Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: για πειτε....

Μέλος
    bmw 650 funduro. δυο ανορθωτες, 1 καλωδιωση διακοπτη και φλατζα κεφαλης στα 25000χλμ. απο τις 10000 αρχισαν τα γλεντια με τον πρώτο ανορθωτη.... στις 10000 αλλαξα αλυσιδογραναζα με σπει στην αλυσιδα καθε 500 χλμ και ποτε σε αμμο - λασπη... δεν ειμαι ξυλοκοπος και η μηχανη ειχε τερματισει ΜΙΑ φορά!! στα ταξιδια με 120χλμ /ωρα. σκατα στην BMW!!!APRILIA εννοώ δηλαδη, αν και οι τιμες ηταν BMW.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    το 1ο μηχανακι που μου αγορασε ο πατερας μου επειδη ειχε το ιδιο...piaggio vespa px 200...

δυναμη μηδενικη παρ'ολα τα 200cc και το διχρονο μοτερ της...τα 80χλμ/ωρα δυσκολα, τα 90 ακατορθωτα και τα 100 ΠΟΤΕ...
    φρενα ανυπαρκτα..κυριολεκτικα ομως...μετανοιες στον Θεο για να σταματησεις αν μαζευες φορα...αμα το δεις απο την αλλη μερια βεβαια, ετσι μαθαινεις να στριβεις αλλα...
    αναρτησεις...γελαμε δυνατα..καλυτερα να εβαζες τις σουστες απο το κρεβατι του σπιτιου σου......ακομα προσπαθω να καταλαβω πως δουλευε το μπροστινο του...(παγκοσμια πατεντα να εχεις μπροστινο μονομπρατσο)...
    οδηγικη συμπεριφορα ΓΤΠΚ...αν επεφτες σε καμια καλη λακουβα καταλαβαινες το "κυμα" να παιρνει τον δρομο προς τον αυχενα σου ακολουθωντας την σπονδυλικη σου στηλη κατα γραμμα...και φυσικα παραλληλα προσπαθουσες να μαζεψεις τα αμαζευτα απο το μηχανακι και εσενα λογω των μικρων τροχων...

απο προβληματα δεν εβγαζε κατι περα απο σταυρο που την ακουγε αν την εβαζες σκαστη ή καβαλαγες κανενα πεζοδρομιο και βρισκαν ολα απο κατω...
    α, και αν μουλαρωνε μπορει να τραβουσες μανιβελιες 5 μερες και να μην επαιρνε (μιλαμε για το μοντελο χωρις μπαταρια και μιζα, το παλιο δλδ)..
    το κολπο ηταν να αλλαζες μπουζι ή να εκαιγες το υπαρχον και να παταγες καμια δεκαρια χωρις αυτο μεσα για να στεγνωσει ο θαλαμος...

θα την αγοραζα μονο για να την εχω σε κανενα σαλονι ανακατασκευασμενη, καθαρα για συναισθηματικους λογους, επειδη ο πατερας μου την πηρε την δικια του οταν γεννηθηκα και την εχει ακομα...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	piaggio-vespa-px-200-07.jpg 
Προβολές:	281 
Μέγεθος:	49,6 KB 
ID:	295904

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    το κολπο ηταν να αλλαζες μπουζι ή να εκαιγες το υπαρχον και να παταγες καμια δεκαρια χωρις αυτο μεσα για να στεγνωσει ο θαλαμος...
    Έχω κάψει τρίψει κάνει μάγια σε άπειρα μπουζί και το μουλάρι μουλάρι. Έχω βλαστημήσει όσους Αγίους ήξερα, μη σου πω επινόησα και δικούς μου. Τελικά το ραντεβού με την πιτσιρίκα το έχασα.
    Και η πουτ@ν@ μετά δούλευε ρολόι.
    Έχω φτάσει στο αμήν να την πετάξω στη θάλασσα πολλές φορές. Δεν θέλω να θυμάμαι.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

ρε μπιλ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Cagiva Canyon 500. Τον πρώτο μήνα άλλαξα δύο φορές το πλαστικό κάλυμα του ρεζερβουάρ γιατί εμφάνιζε ρωγμές στο σημείο που ηταν η αεροπορικού τύπου τάπα καυσίμου. Όταν ράγισε για τρίτη φορά στον αμέσως επόμενο μήνα ε, δεν ασχολήθηκα άλλο. Μετά άρχισαν οι τριγμοί από το εκπληκτικά άχρηστο ντουλαπάκι που βρισκόταν στη μάσκα της μηχανής, το γέμισα με αφρολέξ και το κόλησσα γιατί έκανε σαν ψυχεδελικός κροταλίας. Συνέχεια είχε η βάση πινακίδας που έφερε πάνω της το κωλοφάναρο και τα φλας, αλλάχτηκε μια φορά και ξαναέσπασε, μέχρι που την βίδωσα με λαμάκια Γ και ησύχασα. Τα δισκάκια κόλλαγαν συνεχώς και πολλές φορές με τον συμπλέκτη πατημλενο η μηχανή τσούλαγε και ήθελε λίγο κόντρα με τα πόδια στο φανάρι για να μη φύγει μπροστά. Τα όργανα δουλεύαν μια χαρά, αλλά που και που τα έπιανε επιληψία και βάραγαν τελικές και κόκκινα σαν τρελά, αυτό πραγματικά δεν μπορούσα να το εξηγήσω, πάντως ηρεμούσαν μετά από λίγο και όλα οκ... καλά λαμπάκια σε φώτα και φλας είχα βαρεθεί να αλλάζω αλλά αυτό ηταν το μικρότερο κακό... επίσης διατροοές και δακρύσαματα λαδιών στον κινητήρα δεν τα αναφέρω καν.... το θετικό πάντως κατά τους Ιταλούς ήταν ότι είχαν διορθώσει το πρόβλημα με τη μίζα που ποαρουσιάζε η έκδοση των 600 κ.εκ.

Ωστόσο το μηχανάκι παρ ότι ήταν *δελο σε ποιότητα κατασκευής, δεν με άφησε ούτε μια φορά στο δρόμο και από φρένα - αναρτήσεις και στήσιμο γ@μουσε και έδερνε για τα δεδομένα της κατηγορίας του... σήκωνε για πλάκα +20 άλογα περισσότερα, εξ ου και πολλοί του είχαν κοτσάρει πουσαρισμένους κινητήρες από Husqy TE610 (τότε που την Hysqvarna την είχε η Cagiva).

Ωραίο μηχανάκι, έχω όμορφες αναμνήσεις από αυτό, αλλά δεν το ξαναγόραζα με τίποτα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Έχω κάψει τρίψει κάνει μάγια σε άπειρα μπουζί και το μουλάρι μουλάρι. Έχω βλαστημήσει όσους Αγίους ήξερα, μη σου πω επινόησα και δικούς μου. Τελικά το ραντεβού με την πιτσιρίκα το έχασα.
    Έχω φτάσει στο αμήν να την πετάξω στη θάλασσα πολλές φορές. Δεν θέλω να θυμάμαι.
    http://www.youtube.com/watch?v=npSwFEFDTxU
    στο 58.40.............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Ηοnda xlv Africa 750 '98 καινούργιο αντιπροσωπείας. Δεν θα εξετάσω την αξιοπιστία -την ξανάδωσα πίσω μες στη βδομάδα άλλωστε- προερχόμενος από τα SS και καθαρόαιμα χώματος, ήταν το πιο ερμαφρόδιτο και υποτονικό μηχανάκι που γνώρισα.

Απορούσα με αυτή τη δύναμη πως γυρνάνε τον κόσμο μαυτό και πόσο πιο τίμιο ήταν το TDM! Με έριξε το 2ο βράδυ της επαφής μας όταν μπαίνοντας με αρκετά σε περιφερειακό που κρατούσε σαν τραίνο, έκανε ένα μεγαλοπρεπές και μη ελεγχόμενο αλλά ομαλό και διαρκές highsiding στο αντίθετο ρεύμα (Άγιο είχα), με αποτέλεσμα σκισμένο τζιν και εκδορές, τη μηχανή να σέρνεται με σπίθες για 150μ. και παρόλα αυτά λίγη ζημιά στα αυτοκόλλητα με τις φλόγες και πιθανόν ένα βαθουλωματάκι στο ντεπόζιτο.

Τελευταίο μηχανάκι πριν το Africa ένα '98 RR Fireblade και ανατρίχιαζα σκεφτόμενος τι ζημιές θα πλήρωνα σε παρόμοια φάση, αλλά εκείνο βεντουζάριζε το άτιμο και το μπροστινό ξυράφι. Βέβαια όταν ξανακοίταξα τους τροχούς του Africa μου έφερναν προς ποδήλατο και ακόμα και σήμερα προσπαθώ να εξηγήσω πως έγινε.

Ίσως να ήταν το στυλ οδήγησης που μου είχε γίνει βίωμα, ίσως λόγω νεότητας να μην είχα ελέγξει ακόμα πιέσεις, ίσως, ίσως.... ακόμα με στοιχειώνει
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Suzuki GSXR 250 4κύλινδρο, 16βάλβιδο, υγρόψυκτο, 4ΕΕΚ. Πανάλαφρο, τεχνολογικό διαμάντι, έπαιζε να θέλω και 25 αλλαγές ταχυτήτων να πάω στο περίπτερο για τσιγάρα. Μνημείο έλλειψης ροπής, μόνο αν το κατέβαζες από κινούμενη πλατφόρμα στην Εθνική η τον Μπράλο, έχοντας ήδη πάνω από 9.000 σαλ στο μοτέρ, απολάμβανες τεχνολογία και στήσιμο αγώνων.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Suzuki GSXF 750. Πολλά τα θετικά από συμπεριφορά και εξοπλισμό, ποτέ δεν καταφέραμε να ρυθμίσουμε καρμπυρατέρ να μη βραχυκυκλώνει λόγω μίγματος μπουζί ανά 2-3 βδομάδες..... Ίσως επειδή ήταν εισαγωγής.

Τι αλλαγές φλοτέρ, τι ειδικό καθαριστικό από Ιαπωνία, τι μαστόρια με διδακτορικό.......
    Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 21/07/2013 στις 15:56.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Εγω σε καταλαβαινω απολυτα.
    Δεν ξεχναω (πριν 30+ χρονια) το θειο μου (μεναμε διπλα-διπλα) να ριχνει καντηλια καθε πρωι για να την
    βαλει μπροστα. 7 στις 10 δεν τα καταφερνε και ετσι οπως την εσπρωχνε της εδινε μια με δυναμη και την
    πεταγε 10-20 μετρα μακρυα. Το απογευμα την ξαναμαζευε
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ωραιο thread.

Μην ξεχνατε να βαζετε χρονολογιες μοντελων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Το απογευμα την ξαναμαζευε

Και με τις χαλια γυναικες τα ιδια κανουμε...

Οι αντρες δεν βαζουμε μυαλο ποτε και καθε μερα κανουμε τα ιδια λαθη...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος
    ts 125 r 1997 ακομα εχω σημαδι απο μανιβελια στην πατουσα( παντοφλα γαρ) αναποδο κεφαλι αν δεν θελει να παρει απλα δεν παιρνει ....και εχουν περασει χροοοοοονια...απο γκαζι καλο για τα κυβικα του αλλα αυτο το χαλι πρωτη δευτερα δεν παιζοτανε...ανοιγε-φρεναρε μονο του και τουμπαλιν..
    φυσικα οι μεγαλες ηταν περιτες ......απλα για να τσουλας στην κατηφορα ...περι αναρτησεων κουβεντα...τοτε ειμασταν μπρουταλ ..δεν ξεραμε γιατι χορευει καρσιλαμα...
    οι 4 ροδες μεταφερουν το κορμι....

οι 2 ροδες ταξιδευουν την ψυχη....

Transalp 400 '94 παραεισαγωγής. Τόσες πολλές ηλεκτρονικές που άλλαξα θα'πρεπε να μου'χουν δώσει κατάστημα "Ηλεκτρονική" τιμής ένεκεν και η διαφήμιση να λέει "Έλα Σπύροοο!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    NSR 250 '89
    πιο πολυ καιρο ηταν το μοτερ ανοιχτο παρα κυκλοφορουσε το μηχανακι, κατα τα αλλα μια χαρα. δυχρονιλα και αγιος ο θεος.
    μεχρι που το εδωσα και ησύχασαν τα νευρα μου. ισως αν κερδιζα κανα joker να εβαζα ενα στο γκαραζ.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. r 45,για πειτε...
    από tools στο forum BMW
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 14:48
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 20:30
  3. Για πείτε για Μεσολόγγι!
    από powerphot στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 16:19