μαλλον τα πηνια σου πρεπει να κοιταξεις η τον ανορθωτη κι οχι την πλεξουδα..
μαλλον τα πηνια σου πρεπει να κοιταξεις η τον ανορθωτη κι οχι την πλεξουδα..
τα πηνια πως μπορω να τα κοιταξω?τι να κανω?το παπι παιρνει μπροστα κανονικα
το μονο που θελω ειναι 12 βολτ απο καπου για να εχω φωτα χωρις μπαταρια..απο τον ανορθωτη 12 βολτ δεν μου βγαζει πουθενα..ετσι αποφασισα να παρω πλεξουδα,ηλεκτρονικη και ανορθωτη τα δικα του μηπως και λυθει το θεμα
Γεια σας.Παρε μονο τον ανορθωτη του astrea(4Pin).Σε αυτον θα συνδεσεις το ασπρο και κιτρινο απο τα πηνια,ενα καλωδιο για γειωση και απο το 4 περνεις 12vdc.Τον παλιο ανορθωτη (αστερακι 3Pin)θα τον αφαιρεσης.Δεν χρειαζεται μπαταρια και δεν θα σου καιει λαμπες.
Τελευταία τροποποίηση από jimmystoys; 12/08/2013 στις 12:20.
Σύνδεσε και ένα μεγαλούτσικο (όσο αντέχει η τσέπη σου) πυκνωτή στο σημείο που θα πάρεις τα 12VDC...
(μπορεί να χρειάζεται μισή μανιβελιά παραπάνω στην εκκίνηση, αλλά θα έχεις σταθερό φωτισμό χωρίς καψίματα..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
που μπορω να δω τιμες για πυκνωτες και ποιον θα κρινω οτι μου κανει?
αγορασα πλεξουδα και ηλέκτρονικη και ανορθωτη τον δικο του..τα ενωσα ολα με βαση τα χρωματα...στο μονο που κολλησα ειναι στα καλωδια που πανε στον πλ/στη...ενω υπαρχουν ενα μαυρο και ενα γκρι που εχουν τα φισακια που δειχνουν οτι ταιριαζουν εκει βαζοντας τα δεν δινει ρευμα στο μπουζι οποτε ειπα οτι μαλλον δεν ειναι αυτα και βρηκα δυο ενα μαυρο και ενα μαυρο με κιτρινη ρηγα τα οποια μου εδιναν ρευμα και τα ενωσα εκει.....δεν ξερω αν ειναι τελικα αυτα αλλα αφου παιρνει μπροστα και σβηνει υπεθεσα οτι ειναι αυτα.τωρα ομως απο τον ανορθωτη λογικα επρεπε να παιρνω 12 βολτ αλλα τιποτα και παλι...3 το μαξιμουμ...τι αλλο να κοιταξω?
εχεις στη εισοδο του ανορθωτη 70-80 εναλασσομενο;
ο ανορθωτης ειναι καινουριος; ειναι γειωμενος;
και στην εξοδο του δεν εχεις 13+ συνεχες;
το ρευμα φευγει απο τα πηνια οπως λες 70-80 εναλασσομενο και πηγαινει στην ηλεκτρονικη.....ολα με φυσες.....στον ανορθωτη ομως δεν πηγαινει 70-80....τα μονα καλωδια με ρευμα ειναι ενα κιτρινο και ενα ασπρο το πολυ απο 3 βολτ το καθενα
ωπα, κατι εχεις μπλεξει
το ρευμα απο τα πηνια ΔΕΝ πηγαινει στην ηλεκτρονικη γιατι αν πηγαιναν εκει 70V θα την ειχανε κανει φλαμπε
το εναλλασομενο απο τα πηνια (φισα με 2 ενισχυμενα καλωδια) πηγαινει στην αντιστοιχη φισα του ανορθωτη
ο ανορθωτης το κανει συνεχες το κατεβαζει στα 12-14 το σταθεροποιει και μετα τροφοδοτει ηλεκτρονικη και καταναλωσεις μεσω της μπαταριας
ο ανορθωτης ειναι το εξαρτημα με τις ψυκτρες
απο το μοτερ βγαινει μια φυσα με ασπρο,κιτρινο,ροζ και πρασινο...στο μοναδικο σημειο που κουμπωνει ειναι με τον ανορθωτη.....επισης βγαινουν δυο ακομα,,,ενα μαυρο κοκκινο και ενα μπλε ασπρο τα οποια καταληγουν στην φυσα της ηλεκτρονικης.....το θεμα ειναι οτι αυτα τα δυο εχουν ρευμα και οχι η φυσα με τα αλλα τεσσερα..οποτε στην ηλεκτρονικη δεν πηγαινει το ρευμα?σε αυτα τα δυο εχει 70 με 80 βολτ
Τελευταία τροποποίηση από nikdes; 28/07/2013 στις 07:46.
συμφωνα με τα σχεδια πιο πανω:
ασπρο και κιτρινο ερχονται απο τα πηνια
με το μοτερ σε λειτουργια σε αυτα πρεπει να μετρας εναλλασομενη ταση καποιες δεκαδες V (manual)
με το μοτερ σβηστο πρεπει να μετρησεις συγκεκριμενη αντισταση μεταξυ τους (manual)
αν εκει ειναι ολα σωστα η καλωδιωση ενταξει και ο ανορθωτης καινουριος πρεπει να παρεις 13+ στο κοκκινο του ανορθωτη
απο οσο γνωριζω ομως για προστασια των πηνιων θα πρεπει οταν λειτουργει ο κινητηρας το κοκκινο να ειναι πανω στη μπαταρια
επισης οπου βλεπεις πρασινο ειναι γειωση
τα μαυρο-κοκκινο και μπλε-ασπρο της ηλεκτρονικης ειναι το σημα απο το βολαν οποτε αφου το μοτερ λειτουργει τα αφηνεις ως εχουν
Τελευταία τροποποίηση από toyar; 28/07/2013 στις 08:10.
Το μαυρο καλωδιο με κοκκινη ριγα ειναι απο το πηνιο υψηλης και παει κατευθειαν στην ηλεκτρονικη.Το μπλε με κιτρινη ριγα ειναι απο το ματακι(pickup νομιζω το λενε) και παει και αυτο ηλεκτρονικη.Το ασπρο και κιτρινο ειναι απο το πηνιο φωτων-φορτισης και πανε στον ανορθωτη.Κατα τα αλλα οπως τα λεει ο toyar.
Τελευταία τροποποίηση από jimmystoys; 12/08/2013 στις 12:26.
παιδια ολα καλα..εξαλλου οι φυσες και να θελω δεν μπαινουν αλλιως..το θεμα ειναι οτι 12 βολτ δεν εχω πουθενα...απο τα πηνια το εχω βρει το ρευμα και ειναι το μαυρο κοκκινο...απο εκει βαση πολυμετρου το ρευμα παει στην ηλεκτρονικη και μετα στον διακοπτη μπροστα.....εκει δεν περναει τοση ταση και μοιραζεται σε χαμηλα βολτ το πολυ 2 η 3....12 δεν βρισκω πουθενα.....εχω αρχισει και απελπιζομαι......
τι ταση (εναλλασομενη) εχεις μετρωντας κιτρινο ΜΕ ασπρο;