Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Ερώτηση για DT-200R...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από figo-migo Προβολή μηνύματος
    Είναι για τρικύλινδρο από ότι είδα αυτό που ανέβασες δεν ξέρω αν έχει διαφορά από του DT200??
    2 κυλίνδρους διαφορά αλλά μη μασας...

Υ.Γ.
    Η ρύθμιση είναι standard για όλα τα YPVS της YAMAHA..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    2 κυλίνδρους διαφορά αλλά μη μασας...

Υ.Γ.
    Η ρύθμιση είναι standard για όλα τα YPVS της YAMAHA..
    Θα δοκιμάσω. Thanks Oldman

Σεξουαλικός μετανάστης Το avatar του/της Flinis
    Αγαπητέ figo-migo
    Είμαι κάτοχος DT200 και μόλις λίγες ώρες ενεργό μέλος του φόρουμ. Οι οδηγίες που σου στάλθηκαν είναι πολύ κατατοπιστικες , αλλά από εντελώς άσχετο μοτέρ. Η ρύθμιση στο DT είναι πολύ απλή. Ξεβιδωνεις το καπάκι στον κυλινδρο και βλέπεις εάν ευθυγραμμιζονται τα σημάδια (το U πάνω στη ροδελα που δένουν οι ντιζες με την τρύπα στον κυλινδρο από πίσω). Ανοιξε το διακόπτη και δες που θα σταματήσει το U. Σταθεροποίησέ το με ένα αλεν ή ένα κατσαβιδι ή ένα καρφί στη τρύπα. Ρύθμισε τις ντιζες με τα κόντρα παξιμάδια που έρχονται από τον σερβομηχανισμό. Αφαίρεσε το καρφί. Επανέλαβε τη διαδικασία μέχρι να ευθυγραμμιζονται τα σημάδια και είσαι έτοιμος. Πριν κάνεις οτιδήποτε κτύπα στο YouTube , YPVS DT και θα βρεις διάφορα video που οπτικοποιησουν αυτά που σου γράφω.

Καλή επιτυχία

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Flinis Προβολή μηνύματος
    Αγαπητέ figo-migo
    Είμαι κάτοχος DT200 και μόλις λίγες ώρες ενεργό μέλος του φόρουμ. Οι οδηγίες που σου στάλθηκαν είναι πολύ κατατοπιστικες , αλλά από εντελώς άσχετο μοτέρ. Η ρύθμιση στο DT είναι πολύ απλή. Ξεβιδωνεις το καπάκι στον κυλινδρο και βλέπεις εάν ευθυγραμμιζονται τα σημάδια (το U πάνω στη ροδελα που δένουν οι ντιζες με την τρύπα στον κυλινδρο από πίσω). Ανοιξε το διακόπτη και δες που θα σταματήσει το U. Σταθεροποίησέ το με ένα αλεν ή ένα κατσαβιδι ή ένα καρφί στη τρύπα. Ρύθμισε τις ντιζες με τα κόντρα παξιμάδια που έρχονται από τον σερβομηχανισμό. Αφαίρεσε το καρφί. Επανέλαβε τη διαδικασία μέχρι να ευθυγραμμιζονται τα σημάδια και είσαι έτοιμος. Πριν κάνεις οτιδήποτε κτύπα στο YouTube , YPVS DT και θα βρεις διάφορα video που οπτικοποιησουν αυτά που σου γράφω.

Καλή επιτυχία
    Σε ευχαριστώ πολύ flinis το έκανα ήδη από την αρχή το τσεκ αυτό και είδα ότι έκανε σωστή ευθυγράμμιση. Μάλλον κάτι άλλο θα του φταίει. Δεν ξέρω αν παρότι ευθυγραμίζεται ο σερβομηχανισμός το διάφραγμα να έχει κολλήσει....;;; Ή να φταίει κάτι άλλο όπως κανά καθάρισμα του καρπυρατέρ;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από figo-migo Προβολή μηνύματος
    Σε ευχαριστώ πολύ flinis το έκανα ήδη από την αρχή το τσεκ αυτό και είδα ότι έκανε σωστή ευθυγράμμιση. Μάλλον κάτι άλλο θα του φταίει. Δεν ξέρω αν παρότι ευθυγραμίζεται ο σερβομηχανισμός το διάφραγμα να έχει κολλήσει....;;; Ή να φταίει κάτι άλλο όπως κανά καθάρισμα του καρπυρατέρ;;;
    Στην ευθυγράμμιση των ντιζών πρέπει να έχεις τα πάντα καθαρά υποθέτω εγώ ο αδαής...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ερωτηση για πιρουνι dt
    από ale3is στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2012, 17:34
  2. ερωτηση για dt 125
    από ale3is στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2012, 21:59
  3. Ερωτηση Για Fmf
    από ctpanoramix στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket