Παντως τα RC8 εμφανιζουν αναλογο προβλημα οταν το φιλτρο λαδιου δεν ειναι oem ΚΤΜ
Παντως τα RC8 εμφανιζουν αναλογο προβλημα οταν το φιλτρο λαδιου δεν ειναι oem ΚΤΜ
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
εγω του εχω βαλει και hifolfiltro(καπως ετσι) και προβλημα ουδεν
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
το ιστορικό έχει ως έξι
πριν πάρω την μηχανή εννοείτε πήγα σε μηχανικό(ktm)τα βρήκε όλα κομπλέ πεντακάθαρο και τέτοια να μην τα πολυλογώ
περνώ την μηχανή την πάω πορεία και μετά από 100 χλμ την πάω κατευθείαν για ένα σέρβις λάδια φύτρα κτλ να έχω το κεφάλι μου isixo.sto σέρβις όμως βρήκαμε με στο μοτέρ κάτι ασυνήθιστο
μαζί με το λάδι βρήκαμε και κάτι πηχτό σαν meli(λιπαντικό)το οποιο είχε πάει παντού αυτό.τέλος πάντων καθαρίζουμε ετοιμάζουμε το περνώ και φέγγω και από 2 βόλτες έκανε αυτό το "παραxμα" η μηχανή
http://www.youtube.com/watch?v=TByjmaljDDk
μακάρι να ήταν το φίλτρο λαδιού ρε παίδες να τελείωνα πάντως
αλλα δεν είναι ούτε το φίλτρο λαδιού ούτε η στάθμη λαδιού
ο μηχανικός μετά από ώρες κατέληξε στο σημείο που στέλνει λάδι στο σασμάν το οποιο και είναι εσωτερικό![]()
ρε μπας και ήταν νερά αυτό το περίεργο λιπαντικό που είδατε στα λάδια? δείτε και τι παίζει με το ψυγείο. έχει λάδια στη ταπα του ψυγείου? αν ναι τότε είσαι καταρχάς και πριν απ' όλα για αντλία νερού. άσε που αυτή η θεωρία είναι και σε συμφωνία με την ένδειξη του λαδιού. και επιπλέον εάν ισχύει και αυτή η περίπτωση το φίλτρο λαδιού στουμπώνει με το νερό και δεν αφήνει το λάδι να κυκλοφορήσει.
Νερο και λάδια αχταρμάς .τρόμπα νερού κατά 99%
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Γεια χαρα
Στο δικό μου μοντέλο του 3 με 30 χιλιάδες χιλιόμετρα παρουσίασε το ίδιο προβλημα ( στις χαμηλες στροφες αναβοσβηνε το λαμπακι της πιεσης) και αλλαχτηκε καδενα η οποία είχε χαλαρώσει. 300 ευρώ πήγε αν δεν κάνω λάθος το όλο κουστούμι.
Φιλικά
Βαγγέλης
Νομίζω οτι χρειάζεται μία αρχειοθέτηση:
Πρώτα έλεγχος του φίλτρου λαδιού να εξασφαλιστεί οτι δεν είναι αντλία νερού. Αυτό μπορεί να ευθύνεται και για χαμηλή πίεση και για θόρυβο.
Μετά έχουν αναφερθεί προβλήματα στους εντατήρες των καδένων χρονισμού, ή καδένων σε πάνω από 50χιλ χλμ.
Τέλος έχουν αναφερθεί προβλήματα στην αντλία λαδιού.
Με την ανάγνωση της βίβλου advrider.com προχώρα μεθοδικά. Τα περι σωληνακίου θα πρέπει να σου τα περιγράψει καλά να τα καταλάβεις και να τα τσεκάρεις πρίν προχωρήσει, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και οι άνθρωποι αναγκεμένοι...
Καλή τύχη και κράτα μας ενήμερους.
Τελευταία τροποποίηση από gefr; 08/08/2013 στις 13:26.
το νερό με το λάδι γίνετε παχύρρευστο σαν meli?
ο μάστορας λέει ότι πρέπει να έχουν ρίξει αντιτριβικό
απάντησε ο τύπος που έλυσε το πρόβλημα του παιδιου στο βιντεο
δε θα το πιστέψετε
"The mechanic had set the idle speed too low (1100 rpm), it should be 1400."
![]()
Το αντιτριβικο δεν γίνεται έτσι. Νερό + Λαδι = άσπρο κίτρινο χρωμα και αυτό φραζει το φίλτρα. Βγαλτο και κοιτά το ξανά.