καλησπέρα κ από μένα,συμφωνώ με όλους.Κοίταξε στα εκδοτήρια για Κέρκυρα να βγάλεις εισιτήριο με επιστροφή με το ίδιο πλοίο,έχει έκπτωση και τσεκάρισε τα δρομολόγια
καλησπέρα κ από μένα,συμφωνώ με όλους.Κοίταξε στα εκδοτήρια για Κέρκυρα να βγάλεις εισιτήριο με επιστροφή με το ίδιο πλοίο,έχει έκπτωση και τσεκάρισε τα δρομολόγια
Μην ξεχνας ομως οτι τα τοτε μηχανακια τα ελυνες και τα εδενες με κλειστα ματια.Επισης και να κολλουσες στο δρομο απο βλαβη δεν ετρεχε και τιποτε μιας και ειχαμε ολο το χρονο δικο μας.Αλλη η νοοτροπια του τοτε ταξιδιαρη και αλλη του τωρινου που ειναι αμαθητος στα απροοπτα και την ταλαιπωρια.Για τους παλαιοτερους ητανε τροπος ζωης.
Καποια απο τα καλουδια της σημερινης κοινωνιας, δεν ειναι ασχημα για οποιον νοιωθει την αναγκη να τα χρησιμοποιησει.
Μαζί σας κι εγώ αλλά είμαι συνομήλικος του κυρίου που γράφει τα παρακάτω, οπότε έχω μια άλλη οπτική γωνία. Δεν λέω ότι ο δικός μου τρόπος αντιμετώπισης μια βόλτας είναι υποχρεωτικά καλύτερος από τον δικό σας.
Διαβάστε το παρακάτω και θα δείτε ποιες είναι οι διαφορές μας στην προσέγγιση μια βόλτας.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129777
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Και εφημεριδες μεσα απο τις μπλουζες,για το κρυο.Τι ισοθερμικα και πρασσινα αλογα.![]()
Φίλε επειδή είδα και έχεις freewind, δεν ξέρω τα χιλιόμετρα της κ το μοντέλο, αλλά καλό είναι αφού θα κάνεις τέτοιο ταξίδι να έχεις λύσει το πρόβλημα της τσιμούχας πίσω από το γρανάζι κίνησης της αλυσίδας. Αν δεν έχεις βάλει λαμάκι για να την συγκρατεί είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να την πετάξει λόγω πίεσης λαδιού με αποτέλεσμα να φας όλα τα λάδια στον πίσω τροχό...Είναι γνωστό το πρόβλημα στο συγκεκριμένο μοντέλο κ ίσως να το έχεις λύσει ήδη. Δες το κ κατά τα άλλα με λίγη προσοχή μια χαρά ταξιδάκι θα κάνεις και θα το καταευχαριστηθείς.
Οι οδικές εφευρέθηκαν από τότε που οι άνθρωποι δεν μπορούσαν πια να φτιάξουν τα μηχανάκια τους μόνοι τους
(τι είχε το γκούτσι του ισπίρου κάτω από τη σέλα? Πλατίνες, μπουζί, ντίζα)
Αλλά δε μιλάμε για αυτό, μιλάμε για το μπουφάν (το χειμωνιάτικο) και το κράνος (του κώλου)
Αμαρτία είναι να ρισκάρει.
-φυσικά σου επιτρέπω να διαφωνείς όσο θέλεις, δε μονομαχώ αυτή τη βδομάδα-
![]()
μερικοί ουτε βενζίνη βάζαμε .. μόνο τσεκάραμε.![]()
ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..