Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: όρια ταχύτητας..... τα σχέδια της ΕΕ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    μου έχουν κόψει κλήση στην ευθεία της Τρίπολης, εντάξει ένα εικοσάρικο ήταν πήγαινα με 140 με το κάρο και απλά ρόλλαρα για να φτάσω στα διόδια, ε μου έγραψε πως πήγαινα με 120 είχε μια πινακίδα στα 10 μέτρα που έλεγε 90 και όλοι ευχαριστημένοι. Έκανα την εισαγωγή για να πω πως με κλήσεις με τόσο μεγάλα ποσά δημιουργούν θέμα, πιο πιτσιρικάς έχω κάνει μλκια σε σημείο μεταξύ Λαμία-Λιβάδια, όταν είδα το πιστόλι βγήκα στο αντίθετο και πήγα παράλληλα με το προπορευόμενο για να μη δουν την πινακίδα μου και μετά έβαλα την ταυτότητα στο στόμα και 20 λεπτά πήγαινα δίχως αύριο και ήμασταν και τρία παιδιά μέσα... ακόμα και τώρα αν ήξερα πως θα φάω 1300 πρόστιμο παίζει να έκανα χαζομάρα ... Τώρα σε ότι αφορά το όριο ταχύτητας εντάξει είναι απλά γελοίο σε πολλά σημεία, τόσο που σε πολλές περιπτώσεις γίνεται επικίνδυνο. οκ ζόρισε με κλήση κάποιον που σφάζει ένα κόκκινο στην ψύχρα, παραβιάζει ένα στοπ, βγαίνει στο αντίθετο ή θεωρεί πως ο δρόμος είναι δικός του, φυσικά γράψε και αυτόν που τρέχει αλλά έχε ένα κριτήριο για το αν είναι επικίνδυνος στο σημείο εκείνο που παραβιάζει το όριο. Αλλιώς να πηγαίνει κάποιος με 160 στην αττική οδό τέρμα αριστερά και αλλιώς να πηγαίνει κάποιος με 70 στα στενά της Κυψέλης...
    KRHTH 2013 APO AKRH SE AKRH TO ORIO ΕΙΝΑΙ 70-80 ΧΛΜ.....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ Ή ΤΟ 4Χ4 ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 30 € ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟς ( ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ .....)
    οι 4 ροδες μεταφερουν το κορμι....

οι 2 ροδες ταξιδευουν την ψυχη....

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Εντωμεταξύ τα νέα όρια είναι πιο υψηλά από τα παλιά
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    καλά ο εν κινήσει ηλεκτρονικός περιορισμός είναι από τα πλέον γελοία που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους
    σκέψου να ανοιχτείς για προσπέραση και ξαφνικά να σου μπει από το πουθενά κόφτης στην τελική, μιλάμε για 100% εγγυημένο αποτέλεσμα (στούκας)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    καλά ο εν κινήσει ηλεκτρονικός περιορισμός είναι από τα πλέον γελοία που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους
    σκέψου να ανοιχτείς για προσπέραση και ξαφνικά να σου μπει από το πουθενά κόφτης στην τελική, μιλάμε για 100% εγγυημένο αποτέλεσμα (στούκας)
    Να μην ανοιχτείς για προσπέραση κύριε.
    Τί δουλειά έχεις να ανοιχτείς για προσπέραση?

Και στην κλίση που παίρνουν τα μοτοσακά να μπει κόφτης.
    Που πάτε και στρίβετε μαλακιστήρια σαν παλαβά.
    Να εξέχουν δυο σταθερά σταντ, ένα από την κάθε πλευρά, κι όποιος πάει να πλαγιάσει παραπάνω να γίνεται αεροπλανάκι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    πάντως ένα είναι σίγουρο..
    λ7 υπάρχουν !

:a31:

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    μου έχουν κόψει κλήση στην ευθεία της Τρίπολης, εντάξει ένα εικοσάρικο ήταν πήγαινα με 140 με το κάρο και απλά ρόλλαρα για να φτάσω στα διόδια, ε μου έγραψε πως πήγαινα με 120 είχε μια πινακίδα στα 10 μέτρα που έλεγε 90 και όλοι ευχαριστημένοι.
    Ίδια περίπτωση πέρυσι, πλησιάζοντας τα σύνορα Αυστρίας - Σλοβακίας.. πλήρωσα 20€ επειδή με έπιασε το ραντάρ να πηγαίνω 50χλμ/ωρα ενω υπήρχε πινακίδα που έγραφε 30!!
    Δεν είχε σημασία αν ρόλαρα απο τα 50 στα 30.. σημασία είχε τι έγραφε το ραντάρ στα τελευταία μέτρα μετά την πινακίδα.
    Εντάξει, οι άνθρωποι έπρεπε να γράψουν 10 οχήματα για να πάνε σπιτάκι τους..

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menos Προβολή μηνύματος
    Ίδια περίπτωση πέρυσι, πλησιάζοντας τα σύνορα Αυστρίας - Σλοβακίας.. πλήρωσα 20€ επειδή με έπιασε το ραντάρ να πηγαίνω 50χλμ/ωρα ενω υπήρχε πινακίδα που έγραφε 30!!
    Δεν είχε σημασία αν ρόλαρα απο τα 50 στα 30.. σημασία είχε τι έγραφε το ραντάρ στα τελευταία μέτρα μετά την πινακίδα.
    Εντάξει, οι άνθρωποι έπρεπε να γράψουν 10 οχήματα για να πάνε σπιτάκι τους..
    εμένα μου ήρθε κλήση από Γαλλία - 45 ευρώ αν θυμάμαι καλά - η οποία υπολογίστηκε στα 112,1 με όριο τα 110
    το ραντάρ έγγραψε κάτι λίγο παραπάνω αλλά οι γάλλοι σου αφαιρούν ένα 5% για λόγους ενδεχομένου (όπως δηλώνουν) κακού καλιμπραρίσματος του ραντάρ και ανάλογα τι δείξει μετά από αυτό σε γράφουν ή όχι
    Οργανωμένοι όμως η πληρωμή γίνεται με πιστωτική μέσω ίντερνετ τσάκα τσάκα...
    επιστήμη την έχουν κάνει την είσπραξη χρημάτων μέσω κλήσεων

Βάλε το 5% που αφαίρεσαν, βάλε και το +10% τουλάχιστον που έδειχνε το κοντέρ σου πάμε στα 127 km/h... άρα εσύ εκείνη την στιγμή με τόσα νόμιζες ότι πας...
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Πολιτισμός.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vangelis 64 Προβολή μηνύματος
    Πολιτισμός.
    Εγώ έχω ταξιδέΨει πολύ με το μηχανάκι και οχι μόνο.
    Τέτοιο πράμα όμως δεν έχω δει ακόμα.
    Μια ιδέα έχω αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω ταξιδέΨει πολύ με το μηχανάκι και οχι μόνο.
    Τέτοιο πράμα όμως δεν έχω δει ακόμα.
    Μια ιδέα έχω αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.
    Μού ήρθε στο μυαλό το "στρατιωτάκια ακίνητα,αγέλαστα"κλπ αλλά ναι..πάει αλλού.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. τα όρια ταχύτητας ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2005, 15:01
  2. Aνανέωση για τα μοντέλα της ΤΜ
    από DUKASII στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2004, 09:56
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2004, 09:24
  4. Τα τσαλιμια της Σεληνης
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2004, 00:51
  5. [Ανεπίσημα...] Τα δώρα της πίτας!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 23:54