Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Αγορα παπιου

Banned
    ενα μαμα καρμπ 40-50 ευρο
    ενα ιμιτα 20-30
    ενα ανεβασμενο απο 50 και ανω
    παρε το jetix τοτε

Εγώ να σου πώ αν δεν είχα οικονομικό θέμα κανένα θα πηγαινοερχόμουν με την μηχανή αλλά άστο στην άκρη.. ΤΟ cryprton-x εννοείται ότι υπερτερεί στην κατηγορία γενικά όπως και το modenas GT-135. Φίλος που έχει το jetix είναι πολύ ευχαριστημένος και δεν αντιμετοπίζει θέμα με τα πλαστικά τουλάχιστον όχι όπως εγώ (τα δικά μου συντονίζονταν κ κοπανάγανε από το στρώσιμο). Από θέμα ζημιάς δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα αναφορικά με το αν το μηχανάκι είναι injection. Αυτό που με χαλάει είναι το 2013 που όλα πλέον είναι σε injection γτ να πάω να πάρω καρμπυρατέρ.. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι όλες οι εταιρίες δίνουν 2 χρονάκια εγγύηση, αν το κυκλοφορείς κ του πιείς το αίμα αυτά τα 2 χρονάκια δεν μπορώ να φανταστώ τί θα προκύψει που δεν οφείλεται σε normal φθορά (και εδώ φυσικά αναφέρομαι στον χρήστη που παίρνει το παπι για να κάνει την δουλεία του κ όχι την κ@υλα του, σημαντική διαφορά). Πέραν τούτου κάτι που ρώτησες για Εθνική.. Δεν ξέρω που θες να κυκλοφορήσεις εγώ έκανα για 4 μήνες τον Κηφισό πέρα δώθε από Ν. Ιωνία μέχρι Μοσχάτο με ταχύτητα 80-90km με σχετική άνεση, το έκοψα και πηγαίνω από το κέντρο γτ κάποια στιγμή ένας οδηγός από τέρμα αριστερά αποφάσισε να με στρίψει μαζί του 2 εξόδος πριν την δική μου.. επομένως τίθεται θέμα ασφάλειας, είχα την επιλογή να πάω από το κέντρο κ από τότε.. αν μου απαντήσεις ότι θα κάνεις συχνά πάνω από 30km πορείας (κ όχι πήγαινε έλα) τότε η λύση σου δεν είναι παπί.. Το innova ήταν το πρώτο που απέκλεισα και να σου πώ αν δεν είχα δεί να κυκλοφορούν τόσα sprinter ή δεν είχα ακούσει κανα 2 παλικάρια να το παινεύουν μάλλο θα κυκλοφορούσα με το Agility 150 ή 200 που είχα βάλει στο μάτι, 3.000€ για πάπια (Crypton) δεν θα έδινα ποτέ, αν στα 4 χρόνια μου βγεί off και δεν αλλάξω κινητήρα (ο lifan εχει 200€ καινούριος) θα πάρω άλλο ένα sprinter.

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    ενα απλό καρμπυρατέρ θα το βρείς απο 20-30 ευρω. και τοποθετείται πανευκολα! Σε πολλά δεν χρειάζεται καν να ρυθμίσεις μίγμα γιατί είναι ήδη προρυθμισμένο απο το εργοστάσιο. κυριολεκτικά plug and play!

Νέο μέλος
    Δεν προκειται να κανω συχνα μεγαλες αποστασεις με 90 χαω.Απλα μπορει να χρειαστει καποια φορα δεν ειναι και σιγουρο.Ηθελα να ξερω αν θα αντεξει η θα με αφησει στην μεση.Και εγω τωρα το innova το απεκλεισα γιατι κανει 2200 ενω το sprinter και το jetix(που ειμαι αναμεσα στα δυο) κανουν 1500 που και ζημια να βγαλουν δεν νομιζω να ξεπερασουν την τιμη του innova,το οποιο αν βγαλει μπιελα(που δεν ξερω γιατι χαλαει σε τοσους) θα μου εχει φαει 2600.Ειμαι αναμεσα στα δυο που ανεφερα και θελω να μαθω σχετικα με εξυπηρετηση απο τις δυο εταιριες για να καταληξω.Εχω ακουσει οτι η kymco ειναι καλυτερη σε αυτο το θεμα,ισχυει?

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    το kriss γιατι το απεκλεισες;

Νέο μέλος
    Δεν μιλησε καποιος για αυτο και ειδα σε 1-2 φορουμ οχι και τα καλυτερα λογια και σταματησα εκει το ψαξιμο.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Μαλλον δεν εψαξες σε αυτο το φορουμ γιατι εδω δεν θυμαμαι να εχουν γραψει κατι αρνητικο.

Νέο μέλος
    Σε αυτο το ποστ http://www.moto.gr/forums/showthread...enas+kriss+125 λεει αρκετα μικροπροβληματα που σημαινει οτι εχει παει αρκετες φορες συνεργειο αν και απο οτι καταλαβαινω ειναι ευχαριστημενος

Η καλύτερη επιλογή για ένα αξιόπιστο παπί είναι

Kriss 115
    Kazer 115
    Crypton 110

από εμπειρία που έχω θα σου έλεγα να αποφύγεις το Kriss 125 και το Sprinter εκτός και αν δεν γράφεις πολλά χιλιόμετρα

Νέο μέλος
    Περιπου 25-30 χιλιομετρα(το σιγουρο,μπορει και παραπανω) την μερα θα κανω χωρις καγκουριες και μ...κιες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Η καλύτερη επιλογή για ένα αξιόπιστο παπί είναι

Kriss 115
    Kazer 115
    Crypton 110

από εμπειρία που έχω θα σου έλεγα να αποφύγεις το Kriss 125 και το Sprinter εκτός και αν δεν γράφεις πολλά χιλιόμετρα

Ενα Kriss 115 εχω του 2003 με 80.000 χλμ.Στα 75.000 του εκανα ενα γενικό επειδη χτυπησε μπιελα (μπιελα-ρεκτιφιε -πιστονι κλπ) μου στοίχισε περι τα 400 ευρώ και εγινε σαν καινουργιο.Δεν χαμπαριαζει τιποτα...(το εχω σαν δευτερο) Στο κοντερ εχει ευκολα τα 100χλμ (οκ κλεβει) με παει παντου και δικαβαλο (εγω ζυγιζω 95+).Επειδη ομως πλεον το βρισκεις ΠΟΛΥ ταλαιπωρημένο σου προτεινω το kriss 125 (η ακομα καλυτερα το 135).Ο βασιλιάς παντως ειναι το CRYPTON-X.

Νέο μέλος
    Θελω να ειμαι νομιμος για αυτο δεν παιρνω το crypton x το kriss 125 το efi η το απλο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dim Ster Προβολή μηνύματος
    Θελω να ειμαι νομιμος για αυτο δεν παιρνω το crypton x το kriss 125 το efi η το απλο?
    Οι διαφορες τους ειναι πολυ μικρες (λιγο πιο οικονομικο το efi).Το απλο το εχει ο υπαλληλος που κανει τις εξωτερικες εργασιες στην δουλεια και δεν μασαει (κανει το ελαχιστο 70-100 χλμ καθε ημερα).Τα παπιά να ξέρεις χαλανε εαν δεν αλλαζεις συχνα τα λαδακια τους (max 2.000χλμ η αλλαγη)
    Το συγκεκριμένο ΔΕΝ τρίζει και με καταλληλα λαστιχα (metzeler me22) ξυνει μαρσπιεδες (αμα λαχει...)Επισης καταναλωση στο 115 που εχω εγω <= 2.5 λ/100 χλμ καρατσεκαρισμενο (και με μεγαλυτερο κεντρικο ζιγκλερ 3 νουμερα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Αφου θες καινουργιο γιατι δεν κοιτας και το παπι σκυλι οπως το λεει και η SUZUKI το ADRESS 125?Ψεκαστο και SUZUKI.
    Αληθεια μου κανει εντυπωση που σε ολες τις παπιοσυζητησεις για αγορα η και χρηση σπανια αναφερεται.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Νέο μέλος
    Να σου πω την αληθεια το ειχα ψαξει αλλα επειδη δεν το ανεφερε κανεις δεν το συνεχισα.Παντως ακομα δεν εχω κατασταλαξει γιατι με το που πω πχ θα παρω το ταδε παπακι κατι θα δω και θα αλλαξω γνωμη.Τωρα ειμαι αναμεσα στο kriss και το adress.Ξερω οτι η suzuki ειναι πιο αξιοπιστη απο την modenas αλλα ισχυει?Γιατι το ιδιο ακουγα και για την honda και οπου και να δω λενε τα χειροτερα απο θεμα ζημιας.Απλα ψαχνω να βρω κατι που να μην χαλαει συνεχεια(με φυσιολογικη χρηση) να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια για αγορα παπιου
    από clyde2 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2009, 17:40
  2. αγορα παπιου 125
    από ΙΠΟΚΡΑΤΗΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2007, 16:51
  3. Αγορά Παπιού
    από duffy duck στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 17:20
  4. Αγορά παπιού
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 21:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ