καπετάνιε.....
μου γαμισες την ψυχολογία αλλά......
ας είμαστε και λίγο ειλικρινεις...... το άγχος οφείλεται στο οτι ο (δικός μου τουλάχιστον) έχει και μία ηλικία με ότι αυτό συνεπάγεται.......
αυτά που λέμε για τους γέρους που κυκλοφορούν στον δρόμο, είναι άσχημο να ξέρεις οτι (ίσως και να) ισχύει και στο σπίτι σου, για τον δικό σου (μου) πατέρα....
δεν ξέρω, το ξεχνάω, κάνω οτι δεν υπάρχει το θέμα, και έχω μάθει να ζω με αυτό.....
Εάν οδηγεί χωρίς εξοπλισμό να πας να του αγοράσεις. Έτσι του δείχνεις πως δέχεσαι αυτό που κάνει και εκείνος καταλαβαίνει πως ανησυχείς. Μην προσπαθείς να του το κόψεις. Αντίθετα βγείτε καμιά βόλτα παρέα. Σίγουρα από μοτοσυκλετιστή 61 ετών που οδηγεί ακόμη έχεις πολλά να μάθεις και όχι το αντίθετο...
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
http://panosbwhite.wix.com/05
εμενα ειναι 67 και παιρνει αυτη την παλιοβεσπα να κανει τις δουλειες του...
παει εκνευριστικα αργα, εχει αντανακλαστικα καθυστερημενου μπαμπουϊνου μετα απο λοβοτομη και ενιοτε τσαμπουκαλευεται κιολας...
συνεχως του λεω οτι δεν αντιδραει σωστα σε καποια πραγματα...φυσικα δεν το παραδεχεται ποτε αλλα ξερω οτι deep down το ξερει και προσπαθει να ειναι πιο προσεκτικος...
αλλα δεν μπορεις να του αλλαξεις μυαλα σε αυτη την ηλικια να μην οδηγαει...οταν οδηγαει απο τα 17 του και αυτος...![]()
Τι να πω…
Εμένα μου άρεσε που έβλεπα τον πατέρα μου να οδηγά μηχανή και όταν ήταν επάνω της να δείχνει 20 χρόνια νεότερος…
Αν φοβάστε για την υγεία τους , το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τους δείξετε ΠΟΤΕ ότι τους έχετε παροπλίσει…
πόσο σπαστικό είναι, κάποιοι που ανακάλυψαν τον κόσμο ανάμεσα σε δυο σου ξενύχτια ή δυο δικές σου βόλτες, να θέλουν να σου επιβάλουν οτι ο κόσμος είναι αυτός που αυτοί ανακάλυψαν και είναι και επικίνδυνος για σένα.
Γατάκια!
Τί θα του απαντούσες εαν σε ρώταγε,
"ή θα "ζω ή θα είμαι ασφαλής. Άλλα άσε με να το διαλέξω εάν με σέβεσαι " ?
άουτς![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ασε τον ανθρωπο στην ησυχια του και μην τον πρηζεις.![]()
Εγώ φίλε ίσα ίσα τον παρακαλάω να παίρνει το παπί...... Τον βλέπω με ένα χαμόγελο όταν το καβαλάει λες και ξαναγίνεται 20 χρονών!
Και το μοτόρι να πάρει και σούζες να κάνει και ό,τι άλλο θέλει!!!! Η ζωή δεν τελειώνει!!! Να ανησυχείς αλλα έτσι είναι!!! Θυμάσαι όταν ήσουν μικρός και σου έλεγε "πρόσεχε" και του έλεγες "ξέρω εγώ" ή "άσε μας ρε πατέρα". Τώρα να σε δώ!!! Εγώ να δείς άγχος, όταν παίρνει τη μηχανή η μητέρα μου!!! Αλλα δεν το δείχνω! Κύριος!!!
εχουμε αρκετα καλη σχεση,απλως δεν εχουμε αυτο το να κατσουμε να τα πουμε λιγακι σαν αντρες κλπ.
Ενταξει παιδες να του το απαγορεψω η οτιδηποτε δεν παιζει,φυσικα και καταλαβαινω πως ναι οδηγει πριν εγω ακομη σχηματιστω αναμεσα στα ποδια του αλλ δεν μπορω και να μην ανησυχω...απλα ισως δεν πρεπει να το δειχνω τοσο πολυ..
Αλλα αν τον ξαναδω με σαγιοναρα και κρανος θα τον βγαλω φωτο να δει πως φαινεται!![]()
οκ κάτσε να κάνεις και παιδί και ΤΟΤΕ τα λέμε ξανά...
Τότε τι θα πεις ?
Παίδες πεθαίνω μόνο που το βλέπω να πλησιάζει το μηχανάκι???
![]()
Μακάρι να καβαλουσε μοτο ο δικός μου και να είχα τις ίδιες ανησυχίες...
Τελικα δεν καταλαβα τι ακριβως σε προβληματιζει και σε κανει να ανησυχεις.
Οδηγαει χωρις κρανος και τα συναφη?Ειναι γκαζοφονιας?Δεν ξερει να οδηγαει?Ειναι αρρωστος ?Εχει Αλτσχαιμερ?
Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι.