Με παρεξήγησες, δεν κατάλαβα τι σημαίνει ergal....
Το ότι πλήρωσα 1Ε/mm για καρμπυρατέρ δεν ξέρω αν είναι πολύ ή λίγο αλλά στον τομέα μοτο με πιάνεις κώτσο ευκολα, για αυτό μπήκα και εδώ για να ξεστραβωθώ!![]()
Με παρεξήγησες, δεν κατάλαβα τι σημαίνει ergal....
Το ότι πλήρωσα 1Ε/mm για καρμπυρατέρ δεν ξέρω αν είναι πολύ ή λίγο αλλά στον τομέα μοτο με πιάνεις κώτσο ευκολα, για αυτό μπήκα και εδώ για να ξεστραβωθώ!![]()
Μάλλον εσύ τους έπιασες κώτσους με τέτοια τιμή ...
Σοβαρά τώρα, αν το Shark είναι αυτό με την μπλε ελεκτρίκ λαβή του τσόκ, πρόσεχέ το ΠΟΛΥ σε οποιοδήποτε γαργάλημα του κάνεις...
(οι βίδες του είναι φτιαγμένες από σφυρήλατη μαστίχα και τα τσουτσούνια για τα σωληνάκια από ειδικό κράμα γιαουρτιού...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Λοιπόν ολα καλά μεχρι στιγμής αλλά τεχνικό πρόβλημα (as usual.. χαχαχα)
μολις πάρει μπροστά κάνει ενα χτύπημα ανάμεσα κεφαλή με κύλινδρο. Όλα είναι βιδωμένα και 3πλοτσεκαρισμένα.
Τα λύνω όλα και δοκιμάζω μπλόκ-πιστόνι με μίζα, τίποτα όλα καλά, δοκιμάζω εκκεντροφόρο-βαλβίδες με χέρι όλα καλά.
Μόλις το μοντάρω βγάζω μπουζόπιπα και όλα καλά. Μόλις πάρει μπρός όμως κάνει ένα χτύπημα και σου σπάει τα νεύρα. Επίσης το πιστόνι με τις βαλβίδες δεν έχουν κάποιο χτύπημα να πω οτι ακουμπάνε μεταξύ τους.
Βοήθεια τρελός επιστήμονας σε απόγνωση!
καμια φορα ειναι και το μαμημενο πεισμα το-θα το φτιαξω ο κοσμος να χαλασει-![]()
Διάκενο είναι εντάξει, βαλβίδες εντάξει, έμβολο εντάξει. Πιστεύω πως σφαλιαρίζει μέσα αλλά δεν έχω δεί κάποιο σημάδι πχ έστω γρατζουνιά.
Να αλλάξω παπί το σκέφτηκα αλλά, 1. ο σκελετός είναι εντάξει, 2. ηλεκτρικά είναι εντάξει, 3. φρένα - αμορτισέρ κλπ είναι εντάξει. το πολύ πολύ αν δώ τα πολύ σκούρα θα βρώ ενα μοτέρ μεταχειρισμένο με τα χαρτάκια του και όλα να το βάλω πάνω να ηρεμήσω. Μέχρι τώρα δεν μου χει φύγει πάνω απο 60 ευρώ. 350 που το πήρα, έχω ρίξει συνολικά άλλα 150 ευρώ να το μαζέψω, που θα βρώ innova - astrea κλπ με 500 άντε 600 ευρώ?
Όλα πάνε 900+ (για να βρείς κάτι ΣΩΣΤΟ και όχι το κομμένο που το ξέρουν μέχρι οι πέτρες στα λιμανάκια-μαυρη κλπ) και δυστηχώς για μένα δεν εχω να τα διαθέσω.
Για την ώρα το έβγαλα απο πάνω και το έχω στο τραπέζι της βεράντας, να έρθω αύριο απο την δουλειά και να το πιάσω.
Ω ναι... Έχω και πολύ πείσμα!
Υ.γ. προσπαθώ να ανεβάσω φωτό αλλά κάνει πολύ ώρα και λέει upload failed.
να πω κι εγώ την παπάτζα μου... σε μερικά κινέζικα έχω δει να ξεπρεσάρεται ο στρόφαλος... αν είναι στο τσακ να γίνει και στο δικό σου ισως?
Ρε μπας και έχεις "κλωτσημένα" μπουζόνια κεφαλής..??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Να σας κουφάνω εντελώς? Ούτε γρέζια μέσα στα γρανάζια, ούτε χτυπήματα, ούτε εκδορές, ούτε αιμοραγίες!
Το έλυσα ΌΟΟΟΟΛΟ... Αλλά σας παρακαλώ πως θα ανεβάσω φωτογραφίες πείτε μου γιατί με την επιλογή εδώ κολλάει και λέει failed.