Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: Διπλωμα δυσκολη περιπτωση

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Μονο υποθεσεις θα κανουμε, φίλε μας..

Ίσως απο την Νομαρχία μπορούνε να σου πούνε (αν δεν βαριούνται να ανοίξουν τις εγκύκλιους..)

edit: Προφανως Βυρωνα, η δευτεροβαθμια επιτροπή θα κρινει επάρκεια λειτουργικότητας ακρων και πιθανη διαμόρφωση χειριστηρίων...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Λοιπόν Δημήτρη, μιας και ρώτησα αυτό που θα κάνεις είναι το εξής. Θα επικοινωνήσεις με το ίδρυμα αναπήρων στους αγ. Αναργυρους. Μέσα σε αυτό υπάρχει ένα γραφείο που λέγεται "Ηνιοχος" και σκοπό έχει την εκπαίδευση παραπληγικών στην οδήγηση, και αν είναι δυνατόν να οδηγήσουν. Υπάρχει φυσιατρος στην επιτροπή κλπ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Τι βαθμο αναπηριας σου εδωσαν απο τα κεβα; Η αποφαση οριζει και συνοδο; Βασει της περιγραφης της παθησης σου στον κεβα μπορει η οχι να σου εκδοσουν αναπηρικο διπλωμα και αυτο θελει επανεξεταση καθε 3 χρονια νομιζω. Σε καθε περιπτωση η επιτροπη που θα σε δει θα δωσει το τελικο οκ η οχι.

δεν εχω περασει απο τα τωρινα ΚΕΠΑ το 2009 που περασα απο πρωτοβαθμια επιτροπη εχω 67% και ανω ο Ινιοχος ειναι Αθηνα εγω ειμαι Καστορια παιρνω τηλεφωνο δεν το σηκωνουν εχω γνωματευση απο κρατικο γιατρο που λεει 67% Και ανω

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lak100 Προβολή μηνύματος
    δεν εχω περασει απο τα τωρινα ΚΕΠΑ το 2009 που περασα απο πρωτοβαθμια επιτροπη εχω 67% και ανω ο Ινιοχος ειναι Αθηνα εγω ειμαι Καστορια παιρνω τηλεφωνο δεν το σηκωνουν εχω γνωματευση απο κρατικο γιατρο που λεει 67% Και ανω
    Το site το είδες? http://www.disabled.gr/elliniko-kent...-anagkes-amea/

Στο Εθν.Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων μέσα στο οποίο στεγάζεται ο Ηνίοχος, προσπάθησες να επικοινωνήσεις?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

απο τον Ηνιοχο μου ειπαν οτι οι τετραπληγικοι παιρνουν διπλωμα απο την εδω επιτροπη μου εστειλαν τον νομο και δεν αναφερεται η περιπτωση τετραπληγιας καθολου ουτε στις απαγορευσεις ουτε στις εξαιρεσεις αυτων. Ειπα σε φιλο μου γιατρο που ειναι στην επιτροπη να παρει αυριο στον Ηνιοχο αυτος λεει οτι απο την στιγμη που δεν λεει κατι ο νομος δεν μπορει να μου δωσει το οκ. Εγω το μονο που θελω ειναι να με κρινουν ικανο για οδηγηση με χειρηστηρια στο χερι η γουρουνα ετσι και αλλιως εκει τα εχει τους ειπα να σας φερω την γουρουνα να με δειτε αν μπορω η οχι ο φιλος μου μου λεει οτι εμεις δεν μπορουμε να εχουμε κριση αν δεν σε αναφερει ο νομος

Καταλαβαινω τη μανουρα σου, αλλα πρεπει να ξερεις πως απο την 1η σεπτεμβριου 2011 και μετα καταργηθηκαν ολες οι επιτροπες και αποφασεις αναπηριας και ισχυουν μονο τα κεπα. Θα πρεπει να περασεις κεπα για να παρεις αποφαση κ με αυτην να δωσεις για διπλωμα ΑΝ σε αφησουν. Το βλεπω δυσκολο παντως να ξερεις!

τα κεπα ειναι για να πιστοποιουν ποσοστα αναπηριας η επιτροπη που πρεπει να περασω ειναι Δευτεροβαθμια υγεονομικη επιτροπη οπου ειναι αντι του ινιοχου. θα δω τι θα κανω 8 χρονια παντως την γουρουνα την δουλευω μια χαρα θα ειναι αδικο να κλειστω σπιτι θεωρω οτι ειναι ενα θεμα που θα μπορουσε να ληθει σε 5 λεπτα

μιλησα με ηνιοχο μου ειπαν οτι ασχετα με το τι παθηση εχεθ ο ασθενης μετραει η πραγματικη του εικονα μου ειπαν ασχετα με το αν δεν αναφερεται στον νομο

Μαζι σου σε αυτο που λες. Θα στο δωσουν το διπλωμα;

η επιτροπη ειναι την αλλη βδομαδα εχω τον νομο με το μερος μου πηρα χαρτι και απο ορθοπεδικο που λεει οτι ειναι μια χαρα τα χερια μου απο κει και περα καλουμαι να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας το διπλωμα θα μου το δωσουν οι εξετατες θα εξεταστω κανονικα σε σηματα και οδηγηση

ακομα δεν εχω ξεμπερδεψει εχω ραντεβου με τον νευρολογο της επιτροπης να το συζητησουμε αυτος κολλαει οτι δεν αναφερεται στο συνημμενο τετραπληγια και μου λεει παιρνεις επιδομα αρα εισαι ανικανος να εργαστεις αρα δεν πρεπει να εχεις διπλωμα απο τον ηνιοχο μου λενε οτι εχει σημασια η εικονα και οχι η παθηση πηρα χαρτι απο ορθοπεδικο οτι τα χερια μου ειναι ενταξει. ο νευρολογος μου ειπε τηλεφωνικα οτι η επιτροπη ειναι τυφλοσουρτης και οτι κοιτανε τι αναφερει ο νομος sorry για την ποιοτητα της φωτο
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 11717209_10153581086866178_447263464_n.jpg‎  

Το φεκ τι αναφερει για τις τετραπληγιες; Σε τι ποσοστο αναπηριας σε τοποθετει; Βαση του φεκ, που μας αναρτησες, καλα κανουν και δε στο δινουν, διοτι δεν προβλεπεται πουθενα για την παθηση σου η παροχη ικανοτητας οδηγησης, ακομη και σε εξαιρεση. Για ψαχτο καλυτερα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Το φεκ τι αναφερει για τις τετραπληγιες; Σε τι ποσοστο αναπηριας σε τοποθετει; Βαση του φεκ, που μας αναρτησες, καλα κανουν και δε στο δινουν, διοτι δεν προβλεπεται πουθενα για την παθηση σου η παροχη ικανοτητας οδηγησης, ακομη και σε εξαιρεση. Για ψαχτο καλυτερα.
    67% και ανω εχω απο εκει και περα τετραπληγια με τετραπληγια εχει διαφορα γι αυτο μπαινει η προσωπικη κριση. Στον Ηνιοχο μου λενε οτι εχει σημασια η εικονα του ασθενη εχω κανει 10 χειρουργεια για να μπορω να εχω μια σχετικη ανεξαρτησια αισθανομαι οτι αυτος ο κοπος παει χαμενος με το να καθομαι κλεισμενος στο σπιτι θα το διεκδικησω μεχρι τελους το θεωρω ηλιθιο ο νομος να προβλεπει οδηγηση για ατομα με ακροτηριασμενα χερια και να μην μπορω εγω να εκδοσω διπλωμα στο κατω κατω θα περασω απο εξεταση οδηγησης και στην επιτροπη υπαρχει σχετικος εμπειρογνωμονας

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Όλο αυτό το ζήτημα μου θυμίζει αλήστου μνήμης εποχές όπου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ, κωφός να βγάλει δίπλωμα αυτοκινήτου/μοτο και δεν είναι και πολύ πίσω, περίπου 40 χρόνια πριν.....

Και την στιγμή αυτή στις βόρειες χώρες δίνουν σε αυτούς δίπλωμα Ε κατηγορίας (Επικαθήμενο και λεωφορείου) εδώ...άσε μην μιλήσω......χατιρικά, λέει, το μεταφορών έως Γ΄κατηγορίας, μην χέσω

(μην βγει κανείς να με τρολλάρει, είναι ένα ζήτημα που το έχω νιώσει στο πετσί μου τα τελευταία 30 χρόνια)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια: δύσκολη περίπτωση PC
    από johnpan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2005, 17:22
  2. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  3. Αύριο δίνω για δίπλωμα ρεεε!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:40
  4. Σχετικά με το δίπλωμα Α1
    από ThM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 18:48
  5. δύσκολη στιγμή