Κοιτάξτε..επειδη με ρωτατε για τη χρήση κυρίως...περισσότερο κινούμαι μέσα στην πόλη(μένω Ηράκλειο Κρήτης)
Εδω και ενα χρόνο έχω ενα ΚΤΜ 640 sm το δίμπουκο και μπορώ να πώ με σιγουριά ότι κινούμαι μέσα στην πόλη πιο καλα και απο ποδήλατο..το μηχανακι είναι άριστο κατα τη γνώμη μου..(γκάζια, κατανάλωση, αναρτήσεις, φρένα, ενφάνιση)..αλλα όταν βγαίνω λίγο εκτός ξενερώνω ρε παιδια γιατί οταν πηγαίνω πάνω απο 130-140 νοιώθω οτι ανα πάσα στιγμη θα το χάσω..καθόλου σταθερο.. Τώρα που καλοκαίρεψε και άρχισα τα εκτός πόλης μου μπήκε η ιδέα να το δώσω για να έχω κάτι που να με εξυπηρετεί και σε αυτόν τον τομέα..
Για το δίλημα μου τώρα, πάντα μου άρεσε το Ζ..θεωρώ ότι είναι απο τα ομορφότερα μηχανάκια..ΑΛΛΑ:
Ακούω για κάτι μοπυκώματα της τρόμπας βενζίνης, για καυτό αέρα που βγαίνει στα πόδια σου απο έναν αεραγωγό, για κάτι διαρροές στο καπάκι του μοτέρ, για μη τέλεια λειτουργεια των φρένων και κολύωμαι..! Για το fazer δεν μου έχει παραπονεθεί κανείς πέρα απο την μη ικανοποιητικη(σε κάποιους) μπροστινή ανάρτηση.. Καταλαβαίνετε γιατι το κουράζω το θέμα, θα φύγω απο τις φρενάρες και τις αναρτησάρες και θα παω ΠΟΥ;;;;
Πάντως παρόλαυτα, η ζυγαρια κλίνει προς το Ζ...

... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.