The Muscles from Brussels !!
![]()
![]()
![]()
Αν είναι να μπαίνεις στο χειρουργείο για να ανοίγουν τα πόδια σου.......![]()
![]()
The Muscles from Brussels !!
![]()
![]()
![]()
Αν είναι να μπαίνεις στο χειρουργείο για να ανοίγουν τα πόδια σου.......![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Πολύ καλή δουλεία, αλλά θέλω να τον δω να πετάει πίτσες στον Τσάκι αλλά και τον Μπρους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
Ο Ζαν Κλωντ είναι χαλβάς. Το παίζει και καλά αργή κίνηση γιατί μέχρι να κουνήσει το ένα πόδι βρωμάει το άλλο.
Ακόμα και ο σωματοφύλακας του λέγεται ότι του έριξε μερικές ψιλές...
Πηγαίνετε να δείτε το Danny the dog με τον Jet Li όσο παίζεται ακόμα στους κινηματογράφους να σας πέσει το σαγόνι. Πρέπει να έχει τις φοβερότερες σκηνές με ξυλίκι που έχω δει ever!!!
Θάνος..
Εγώ γούσταρα τον καρανταiν στο κουγκ φου, τότε που η τηλεόραση ήταν ασπρόμαυρη, οι μισοί από σας δεν είχατε γεννηθεί και ο φίλος μου ο αφρο είχε μαλλιά![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
ΧΑΧΑ Citizen Caine... πού τον θυμήθηκες το φουκαρά;Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Εγώ γούσταρα τον καρανταiν στο κουγκ φου, τότε που η τηλεόραση ήταν ασπρόμαυρη, οι μισοί από σας δεν είχατε γεννηθεί και ο φίλος μου ο αφρο είχε μαλλιά![]()
![]()
![]()
Θάνος..
Χάχα τον είδα πριν λίγες μέρες στο kill bill που πήγε να φαει την θεά την ουμα θερμαν
Αλλα τον εφαγε η μαρμαγκα
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Πραγματικα απιστευτη σκηνη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Ο Ζαν Κλωντ είναι χαλβάς. Το παίζει και καλά αργή κίνηση γιατί μέχρι να κουνήσει το ένα πόδι βρωμάει το άλλο.
Ακόμα και ο σωματοφύλακας του λέγεται ότι του έριξε μερικές ψιλές...
Πηγαίνετε να δείτε το Danny the dog με τον Jet Li όσο παίζεται ακόμα στους κινηματογράφους να σας πέσει το σαγόνι. Πρέπει να έχει τις φοβερότερες σκηνές με ξυλίκι που έχω δει ever!!!
Μιλας ασφαλως για την σκηνη οπου ηταν και οι 2 πλατη στον τοιχο, και φευγανε αδεσποτες οπου να'ναι.
Και μιας και το ψιλογυρναμε σε πιο ποιοτικο σινεμα καρατε, αμα θελετε κουλτουρα δειτε το Οld Boy.
Kαμμια σχεση με καρατε, αλλα εχει μια σκηνη ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ξυλου δρομου γυρω στα 3 λεπτα (μονοπλανο,σκηνοθετικα μιλωντας), που πρεπει να ειναι πλεον σκηνη ανθολογιας.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ΣΗΓΚΑΛ ΚΑΙ ΒΑΝ ΝΤΑΜ----> ΛΟΥΖΕΡΣ ΜΠΙΓΚ ΤΑΙΜ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΧΕΖΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για Μπρους Λι και Τσακυ Τσαν τα παλια... μεσα ειμαι ολονυκτια προβολη. βαζω το σπιτι! βαλτε τις μπυρες και τισ πιτσες (οχι απο τη Βιλγαρια εεε...)!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΣΗΓΚΑΛ ΚΑΙ ΒΑΝ ΝΤΑΜ----> ΛΟΥΖΕΡΣ ΜΠΙΓΚ ΤΑΙΜ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΧΕΖΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για Μπρους Λι και Τσακυ Τσαν τα παλια... μεσα ειμαι ολονυκτια προβολη. βαζω το σπιτι! βαλτε τις μπυρες και τισ πιτσες (οχι απο τη Βιλγαρια εεε...)!!![]()
Aμα έχει και slow motion αναπαράσταση από crooky... ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑα
:rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Λοιπον χωρις μαλακιες τωρα, κανονισε.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Φερνω τσακι Τσακ και Τζετ Λι (θα δυσκολευτω να επιλεξω μια απο τον καθ'ενα αλλα θα φανω δικαιος), και πιτσονια τιγκα.
Θα ελεγε να μαζευοταν κοσμος, αλλα δικο σου ειναι το σπιτι![]()
-..Not Yet!
Αυτες ειναι δουλειες του Tai.Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Aμα έχει και slow motion αναπαράσταση από crooky... ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑα
:rotflmao: :rotflmao:
Αληθεια που χαθηκε αυτος τσκ,τσκ,τσκ![]()
-..Not Yet!
Όταν έβγαινε το κολλάρο, τα ποπ κορν έπαιρναν φωτιά!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πραγματικα απιστευτη σκηνη.
Μιλας ασφαλως για την σκηνη οπου ηταν και οι 2 πλατη στον τοιχο, και φευγανε αδεσποτες οπου να'ναι.
Και μιας και το ψιλογυρναμε σε πιο ποιοτικο σινεμα καρατε, αμα θελετε κουλτουρα δειτε το Οld Boy.
Kαμμια σχεση με καρατε, αλλα εχει μια σκηνη ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ξυλου δρομου γυρω στα 3 λεπτα (μονοπλανο,σκηνοθετικα μιλωντας), που πρεπει να ειναι πλεον σκηνη ανθολογιας.
Ο Bruce ήταν καλός κάποτε αλλά για κακή του τύχη δεν πρόλαβε να παίξει ξύλο με καλώδια... μας αποζημείωσε με το enter the dragon για όλη του την καριέρα κι ας μην υπάρχει σε κανένα video ολόκληρη η μάχη με τα νουτσάκο... (τι λέω βραδυάτικα...)
Ο Τσάκυ είναι όλα τα λεφτά... κάπου βαθιά στη μνήμη μου έχω ένα έργο από τα classic kung fu, αυτά με τις περίεργες τεχνικές του μεθυσμένου, της μαϊμούς, της κόμπρας και άλλων ζώων... που ξεκινάει με τον τσάκυ σε solo kata με κόκκινο φόρεμα!
Άμα το βρείτε κερνάω τις μπύρες!
Θάνος..
αδερφες κ παλικαρια...![]()
βαζετε στο ιδιο καζανι τον τζετ λι,τον μπρους λι κ τον σιγκαλ(σκοπιμα με αυτη τη σειρα) με τον τσακ νορις κ τον βαν νταμ...![]()
οι πρωτοι ηταν μαστερς ρεεεε!!!!!ο τζετ εχει 7(νομιζω) παγκοζζζμια κ ειναι κ ομοσπονδιακος προπονητης τωρα,μεγιστη τιμη (κ για την ηλικια του) ετσι...κ ο σιγκαλ απο κοντα.ρε αυτοι στα αληθεια τα βαζουν με 50 κ βγαινουν χωρις γρατζουνια!
οι δευτεροι ειναι απλα δευτεροι...![]()
κ ο τσακι τσαν,ενταξει μωρε,ακροβατης ειναι ο ανθρωπος,τι τον βαλατε στη συζητηση?![]()
κ οντως το νταννυ δε ντογκ μαμαει και ΔΕΡΝΕΙ,τεζα κ η μουσικη...
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
.......ρε αυτοι στα αληθεια τα βαζουν με 50 κ βγαινουν χωρις γρατζουνια!
οι δευτεροι ειναι απλα δευτεροι...![]()
.....
Γι αυτό το λόγο...... από τα 600 μέτρα και χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι....![]()
![]()
Μέσα κι εγώ.... Αν είναι και ο σενσέι SF και ο Be Water......![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.