Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Εμένα μου λες; 180χλμ έκανα Έφαγα και μια ζέστη στο γυρισμό Ρε συ το zzr τώρα που ανέβηκε και ο dennis επάνω νομίζω ότι είναι τριθέσιο.. Αστα με αφησε σπιτι αλλα δεν καθησε να τα πουμε... δεν εβρισκε θεση
Κατα τους αλλους.. Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dennis- Αστα με αφησε σπιτι αλλα δεν καθησε να τα πουμε... δεν εβρισκε θεση Εδώ δεν έβρισκε θέση στο φανάρι, θα βρει πάρκινγκ; Εκείνο το παπάκι στην διασταύρωση, άγιο είχε
Εγώ δεν πρόλαβα! Την επόμενη φορά!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sir Eater Εγώ δεν πρόλαβα! Την επόμενη φορά! Έρχεται και το motogp τον δεκαοχταύγουστο κάτι θα παίξει λογικά, το νου σου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider τον δεκαοχταύγουστο χειροτερος και απο τους αθηναιους που αγοραζουν σαντουιτσιερα για το σπιτι
Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ on http://www.youtube.com/watch?v=nXjfLEuMTAE off :thumbup: Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sir Eater Εγώ δεν πρόλαβα! Την επόμενη φορά! Next time!
Sent from me using a computer.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Ρε συ το zzr τώρα που ανέβηκε και ο dennis επάνω νομίζω ότι είναι τριθέσιο.. Είναι για νταρντανομωρά! Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dennis- Αστα με αφησε σπιτι αλλα δεν καθησε να τα πουμε... δεν εβρισκε θεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Εδώ δεν έβρισκε θέση στο φανάρι, θα βρει πάρκινγκ; : Ζηλεύετε ρε!
Τελευταία τροποποίηση από daz; 07/08/2013 στις 21:48.