Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Ήχος καδένας σε CBR 600 RR 2005

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikRRopixel Προβολή μηνύματος
    Σε 1.500 km περίπου που είναι το επόμενο service θα τα αλλάξω και τα 2 (τεντωτήρα και καδένα), αλλά σκεφτόμουν και την πρόταση του sniper με τον aftermarket μηχανικό τεντωτήρα γιατί δεν θέλω να μου το παρουσιάσει πάλι σύντομα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αντέξει για 100.000 km, αν σκεφτείς ότι μου το παρουσίασε στα πρώτα περίπου 40-50.000 km.
    Θυμάσαι περίπου κόστος για τα 2 αυτά ανταλλακτικά?
    Ελπίζω να ξεπεράσεις το πρόβλημα με τη μίζα
    το θεμα δεν ειναι ο τεντωτηρας, ο τεντωτηρας εχει ενα στανταρ μηκος, οταν ομως τον τεζαρεις τοτε ειναι ασταθης οποτε και παιζει η καδενα, η καδενα εχει ξεχιλωσει, εστω και λιγο, οποτε και αλλαγη να στον τεντωτηρα να κανεις παλι σε λιγο θα παιζει, οποτε τα αλλαζει και τα 2 και εισαι κομπλε, κοστος ειναι περιπου το 2πλασιο καπου στα 200€,
    η μιζα μαλον θελει καρβουνακια, απο ανοιξη τωρα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Μάλιστα, οπότε έχω τη 200άρα στο περίπου στο μυαλό μου για τα παραπάνω, συν ό,τι άλλο χρειαστεί από περιφερειακά (λάδια, φίλτρα, φρένα, εργασίες κλπ). Πάμε για ξεβράκωμα δηλαδή!
    Δεν πειράζει μωρή Hondάρα, εγώ και πάλι σ'αγαπάω
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για τις αποαντήσεις σας.
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Μέλος Το avatar του/της astrahan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    εκατό χιλιάδες δεν αντέχει ο τεντωτήρας και η καδένα της Honda ... τιμή έχουν γύρω στα 120 και 85 ευρώ

ο μηχανικός αντέχει σαφώς παραπάνω απλά χρειάζεται ρύθμιση με το χέρι σε κάποιο διάστημα χιλιομέτρων (ο μαμίσιος είναι αυτόματος με ελατήριο )

δεν έχει να κάνει με τις αλλαγές λαδιών ούτε με τα ιξώδη , απλά τυχαίνει σε άλλον σε 10000 σε άλλον σε 30000 χιλ διαφορά ... είναι απλά ηλίθιο ανταλλακτικό και μηχανολογικά λάθος σαν σύλληψη και εφαρμογή

Άραγε,η εφαρμογή της (γνωστής και εφαρμοσμένης εδώ και πολλά χρόνια) τεχνολογία της κίνησης των εκκεντροφόρων με γρανάζια,εγκαταλείφθηκε για λόγους κόστους και μόνο,ή είχαν προκύψει και άλλα προβλήματα?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrahan Προβολή μηνύματος
    Άραγε,η εφαρμογή της (γνωστής και εφαρμοσμένης εδώ και πολλά χρόνια) τεχνολογία της κίνησης των εκκεντροφόρων με γρανάζια,εγκαταλείφθηκε για λόγους κόστους και μόνο,ή είχαν προκύψει και άλλα προβλήματα?
    Εχει πολύ μεγάλο κόστος κατασκευής, δεν έχει άλλα μειονεκτήματα η προβλήματα.
    Εδώ να πω οτι σε άλλα μοτέρ Honda που δεν πανε συνέχεια τέρμα ο τεντωτήρας και η καδένα αντέχουν περισσότερα χλμ, και φτάνουν και τις 100.000 χλμ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος Το avatar του/της astrahan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Εχει πολύ μεγάλο κόστος κατασκευής, δεν έχει άλλα μειονεκτήματα η προβλήματα.
    Εδώ να πω οτι σε άλλα μοτέρ Honda που δεν πανε συνέχεια τέρμα ο τεντωτήρας και η καδένα αντέχουν περισσότερα χλμ, και φτάνουν και τις 100.000 χλμ.
    Eπειδή είναι ένα αντικείμενο ατέρμονης ''διαμάχης'' και αναλύσεων στον μικρόκοσμο των vfrάδων,και όντας κάτοχος v-tec,γι'αυτό ρωτάω για κάτι που με ''καίει''... (Άλλαξα τεντωτήρες στα 55000χλμ).

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. CBR 600 RR Recall
    από RapidShade στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2004, 11:47
  2. Shumitomo δαγκάνες σε cbr 600 f3
    από banditgr στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα