Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: C50 engine racing build

Παλαιό μέλος Το avatar του/της electronics
    Το προτζεκτ ξεκινησε σφαζοντας ενα λιφαν καρτερ και κυλινδρο ετσι ωστε να εξαλειψω ολα τα προβληματα που θα βρω μπροστα μου σε ενα παλιο συνολο που δεν θα χρησιμοποιηθει. Στις φωτο που βλεπετε ο κυλινδρος εχει κατεβει 6mm πιο κατω σε σχεση με την εργοστασιακη θεση.Στην πρωτη φωτο ο κινητηρας ειναι στις 45 μοιρες πριν το ανω νεκρο σημειο και στην δευτερη φωτο 45 μοιρες μετα.Μπορειτε να διακρινετε την γωνια της μπιεας συγκρινοντας τις δυο φωτογραφιες. Η γωνια της μπιελας στην δευτερη ειναι πολυ μικροτερη.Διαφορα προβληματα θα πρεπει να λυθουν οπως η παροχη λαδιου η οποια πρεπει να καταργηθει και να τροφοδοτησω την κεφαλη με εξωτερικο σωληνακι οπως και την επιστροφη λαδιου που θα φτιαξω επισης αλλο καναλι χαμηλοτερα στο καρτερ.

Το offset σε βοηθα να χρησιμοποιησεις πολυ πιο κοντο εμβολο και πιο ελαφρια μπιελα αφου οι δυναμεις που ασκουνται σε μια πολυ πιο ευθεια γραμμη απο την εργοστασιακη εξαλειφουν τις πλευρικες πιεσεις του εμβολου. Φυσικα και απο μονο του εχει αυξηση της δυναμης του κινητηρα και σε συνδυασμο με μακρυτερη μπιελα και της υπερστροφιας. Οσο για τις 15000 στροφες δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο κομματι. Το παλιο μου glx ανεβαζε ευκολα 12500 με εργοστασιακο μπλοκ και επεμβασεις μονο στην κεφαλη.Το klr 250 που εχω ανεβαζει 12200 με εκκεντροφορους και σκληρα ελατηρια μονο. Η μακρυτερη μπιεα μονο κακο δεν θα κανει αφου ξεπερναει το μαγικο νουμερο 2:1 για το rod/stroke ratio.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Και τωρα που εχω λιγο περισσοτερο χρονο.

Χωρις να θελω να κατουρισω στην φωτια σου και επισημαίνοντας οτι πολυ θα ηθελα να συνεχισεις (και να δημοσιευσεις) την μετατροπη σου πρεπει να σου πω οτι (απο οσο ξερω):

1. Το offset του στροφαλου δεν βοηθαει τον κινητηρα να ανεβασει πιο πολλες στροφες ΑΛΛΑ κανει τον κινητηρα να ανεβασει πιο γρηγορα στροφες. Χωρια καμια βελτιωση στην πραγματικη αποδοση.

2. Η μακρυτερη μπιελα προσφερει ελαφρος καλυτερες γωνιες (μεταξι στροφαλου-μπιελας-πιστονιου) και αρα ελαφρος καλυτερη ροπη και συνεπως αποδοση ΑΛΛΑ για τοσο μικρο μονοκυλινδρο μοτερ δεν θα καταλαβεις διαφορα και ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ οτι λογο του αυξημενου βαρους ισος να εχεις τελικα μείωση της αποδωσης στις υψιλες στορφες που σε ενδιαφερουν.

3. 15.000 rpm ειναι για ονειρα καλοκαιρινης νυκτος. Ο μεγαλος σου αντιπαλος ειναι το βαρος (αδρανιακες μαζες).
    Το ελεφρωμα (στα παντα) που απαιτειτε για να ανεβασει ενα μονοκυλινδρο μοτερ 125ccm τοσες στροφες, κανει τον κινητηρα "αχρηστο" πρακτικα εκτος και αν το συνολο αναβατη-μηχανης δεν ξεπερνα τα 40~60Kg.
    Στην πραξη ακομα για για στροφες της ταξης των 13.000rpm ή οι φωλιες των ρουλεμαν στροφαλου θα διακοψουν τις "επαφες" τους με τα ρουλεμαν ή θα κοβεις στροφαλο σε καθε "γρηγορη" εκκινηση.

4. Αν σακατεψεις τον κινητηρα στις χαμιλες και μεσαιες με την ελπιδα οτι θα βγαλεις πολυ δυναμη ψιλα εχω να σου πω:
    Α. 20 (πραγματικα) αλογατα απο 125 ccm δεν βγαζεις (τουλαχιστον οχι σε μηχανακι που θελουμε να κινητε).
    Β. Με 125ccm δεν εχεις αρκετη ροπη στις χαμιλες και μεσαιες στροφες για να σφαξεις χωρις να γινει απαραδεκτος ο κινητηρας (εκτος και αν αποκλειστικος σου στοχος ειναι να γυρισεις ταινια με τιτλο [The wolds fastest παπακι])

20 ιπποι και μονο 115 κυβικα. Πολυ μικρες αλλαγες στο μπλοκ του κινητηρα,μεγαλες αλλαγες σε κεφαλη και εκκεντροφορος 330 μοιρες duration. Ψεκασμος επισης για την βοηθεια του κινητηρα στις χαμηλομεσαιες λογο της ανυπαρκτης υποπιεσης σε αυτο το φασμα που προκαλει ο τεραστιος εκκεντροφορος.http://www.youtube.com/watch?v=ufXrYeldsT4

145 πραγματικα χλμ http://www.youtube.com/watch?v=7CmXf7Uw_10 Επισης οι βελτιωτες τους δηλωνουν οτι εχουν -8,10% λιγοτερο αβανς για να ειναι σιγουροι οτι θα αντεξουν ολον τον αγωνα στο τερμα γκαζι με αποτελεσμα να χανουν λιγο σε ιπποδυναμη.
    Τελευταία τροποποίηση από electronics; 18/08/2013 στις 15:29.

Tετραγωνο κινητηρα 54χ54 (123,6ccm)
    6mm offset στροφαλου
    Μακρυτερη μπιελα απο 95 σε 110mm.

οπτικη απεικονιση
    Συνημμένο 297659

οι δυο μετατροπες που ανεφερα φερνουν μεγαλη αυξηση ιπποδυναμης και υπερστροφιας

Στοχος ειναι ο κινητηρας να δουλεψει σε υψηλο οριο περιστροφης 15000-16000 στροφες με αποδοση μετα τις 9000 και ιπποδυναμη περιπου 20 αλογα.

nope...
    Το σχεδιαγραμμα που εκανες δεν δειχνει offset κυλιδρου αλλα στοφαλου προς την αντιθετη πλευρα απο αυτην που θα το κανω εγω. Το σχεδιο που εκανες αυξανει την γωνια της μακριας μπιελας και ειναι λαθος. Εμενα δεν με πειραζει αλλα θα το καταλαβουν λαθος ολοι αυτοι που το διαβαζουν..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από electronics Προβολή μηνύματος
    Δευτερον θα τροποποιησω τον στροφαλο για να δεχτει μια μπιελα μακρυτερη 110mm απο 95mm που ειχε απο τo εργοστασιο για να αυξησω κατα πολυ το rod lenth/ stroke ratio το οποιο θα ειναι πλεον 2,37:1 απο 17,59:1 που ειναι το εργοστασιακο.Για οσους γνωριζουν οι δυο μετατροπες που ανεφερα φερνουν μεγαλη αυξηση ιπποδυναμης και υπερστροφιας σε εναν τετραχρονο κινητηρα ειδικα οταν συνδυαζονται κιολας.
    Φίλε είναι καλύτερο να κάνεις custom μπιέλα και αν έχεις θέμα να βρίσκει η μπιέλα στη κεφαλί/βαλβίδες(αύξηση 15mm είναι αρκετή) να φτιάξεις αποστάτες στη βάση του κυλίνδρου παρά τροποποίηση στροφάλου,δε θ΄αντέξει ειδικά στις στροφές που θες.
    Εξηγούμαι:
    α)Αν σκέφτεσαι ν'αφαιρέσεις το κομβίο του στροφάλου και να το ξανακολλήσεις κοντύτερα στον άξονα περιστροφής του κατά 15mm,άστο,δεν παίζει να πετύχει.
    β)αν σκέφτεσαι να γεμίσεις το κομβίο του στροφάλου με υλικό(να υποθέσω με spray gun) και μετά τορνίρισμα και σκληροχρώμιο ή laser hardening(ή βάψιμο με όποιο τρόπο θες) άστο καλύτερα.
    Ακόμα και στο εξωτερικό όπου υπάρχουν εταιρείες όπως η ΑΠΕ μ' εμπειρία σε τέτοιες ιστορίες, όλοι προτείνουν καλύτερα νέο στρόφαλο ή custom άμα φτιάχνουν κάτι το ιδιαίτερο.

Εποικοινώνησε με marine crankshafts ή έστω ΑΡΕ για καστομιά.
    Αφού αποφασίσεις για τα πιστόνια κλπ θες οπωσδήποτε ζύγισμα,γιατί μονοκύλινδρο και 15000σαλ είναι ζόρικο...

Καλή επιτυχία!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Φίλε είναι καλύτερο να κάνεις custom μπιέλα και αν έχεις θέμα να βρίσκει η μπιέλα στη κεφαλί/βαλβίδες(αύξηση 15mm είναι αρκετή) να φτιάξεις αποστάτες στη βάση του κυλίνδρου παρά τροποποίηση στροφάλου,δε θ΄αντέξει ειδικά στις στροφές που θες.
    Εξηγούμαι:
    α)Αν σκέφτεσαι ν'αφαιρέσεις το κομβίο του στροφάλου και να το ξανακολλήσεις κοντύτερα στον άξονα περιστροφής του κατά 15mm,άστο,δεν παίζει να πετύχει.
    β)αν σκέφτεσαι να γεμίσεις το κομβίο του στροφάλου με υλικό(να υποθέσω με spray gun) και μετά τορνίρισμα και σκληροχρώμιο ή laser hardening(ή βάψιμο με όποιο τρόπο θες) άστο καλύτερα.
    Ακόμα και στο εξωτερικό όπου υπάρχουν εταιρείες όπως η ΑΠΕ μ' εμπειρία σε τέτοιες ιστορίες, όλοι προτείνουν καλύτερα νέο στρόφαλο ή custom άμα φτιάχνουν κάτι το ιδιαίτερο.

Εποικοινώνησε με marine crankshafts ή έστω ΑΡΕ για καστομιά.
    Αφού αποφασίσεις για τα πιστόνια κλπ θες οπωσδήποτε ζύγισμα,γιατί μονοκύλινδρο και 15000σαλ είναι ζόρικο...

Καλή επιτυχία!
    Σας παρακαλω ολους να διαβαζετε προσεκτικα τι γραφω και αν δεν το καταλαβαινετε θα ελεγα οτι ειναι καλυτερο να με ρωτησετε παρα να γραφετε οτι σας κατεβει για τους λογους σας! Σκοπος μου ειναι να παρουσιασω ενα προτζεκτ που ηδη ξεκινησα να κατασκευαζω και σπαταλω σε αυτο ενα σωρο δουλεια και χρημα απλως επειδη μου αρεσει.Ειμαι απο τους ανθρωπους που δεχομαι την γνωμη του αλλου και την παρατηρηση αλλα θελω η παρατηρηση να ειναι σωστη τουλαχιστον.Ειπα οτι θελω να αυξησω το μηκος της μπιελας κατα 15mm με σκοπο την μικροτερη γωνια της οταν περιστρεφεται ο στροφαλος και εσυ μου λες να μην κοψω τον στρoφαλο 15mm γιατι δεν θα πετυχει.Αν θελεις να απαντησεις επειδη απλα νιωθεις οτι πρεπει να απαντησεις μαθε περι στροφαλου,διαδρομης,μηκη μπιελας,λογος μηκους/διαδρομης και κανε παρατηρηση σε κατι που θα στεκει.Ειπαμε δεν θελω να αλλαξω διαδρομη γιατι να κοψω τον στροφαλο θελω να αλλαξω την γωνια σφηνωσεως και εννοειται οτι θα βαλω πλακα!!!! Ο αλλος προηγουμενος μου εφτιαξε και σχεδιαγραμμα στο οποιο εφτιαξε και off set που ειναι αναποδο απο αυτο που θελω να κανω (οπως το φανταζοταν αυτος ομως χωρις να εχει καταλαβει τι θελω να κανω) και το δειχνει και σε ολους που το καταλαβαινουν λαθος επισης χωρις να φταινε. Δεν θα ασχοληθω αλλο με το να απαντω σε εσας που δεν ξερετε τι λετε και θα συνεχισω να σκεφτομαι πως θα υλοποιησω αυτην την κατασκευη αλλα αν εχετε φιλοτιμο σεβαστητε και ολους τους υπολοιπους που θα βλεπουν τα λαθος σχολια και σχεδια σας και θα τα μαθαινουν και αυτοι λαθος! Τουλαχιστον αν ολο το εγχειρημα πετυχει ας το μαθουν καποιοι σωστα. Φιλικα παντα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Ειπα οτι θελω να αυξησω το μηκος της μπιελας κατα 15mm με σκοπο την μικροτερη γωνια της οταν περιστρεφεται ο στροφαλος και εσυ μου λες να μην κοψω τον στρoφαλο 15mm γιατι δεν θα πετυχει.
    Είπες για μετατροπή στροφάλου,το μυαλό μου πήγε στις 2 περιπτώσεις που ανέφερα και εξήγησα γιατί καλύτερα να τις αποφύγεις.
    Αν έχεις άλλη μετατροπή κατά νου για το στρόφαλο,αυτό είναι άλλο θέμα.
    Τις ανέφερα γιατί εκτός από γωνία ,ανέφερες και αύξηση του λόγου
    λ=μήκος μπιέλας/διαδρομή

Ειπαμε δεν θελω να αλλαξω διαδρομη
    Δεν είδα κάπου να το λες,απλά είδα ότι θες διαδρομή 54mm. Έχεις δίκιο, άλλη φορά θα κάθομαι να κάνω τις πράξεις για να βρώ πόση διαδρομή αντιστοιχεί σε 125cc και 54mm διάμετρο,οπότε θα'χω ανοιχτή και την αριθμομηχανή στον υπολογιστή...

Επειδή όμως ΔΕΝ έκατσα να κάνω τις πράξεις υπέθεσα ότι 54mm είναι τροποποιημένη διαδρομή,όχι η μαμά, γι 'αυτό σκέφτηκα την περίπτωση β.

Αν θελεις να απαντησεις επειδη απλα νιωθεις οτι πρεπει να απαντησεις
    Δεν είχα τέτοια πρόθεση
    μαθε περι στροφαλου,διαδρομης,μηκη μπιελας,λογος μηκους/διαδρομης και κανε παρατηρηση σε κατι που θα στεκει.
    Κάτι ψιλά ξέρω
    Ο αλλος προηγουμενος μου εφτιαξε και σχεδιαγραμμα στο οποιο εφτιαξε και off set που ειναι αναποδο απο αυτο που θελω να κανω (οπως το φανταζοταν αυτος ομως χωρις να εχει καταλαβει τι θελω να κανω) και το δειχνει και σε ολους που το καταλαβαινουν λαθος επισης χωρις να φταινε.
    Εμένα γιατί με ανακατεύεις σ' αυτό;
    Δεν θα ασχοληθω αλλο με το να απαντω σε εσας που δεν ξερετε τι λετε και θα συνεχισω να σκεφτομαι πως θα υλοποιησω αυτην την κατασκευη αλλα αν εχετε φιλοτιμο σεβαστητε και ολους τους υπολοιπους που θα βλεπουν τα λαθος σχολια και σχεδια σας και θα τα μαθαινουν και αυτοι λαθος! Τουλαχιστον αν ολο το εγχειρημα πετυχει ας το μαθουν καποιοι σωστα. Φιλικα παντα!
    Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις,αλλά πριν απαντήσεις όπως απάντησες (ξεσπώντας δηλαδή)ξανασκέψου το, δε σου την είπα και ίσα ίσα σου εύχομαι να το κάνεις 1000 άλογα άσπαστα και 25000σαλ στο ρελαντί.
    Μη βλέπεις εχθρούς και αρπάζεσαι ξεσπώντας επί δικαίων και αδίκων ,αν θες διευκρινίζεις,αν πάλι όχι κανένα πρόβλημα,τέτοιες απαντήσεις πάντως δε βοηθάν κανέναν.

Ούτε θα βγάλω άσχημα συμπεράσματα γιατί ξέρω ότι ο γραπτός λόγος στο ίντερνετ παρεξηγείται.
    Ξανακοίτα τα κόκκινα και τα πράσινα και θα καταλάβεις ότι κακώς αρπάχτηκες...
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 19/08/2013 στις 00:29.

Επειδη με ενδιαφερει να σε δω να προσπαθεις θα γραψω μονο τα παρακατω και μετα θα σε αφησω ησυχο...

Την ολη φαση με τις ευεργετικες επιδρασεις του offset του στροφαλου (γιατι μονο offset στροφαλου υπαρχει, ασχετα αν μετακινεις τον κυλινδρο) την ξερουμε απο τωτε που ειχαμε ατμομηχανες.
    Ο λογος που δεν χρησιμοποιείτε ιδιαιτερα ειναι λογο του οτι τα οποια οφελη του σε αποδοση ειναι μικρα ακομα και σε τρελες αποστασεις offset (πανω απο 20mm) ενω εχει και το τεραστιο μειονεκτιμα των "ακανονιστων" κραδασμων (κραδασμοι κυριος λογο τις πιο αργης διαρκειας καυσης που δεν εξαληφονται ευκολα με αντικραδασμικους αξονες).
    Ο λογος που η αποδωση ειναι μικρη (γυρο στο 8% στην καλυτερη περιπτωση) ειναι γιατι τα οποια πλεονεκτηματα απο τις καλες γωνιες του εμβολου-μπιελας-στραφαλου στην φαση της εκτονωσης εξισορροπουνται οταν παμε σε φαση συμπιεσης οπου πλεον εχουμε κακες γωνιες.
    Η μεση-βελτιστη λυση που εφαρμοζετε (χρωνια τωρα) ειναι η τοποθετηση του πυρου του πιστονιου ελαφρος παρακεντρα (offset) ωστε οι συνησταμενες δυναμεις να μην σπρωχνουν το πιστονι πανω στα τοιχοματα. Αυτος ειναι και ο λογος που τα πιστονια εχουν φορα τοποθτησης (βελακια στην κορονα κτλπ).

για οποιο εχει ορεξη
    http://www.scribd.com/doc/131953289/...ngine-Friction
    (τουλαχιστον διαβαστε τα συμπερασματα)
    και
    http://rideapart.com/2010/12/free-po...ers-explained/
    και
    http://en.wikipedia.org/wiki/Desaxe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Σαν τελικο σχολειο

Η ολη φαση με τους κινητηρες εχει να κανει με την ροπη. Οπου ροπη ειναι η ΚΑΘΕΤΗ δυναμη στην ακτίνα του στροφαλου.
    Εχουμε δυο επιλογες.
    1.Να ανεβασουμε την μεγιστη πιεση κατα την καυση (καλυτερο καυσημο, καλυτερη πληρωση του θαλαμου καυσης κτλπ) που συνεπαγετε μεγαλυτερη δυναμη προς τον στροφαλο.
    2.Να εχουμε την πιο καθετη δυνατη γωνια στην ακτινα του στροφαλου οταν εμφανιζετε η μεγιστη πιεση (και συνεπος δυναμη) πανω στο πιστονι.
    Μπακαλιστικα θελουμε συνεχεια μετα το ΑΝΣ η μπιελα να ειναι καθετη στην ακτινα του στροφαλου και ταυτοχρονα μεγιστη πιεση στον θαλαμο καυσης κλαθολη την διαρκεια. Τιποτα απο αυτα δεν γινετε και ετσι συμβιβαζομαστε με την προσαρμογη της μεγιστης πιεσης στον θαλαμο καυσης οταν η μπιελα ειναι στην πιο καθετη δυνατη θεση (συνδιαζοντας δηλαδη το 1 με το 2)
    Τα παντα (απο εκεντροφορους με επικαλυψη, μεχρι την προπορεια αναφλεξης) δουλεβουν με αυτον τον στοχο (λαμβανοντας υποψη και τις στροφες λειτουργιας που θελουεμ την μεγιστη αποδοση).

Καλη δυναμη.

Ο αλλος προηγουμενος μου εφτιαξε και σχεδιαγραμμα στο οποιο εφτιαξε και off set που ειναι αναποδο απο αυτο που θελω να κανω (οπως το φανταζοταν αυτος ομως χωρις να εχει καταλαβει τι θελω να κανω) και το δειχνει και σε ολους που το καταλαβαινουν λαθος επισης χωρις να φταινε.
    Sorry, νομιζα οτι θα περιστρεφετε ο στροφαλος, δεν ηξερα οτι θα μενει μονημα στην μερια με τις καλες γωνιες...
    Καλη ξεκουραση γιατι την χρειαζεσε απο οτι φαινετε.

Sorry, νομιζα οτι θα περιστρεφετε ο στροφαλος, δεν ηξερα οτι θα μενει μονημα στην μερια με τις καλες γωνιες...
    Καλη ξεκουραση γιατι την χρειαζεσε απο οτι φαινετε.
    Μου παρουσιαζεις ενα σχεδιο που εχεις κατεβασει τον στροφαλο με την μακρυτερη μπιελα πιο κατω και μου εχεις βαλει και την οριζοντια γραμμη ως κεντρο και συγκριση! Και ποιος σου ειπε οτι το offset που εννοω εγω ειναι αυτο που δειχνεις? Το δικο μου off set θα ειναι σταθερος ο στροφαλος και θα κατεβει ο κυλινδρος πιο κατω δηλαδη το αντιστροφο απο αυτο που δειχνεις. Με συγχωρεις φιλε αλλα συνεχιζεις να εισαι χαζος απλα γιατι δεν μπορεις να παραδεχτεις το λαθος σου σαν κλασσικος εξυπνακιας που εισαι!

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Ρε μαγκες, ο ανθρωπος εχει ενα οραμα και θελει να πειραματιστει πανω σε αυτο... Αφηστε τον να κανει την δουλεια του...

Και εγω πειραματιζομαι και αλλες φορες κερδιζω, αλλες φορες χανω. Αλλοι παιζουν ΚΙΝΟ, αλλοι παιζουν με μοτέρ... Ρισκο ειναι.

Συνεχισε παλήκαρε. Παρακολουθούμε!
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Μέλος
    τι εγινε φιλε προχοραει το progect ????

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκε και να την εκανε για αλλα φορα...:a13:
    Και ητανε και ενδιαφερον προτζεκτακι
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Black Mamba Προβολή μηνύματος
    Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκε και να την εκανε για αλλα φορα...:a13:
    Και ητανε και ενδιαφερον προτζεκτακι
    Κι εγώ το ίδιο.Το θέμα είναι αρκετά ενδιαφέρον είτε εφαρμόζεται σε μεγάλο κινητήρα είτε σε μικρό.
    Περιμένουμε οπωσδήποτε τη συνέχεια..!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha R1 Factory Yamaha Racing
    από anco στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2008, 14:38
  2. Ducati racing photos...
    από Rezeguet στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2005, 19:07
  3. Full Video Race MotoGP France Real Player Format
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 15:16
  4. Racing Kit
    από anco στο forum Suzuki GSXR's