Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 75

Θέμα: Isle of Man Team 300 TT

για ποια επιτυχια στα WSS? εχω χασει τευχη?
    ORGIA!!!!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    για ποια επιτυχια στα WSS? εχω χασει τευχη?
    Στην συμμετοχή του Συνιώρη στην Τουρκία αναφέρεται.

Κατα τα άλλα μακαρι να πανε και να γυρίσουν και με οσο γινεται καλά αποτελεσματα.
    Οι περικεφαλαίες και τα Greeks are Born toRace πάντως εμένα μου φαίνονται αστεία και κιτς.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Οι περικεφαλαίες και τα Greeks are Born toRace πάντως εμένα μου φαίνονται αστεία και κιτς.
    Και λίγα λες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iliasfyntanidis
    Η περικεφαλαία εχει πιστοποίηση ECE και DD ring άραγε;
    Ride till the end....isle of man style!
    William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ....
    +1

...

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Ετυχε την προηγουμενη εβδομαδα να παω στην παρουσιαση του καινουργιου MT-09 που εκανε ο Σπιλιωτης.Μαζι ειχαν και παρουσιαση της ομαδας που θα τρεξει στο Isle Of Man.Περαν του οτι μιλαγανε,κατα προσωπικη μου εκτιμηση,απειρη ωρα για ακυρα πραγματα,θα πω πως η ολη παρουσιαση του εγχειρηματος ηταν λες και ειχε στηθει απο το γραφειο τυπου της χρυσης αυγης...Απειρες φανφαρολογιες με μπολικη μιξη εντονου (καυλο)εθνικισμου....Προσωπικα μου εκανε πολυ ασχημη εντυπωση ολο αυτο και οπως αποδειχτηκε (την εκαναν οι περισσοτεροι στα μισα της παρουσιασης) δεν ημουν ο μονος.Κριμα,πραγματικα.....
    Here I am,on the road again.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Για μένα έχουν τη πλάκα τους !
    Οκ Κιτς Ελλάδα μπορεί να είναι γιατί το έχουν μαμίσει το θέμα οι γνωστοί τρομπέτες.
    Έξω δεν είναι και τόσο κιτς.
    Θα τους υποδεχτούν εκεί που θα πάνε με τον πιο καλό τρόπο και δεν θα γελάσουν αν δεν πάνε κάλα.
    Με λίγα λόγια θα πουν ότι τους τιμά η Ελληνική εκπροσώπηση.
    Τώρα εδώ στην Ελλάδα το κόλπο αλλάζει....
    Να μην λέω πολλά άλλα ρούχα φοράς στο Τέξας αλλά στην Αθήνα άλλα στο Παρίσι
    ανανήψαντας

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotostzav Προβολή μηνύματος
    Ετυχε την προηγουμενη εβδομαδα να παω στην παρουσιαση του καινουργιου MT-09 που εκανε ο Σπιλιωτης.Μαζι ειχαν και παρουσιαση της ομαδας που θα τρεξει στο Isle Of Man.Περαν του οτι μιλαγανε,κατα προσωπικη μου εκτιμηση,απειρη ωρα για ακυρα πραγματα,θα πω πως η ολη παρουσιαση του εγχειρηματος ηταν λες και ειχε στηθει απο το γραφειο τυπου της χρυσης αυγης...Απειρες φανφαρολογιες με μπολικη μιξη εντονου (καυλο)εθνικισμου....Προσωπικα μου εκανε πολυ ασχημη εντυπωση ολο αυτο και οπως αποδειχτηκε (την εκαναν οι περισσοτεροι στα μισα της παρουσιασης) δεν ημουν ο μονος.Κριμα,πραγματικα.....
    αμ δεν ηξερες...δεν ρωταγες?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    αμ δεν ηξερες...δεν ρωταγες?
    οχι ρε,εγω βασικα για το μπουφαν και το κρανος που κληρωνανε πηγα
    Here I am,on the road again.......

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tony_l Προβολή μηνύματος
    Και λίγα λες...
    όντως κιτσ...
    Πας χωρίς πολλά λόγια, κάνεις ότι είναι να κάνεις και αυτοί που ενδιαφέρονται θα πάρουν και μήνυμα και ελπίδα χωρίς τα "δις ιζ σπάρτα" και παρόμοιες κορώνες.
    Από την άλλη, καθώς ζουν το όνειρό τους, θα το κάνουν με τον τρόπο που τους βγαίνει και δε θα ρωτήσουν και τον καθένα μας για το πώς να το κάνουν.
    Αν αυτοί όμως είναι οι λόγοι που αποχώρησε από την ομάδα ο Ψυχογιός, χαίρομαι που το έκανε, για να πάει (αν κι όταν κι όπως...) με τον δικό του τρόπο. Το όνειρό σου πρέπει να το ζεις όπως το θες εσύ κι όχι όπως επιτάσσει ο επιτυχημένος manager.

Όποιοι κι αν πάνε, κι όπως κι αν πάνε,
    1ον: να γυρίσουν πίσω καλά
    2ον: να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για τον εαυτό τους και για αυτούς που αισθάνονται πως εκπροσωπούνται.

Αυτιά

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    όντως κιτσ...
    Πας χωρίς πολλά λόγια, κάνεις ότι είναι να κάνεις και αυτοί που ενδιαφέρονται θα πάρουν και μήνυμα και ελπίδα χωρίς τα "δις ιζ σπάρτα" και παρόμοιες κορώνες.
    Από την άλλη, καθώς ζουν το όνειρό τους, θα το κάνουν με τον τρόπο που τους βγαίνει και δε θα ρωτήσουν και τον καθένα μας για το πώς να το κάνουν.
    Αν αυτοί όμως είναι οι λόγοι που αποχώρησε από την ομάδα ο Ψυχογιός, χαίρομαι που το έκανε, για να πάει (αν κι όταν κι όπως...) με τον δικό του τρόπο. Το όνειρό σου πρέπει να το ζεις όπως το θες εσύ κι όχι όπως επιτάσσει ο επιτυχημένος manager.

Όποιοι κι αν πάνε, κι όπως κι αν πάνε,
    1ον: να γυρίσουν πίσω καλά
    2ον: να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για τον εαυτό τους και για αυτούς που αισθάνονται πως εκπροσωπούνται.

Αυτιά
    +950
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    stynikop πρέπει σίγουρα να αναλογιστεί κανείς (πριν τους κρίνει), ότι αναζητούν και κάποιους σπόνσορες για να βγει όλο αυτό το πράγμα οικονομικά, οπότε θα πρέπει να παίξει και κάποια οργανωμένη διαφήμιση, με σλόγκαν κτλ. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό. Το θέμα για μένα προσωπικά, είναι ότι την πήγαν μακριά την βαλίτσα και το παραέκαναν. Μπορείς να διαφημιστείς όμορφα κι ωραία, χωρίς να γίνεις τσίρκο. Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για τέτοιο αγώνα που το να πιάσεις το 115% του 3ου χρόνου και να μπεις απλά στο grid της εκκίνησης δεν είναι τόσο απλό πράγμα... Μακάρι, παρ' όλα αυτά, να πάνε καλά τα παιδιά, να περάσουν ακόμα καλύτερα και να επιστρέψουν αλώβητοι πίσω να μας τα διηγηθούν σε κανα td.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tony_l Προβολή μηνύματος
    stynikop πρέπει σίγουρα να αναλογιστεί κανείς (πριν τους κρίνει), ότι αναζητούν και κάποιους σπόνσορες για να βγει όλο αυτό το πράγμα οικονομικά, οπότε θα πρέπει να παίξει και κάποια οργανωμένη διαφήμιση, με σλόγκαν κτλ. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό. Το θέμα για μένα προσωπικά, είναι ότι την πήγαν μακριά την βαλίτσα και το παραέκαναν. Μπορείς να διαφημιστείς όμορφα κι ωραία, χωρίς να γίνεις τσίρκο. Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για τέτοιο αγώνα που το να πιάσεις το 115% του 3ου χρόνου και να μπεις απλά στο grid της εκκίνησης δεν είναι τόσο απλό πράγμα... Μακάρι, παρ' όλα αυτά, να πάνε καλά τα παιδιά, να περάσουν ακόμα καλύτερα και να επιστρέψουν αλώβητοι πίσω να μας τα διηγηθούν σε κανα td.
    Συμφωνώ σε όλα.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Isle of man TT road race - respect!
    από trelf στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2012, 19:06
  2. Isle of Man TT 2012
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2012, 02:26
  3. The Spectacular TT (Isle of Man)