Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: Διαφορά τιμής σε κλειδαριά δισκοφρένου

Λες αυτο με τις βουλες? Που εχει κυκλους πανω στην επιφανεια του κλειδιου.Αυτο οσο ξερω δεν υπαρχει σε κλειδαρια για μηχανακια, παρα μονο σε κυλινδρους. Καλο κλειδι ειναι, απλα δουλευει με διαφορετικο τροπο μεσα στον κυλινδρο και ειναι πιο δυσκολο να το παραβιασεις με λαμακια, αλλα κανενας κλεφτης δεν παραβιαζει πορτες με λαμακια, απλα σπαει τον κυλινδρο
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Λες αυτο με τις βουλες? Που εχει κυκλους πανω στην επιφανεια του κλειδιου.Αυτο οσο ξερω δεν υπαρχει σε κλειδαρια για μηχανακια, παρα μονο σε κυλινδρους. Καλο κλειδι ειναι, απλα δουλευει με διαφορετικο τροπο μεσα στον κυλινδρο και ειναι πιο δυσκολο να το παραβιασεις με λαμακια, αλλα κανενας κλεφτης δεν παραβιαζει πορτες με λαμακια, απλα σπαει τον κυλινδρο
    Ναι, αυτό λέω, το έχει το δισκολουκέτο μου.

Και το άλλο με τα δοντάκια που έβαλες, κι αυτό δεν πάσχει εξίσου από παραβίαση με σπάσιμο της κλειδαριάς; Τα δισκολουκέτα δεν παραβιάζονται δηλαδή με ωμή βία όπως και οι κύλινδροι;

Μεγαλη κουβεντα θα ανοιξουμε τωρα:smilea:

Βια σημαινει τρυπανι μεσα στον κυλινδρο, οσο αφορα το disclock,φορητο τρυπανι ωστε να το εχει μαζι του δεν μπορει να τρυπησει τον κυλινδρο, θελει ρευμα.

Τωρα τα προιοντα Abloy οχι δεν σπανε ουτε μπορεις να τα τρυπησεις με τρυπανι(ρευματος) γιατι εχουν μπροστα απο τον κυλινδρο ενα ατσαλενιο στρογγυλο το οποιο γυρναει μαζι με το τρυπανι και δεν σε αφηνει να προχωρησεις μεσα

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Παιδια εγω εχω την Abus Granit Power Chain 37. Εμενα μου την πουλησαν για πολυ καλη. Εχει κανεις ακουσει κατι αρνητικο για αυτην;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	granit powe chain 37.jpg 
Προβολές:	1907 
Μέγεθος:	73,0 KB 
ID:	26841

Εσκασε η φωτο και την ξαναβαζω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	granit powe chain 37.jpg 
Προβολές:	1900 
Μέγεθος:	73,0 KB 
ID:	26842

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από downhill
    Άρα το πλήρωσα πολύ ακριβά...Αν με ξαναδούν εκεί ας μού γράψουν...

Μην το λες, μην το λες....Το σωστό είναι να κάνεις έρευνα αγοράς. Αν δηλαδή στο συγκεκριμένο κατάστημα βρεις κάτι πιο φτηνά από όλους τους άλλους δεν θα το πάρεις??? μην είσαι κάθετος. Το πάθημα γίνεται μάθημα και συνεχίζεις να ενεργείς για το συμφέρον σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Εσκασε η φωτο και την ξαναβαζω

Πολυ καλη κουλουρα, συνδιασε το και με ενα πεταλο στις μπουκαλες,σφιχτα, και με την κουλουρα σε κολωνα απο το μπροστινο!

Ολα ειναι θεμα χρονου...ποση ωρα και ποσα εργαλεια χρειαζονται για να το παρουν...οσα περισσοτερα τοσο πιο δυσκολο, σε σταθερο σημειο τα βραδια ειδικα!
    Μπηκε χτες πελατης που του σηκωσαν(παπαγαλακι) την μηχανη στην ομονοια με γερανο μαιμου αστυνομιας μερα μεσημερι

Καλημερα παιδια. Πολυ χρησιμα οσα λετε παραπανω αλλα εγω που ψαχνω μονο για μια αλυσιδα καλη γιατι εχο λουκετο αλλα η abus που ρωτησα σε 2-3 μεγαζια δινει μονο μαζι με λουκετο (το οποιο εχω ηδη πληρωσει 80eyro)
    Εχει δει κανεις καπου μονο καλες αλυσίδες???

thanks,
    Mitsos.

Ψαξε σε κλειδαραδικο, θα βρεις σιγουρα σκετη αλυσιδα, δεν χρειαζεται να ειναι μαρκα, αρκει να ειναι χοντρη και ατσαλενια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
    Καλημερα παιδια. Πολυ χρησιμα οσα λετε παραπανω αλλα εγω που ψαχνω μονο για μια αλυσιδα καλη γιατι εχο λουκετο αλλα η abus που ρωτησα σε 2-3 μεγαζια δινει μονο μαζι με λουκετο (το οποιο εχω ηδη πληρωσει 80eyro)
    Εχει δει κανεις καπου μονο καλες αλυσίδες???

thanks,
    Mitsos.
    Αν μένεις Αθήνα θα βρεις αλυσίδες στην Αθηνάς, κοντά στο Μοναστηράκι. Έχουν και πολύ χοντρές, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την ποιότητα του μετάλλου.

Ψάξε για αλυσίδες στις οποίες η διατομή του κρίκου είναι πολυγωνική, όχι κυκλική. Από κει και πέρα, αν μπορείς να διακρίνεις το καλό ατσάλι, είσαι μάγκας.

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Πολυ χρησιμα ολα αυτα.
    Το λουκετο με την αλυσιδα της abus ειναι αν οχι το κορυφαιο ''πακετο'', σιγουρα απ' τα καλυτερα, τσεκαρισμενο απο Ρουμανο διαρηκτη. Πριν απο 6-7 χρονια (το εχω απο το '96) το ειχα δανεισει στη μανα μου για να κλειδωνει τα ρολλα στο μαγαζι γιατι χαλασε το δικο της λουκετο. Μετα απο καμμια βδομαδα διερρηξαν το μαγαζι ,κοβοντας τα σιδερα απ' τα ρολλα, αφου δεν μπορεσαν ουτε να παραβιασουν το λουκετο , ουτε να κοψουν την αλυσιδα της abus!!!
    Η πληροφορια ειναι εγκυρη, μιας και μετα απο 1-2 μηνες η αστυνομια επιασε τους δραστες και μας ειδοποιησε, ηταν Ρουμανοι και τα ''ξερασαν'' ολα και θυμοντουσαν το φιασκο που επαθαν με την εν λογω αλυσιδα...Σημειωση: ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
    Και κατι αλλο: ΜΑΚΡΙΑ απο φτηνα λουκετα ''ευκαιριες''.
    Ειχα βαλει ενα στο ΧΤ στον πισω δισκο (αντιστοιχο με αυτο της luma που φαινεται στην φωτο στην αρχη του ποστ) απο περιεργεια, που το αγορασα μονο 10 ευρω. Το αποτελεσμα?
    Το τσουλησα προς τα πισω για να ξεπαρκαρω, οχι καβαλα, στο πλαι, και οχι μονο αντισταση δεν ενιωσα, αλλα αν δεν ακουγα το ''κλονγκ!'' που εκαναν τα κομματια του θρυματισμενου λουκετου πανω στο τσιμεντο, θα το εψαχνα και θα νομιζα οτι μου 'πεσε απ' την τσεπη!!! Ματαια εψαχνα για σημαδια στο ψαλιδι η' στο δισκο απο την βιαιη επαφη...
    ΔΕΝ ξερω απο τι μεταλλο ειναι φτιαγμενο αυτο και τα αλλα ''φτηνα'' δηθεν λουκετα, αλλα ουτε καν σκληρο αλουμινιο δεν ειναι. Ισως σκληρη πλαστελινη???
    Κανει μπαμ απο μακρια οτι ειναι χυτο, ενω κατι τετοιο ειναι ανεπιτρεπτο για λουκετο ασφαλειας, το οποιο πρεπει να ειναι μασιφ κομματι μεταλλου κατεργασμενο σε τορνο-φρεζα η' cnc.
    κανω λαθος?
    Αυτα, σας κουρασα, αλλα ηθελα να τα πω!

Ψάξε για αλυσίδες στις οποίες η διατομή του κρίκου είναι πολυγωνική, όχι κυκλική. Από κει και πέρα, αν μπορείς να διακρίνεις το καλό ατσάλι, είσαι μάγκας.
    Εμενα ειναι πολυγωνικη, αλλα τι πλεονεκτημα εχω με μια στρογγυλη; Πως εξηγηται οτι η πολυγωνικη ειναι καλυτερη;

Την ίδια απορία έχω κι εγώ, πάντως κάποιος επαγγελματίας στο χώρο των κλειδαριών το έγραψε εδώ πρόσφατα και το επαναλαμβάνω.

Αν παρακολουθεί, ας μας διαφωτίσει.

Πάντως όλες οι "σοβαρές" κλειδαριές μηχανής που έχω δεί δεν είναι συρματόσχοινο αλλά αλυσίδα, και πάντα με πολυγωνική διατομή.

Λοιπον,

Στο θεμα πολυγωνικης και κυκλικης ρωτησα το boss και μου ειπε οτι δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ τους, υποθετικα η κυκλικες ειναι πιο δυσκολο να τις πιασεις με τον κοφτη, υποθετικα παντα.

Στο θεμα "καλο ατσαλι" με το ματι μονο ο superman το βλεπει, οποτες, ας ειναι ατσαλι απλα.

Τωρα για τα συρματοσκοινα υπαρχουν και καλα, και ο λογος υπαρξης ειναι οτι ειναι ευκολα στην μεταφορα, πως κουβαλας μαζι σου μια αλυσιδα που μπορει να ζυγιζει 7κιλα? (οχι δεν εχω μπαγκαζιερα καρδια μου) Και τα καλα θα τα πληρωσεις κιολας... με ερευνα αγορας θα βρεις καλα και ακριβα συρματοσκοινα.
    Αυτα για την ωρα!

Κάπου στον Πειραιά είχα δει ένα εργοστάσιο που έφτιαχνε αλυσίδες για άγκυρες!!!Θα πάω μια μέρα να ρωτήσω αν μπορεί να μου κόψει μια 2-3 μέτρα,θα τη μεταφέρω με το φορτηγάκι ενός φίλου,και θα την τοποθετήσω μόνιμα για να κλειδώνω τη μηχανή!Αν μπορούν ας την κόψουν...Και θα βάλω και 2 καλά λουκέτα!!!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαφορα τιμης απο μαγαζι σε μαγαζι...
    από Valantis_Strom στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2009, 01:12
  2. Διαφορά ηλικίας σε γυναίκα..
    από lazosdt στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2006, 06:49
  3. κλειδαριά δισκόφρενου
    από harrysvr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2005, 00:22
  4. Κλειδαριά δισκόφρενου για CBF-250