι θα ζητάει.
    Το Kawasaki Z ίσως παραείναι άγριο για πρωτάρη;
    Το Fazer δεν είναι καλό all-around;
    Το Bandit μιας και είναι και φτηνό, κάνει γι αυτά που θέλω; Nα δω πως τα πάω και να το αλλάξω του χρόνου πχ.

hornet (πληροφορίες εντός)
    μεγειά

ψαναψόφα φούστη γλάρε

μια χαρά είναι το σκούτερ....

κράτα τα γκαφρά σου...

άποψή μου....

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    er6 n ή f οτι σ'αρεσει..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    30 είσαι οχι 15. Το μυαλό να ελέγξεις το δεξι σου χέρι θεωρώ πως το εχεις.
    Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι όταν πρόκειται για αγορά μηχανής δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η βιολογική (?) ηλικία όσο η μοτοσικλετιστική ηλικία.
    Άμυαλοι 30άρηδες υπάρχουν γενικότερα αλλά ακόμα κι αν δεχτούμε ότι ένας 30άρης είναι πιο ώριμος από έναν 20άρη, αυτό δε σημαίνει ότι η ωριμότητά του αυτή αφορά και τον τομέα μοτοσικλέτα.

Μπορεί να έχει λίγο νιονιό παραπάνω και να σέβεται λίγο περισσότερο το γκάζι από έναν πιτσιρικά, αλλά από απειρία και μόνο στην οδήγηση είναι πάρα πολλά τα λάθη που μπορεί να κάνει.

Κατ'εμέ πρώτη μηχανή δεν παύει να είναι πρώτη μηχανή, είτε είσαι 20 είτε 30 είτε 40. Απλά στις μεγαλύτερες ηλικίες ίσως μπορεί να γίνει πιο σύντομα η μετάβαση στο επόμενο.

+400 στον Αριστείδη ότι πρώτη μηχανή και 100+ άλογα δε'ν'καλός συνδυασμός και κατά τη δική μου γνώμη.
    επίσης
    +400 στο όταν μπει κι απαντήσει στα ερωτήματα του Μακ να ρίξουμε προτάσεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    +400 στο όταν μπει κι απαντήσει στα ερωτήματα του Μακ να ρίξουμε προτάσεις.
    6 minutes late

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μπορεί να έχει λίγο νιονιό παραπάνω και να σέβεται λίγο περισσότερο το γκάζι από έναν πιτσιρικά, αλλά από απειρία και μόνο στην οδήγηση είναι πάρα πολλά τα λάθη που μπορεί να κάνει.
    ολόσωστος

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kosarmy Προβολή μηνύματος
    Η καθημερινή μετακίνηση είναι 40 χιλιόμετρα συνολικά πήγαινε-έλα, και κάθε 20άρα χιλιομέτρων έχει 5 χιλιόμετρα κίνηση σε δρόμους μέσα στην Αθήνα και 3 χιλιόμετρα εθνική και 12 χιλιόμετρα αττική οδό.
    Οπότε καθαρά ποσοτικά να το δεις, είναι 25% κίνηση μέσα στην Αθήνα και 75% εκτός. Οι ταχύτητες βέβαια δεν ξεπερνάνε τα 120 χιλιόμετρα/ώρα οπότε ενόχληση από τον αέρα δεν υπάρχει, άρα είμαι οκ για γυμνό.
    Ταξίδια δεν προβλέπονται, εκτός από κανένα ΣΚ κοντά στη Χαλκίδα, οπότε max 70 χιλιόμετρα ταξίδι.
    Η καβαλαρία στη μηχανή θα γίνεται μόνος.
    Ο σκοπός μου πάντως είναι να μάθω πάνω στη μηχανή και να βελτιωθώ, όχι μόνο να μετακινούμαι.
    Το να πάω σε σχολείο οδήγησης, αφού τη συνηθίσω πρώτα λίγο, το θεωρώ δεδομένο
    Μια χαρά είσαι...

Έχω υπολογίσει και έξτρα ένα 1000αρικο για καλό κράνος, μπουφάν και γάντια (ίσως και μποτάκια, θα δείξει).
    Βγάλε το "ίσως" για το μποτάκι και θεώρησέ το άκρως απαραίτητο!

Αυτό που πραγματικά μου αρέσει είναι το Triumph αλλά δεν έχει ABS και φοβάμαι και σαν κόστος χρήσης τι θα ζητάει.
    Το Kawasaki Z ίσως παραείναι άγριο για πρωτάρη;
    Το Bandit μιας και είναι και φτηνό, κάνει γι αυτά που θέλω; Nα δω πως τα πάω και να το αλλάξω του χρόνου πχ.
    Γι' αυτά θα μιλήσουν και οι υπόλοιποι.

Χωρίς να είχα κάποιο από τα 2, τα θεωρώ εξίσου καλές επιλογές για τη περίπτωσή σου
    και άμα σε πιάσει και καμιά βρόχα, βγάζεις και από τη μπαγκαζιέρα ένα αδιάβροχο (ή αφήνεις π.χ. ένα ζευγάρι παπούτσια για τη δουλειά μέσα)
    ένω στα γυμνούλια δεν έχει τέτοια κόλπα (εκτός κι αν βάλεις μπαγκαζιέρα στο Ζ, αυτό θα θελα πολύ να το δω )

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. για το 600αρι
    από dimitris22 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 10:01
  2. Σκέψεις - Προβληματισμοί για αγορά μοτέρ
    από motaba στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2009, 16:15
  3. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2007, 11:23
  4. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ....
    από HELLSPIRIT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 23:14
  5. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2005, 14:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ