Αυτο ακριβως ειχα κατα νου.
Εγω παντως δεν δεχομαι οτι ενα κρανος 3000 € (και λιγοτερων) αχρηστευεται μετα απο μια "ηπια" πτωση.
Ειχα διαβασει σε ενα απο τα πολλα φορα κατι σχετικο με μετρησεις σε ενα κρανος μετα απο πτωση.
Εξωτερικα φαινοταν οτι ειχε απλα καποιες γρατζουνιες, εσωτερικα ηταν αριστο.
Ενδιαφέρον, εκ πρώτης όντως μπορείς να το πεις "άλλο" κράνος, αλλά από την άλλη υπάρχει και ο παράγοντας χειροποίητο και luxurious που ανεβάζει το κόστος σε δυσθεώρητα ύψη. Άντε και στο MotoGP χρησιμοποιούν εξωτικά υλικά απαγορευτικά στους κοινούς θνητούς... δε νομίζω πως όλοι οι αγωνιζόμενοι σε όλο τον κόσμο έχουν ειδικά κράνη σαν δαύτο...
δεν ξέρω αν όλοι οι αγωνιζόμενοι τα έχουν (μπα, με τίποτα), και δεν θα μπω σε τέτοια αναζήτηση.... στο ελληνικό πρωτάθλημα πάντως, σίγουρα όχι....
αυτό που προκύπτει από το αρθράκι είναι οτι και τα υλικά και η τεχνογνωσία υπάρχουν για να υπάρχουν "άλλα" κράνη..... στο look των "κοινών"....![]()
Απο οτι θυμαμαι τα ακριβοτερα κρανη ειναι αυτα της F1 με κοστος γυρω στις 4000€.
Το εξωτερικο κελυφος ειναι καρμπον, απο κατω υπαρχουν στρωματα απο αραμιδη, πολυαιθυλενιο, εποξειδικη ρητινη, αλουμινιο και μαγνησιο.
Επισης τα κρανη τους ειναι σχεδιασμενα ακριβως για το κεφαλι του καθε οδηγου, για τελεια εφαρμογη.
Δεν νομιζω τα κρανη των οδηγων του motogp να εχουν και πολλες διαφορες απο αυτα της φ1.
Φανταζομαι πως τα ακριβα κρανη μαζικης παραγωγης δεν διαθετουν ολες αυτες τις στρωσεις υλικων, αρα μιλαμε για ''αλλα κρανη".