Terens σε βρισκω πολυ σωστο!!
καλημερα και απο μενα.καινουριο μελος..
υπαρχει θρεντ στο φορουμ για νεα μελη??
εχω αποριες...
οσο για το cbf...για μενα οτι καλυτερο εχω οδηγηση...
Terens σε βρισκω πολυ σωστο!!
καλημερα και απο μενα.καινουριο μελος..
υπαρχει θρεντ στο φορουμ για νεα μελη??
εχω αποριες...
οσο για το cbf...για μενα οτι καλυτερο εχω οδηγηση...
Καλοτάξιδο...Και πάντα όρθιος.. Από εκεί κ πέρα με το στρώσιμο μην τρελαίνεσαι, λίγο ζέσταμα και οδήγηση μέχρι τις 6000 στροφές σε επαρχιακό δρόμο για τα πρώτα 500km και έπειτα ανοίγεις σταδιακά μέχρι την πρώτη αλλαγή λαδιών, μετά απλά καβαλάς κ πάς. Αναφορικά με το συναγερμό βάλε κανένα αξιόλογο χωρίς ιδιαίτερα μπιχλιμπίδια τοποθέτηση κάνει κ η κουτσή Μαρία πλέον..
Σας ευχαριστω για τις ευχες σας παιδια! Εφτασα τα 1000 χιλιομετρα με χαλαρες βολτιτσες στη Χαλκιδικη και αυριο το παω για την πρωτη αλαγη λαδιων. Το γουσταρω πολλη το μηχανακι. Στα θετικα που με εκαναν εντυπωση ειναι οι φρεναρες του και το τραβηγμα του κινητηρα ακομα απο χαμηλες στροφες. Πραγματικα με το που βαζεις 6η ξεχνας μετα τι ειναι οι ταχυτητες. Αυτο παντως που με ενοχλησε περισσοτερο ειναι η σελα του. Μετα απο καποια χιλιομετρα με κουραζει και εσθανομαι μουδιασματα και γλυστριματα. Σκεφτομαι να την αλαξω συντομα με μια ανατομικη της MOTOK που ειδα και σε συμφορουμιτη εδω μεσα αλλα το προβλημα ειναι οτι βρησκομαι Θεσσαλονικη και το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι Αθηνα. Ξερει καποιος αν οι συγκεκριμενοι συνεργαζοντε με καποιο μαγαζι στη Θεσσαλονικη?
Επισης αν εχει υποψην του καποιος που μπορω να βρω προιοντα ΜOTECH στη συνπρωτευουσα?
ΑΠΟ MOTECH ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ.....??
Διότι διάφοροι φέρνουν κάποια πράμματα.
Άπό σέλλα άν θές νά δείς πραγματική διαφορά μόνο άπό έξω,Άγγλία,ΗΠΑ.
Άλλά κοστίζει ακριβά
http://www.topsellerie.co.uk/HONDA-C...ike_5_931.html
Σού γράφω ένα site
Απο ΜOTECH ψαχνω καγκελα κινητηρα, αποστατες καθρεπτων και ισως σχαρα για givi 47lt. Ομορφες οι σελες απο αυτο το site αλλα δεν ειμαστε να δινουμε τοσα λεφτα, μαλλον θα προτιμησω εγχωριο προιον. Παντος εχω ακουσει οτι υπαρχουνε και στην Ελλαδα επαγγελματιες που κανουν αξιολογη δουλεια στις κατασκευες ανατομικων σελων!
αποστατες στους καθρεπτες γιατι??? αν δεν βλεπεις ριξε μια ματια καρ ή κατι παρεμφερες και βρες καθρεπτες απο το 1.000 ειναι ακριβως αυτο που χρειαζεσαι!!!
θεσσαλονικη εχουμε απο τους καλυτερους μαστορες στις σελες http://tonimpatzio.com/
εχω δει δουλεια του εχω κατσει σε δουλεια του,σκεψου οτι παιδια απο εδω ( ρεθυμνο) στελνουν σελες σε αυτον !!!!
οι 4 ροδες μεταφερουν το κορμι....
οι 2 ροδες ταξιδευουν την ψυχη....
Ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες, θα παω να ριξω μια ματια στον Τονυ για σελες. Αν δεν βρω Θεσσαλονικη motech τοτε μαλλον θα ψωνισω απο motoraid η μοτοροδα που εχουν την συγκεκριμενη μαρκα. Σημερα που αλαξα λαδια εριξα μια ματια στους καθρεπτες του 1000 μοντ 2010 νομιζω αλλα δεν ειδα καποια διαφορα σε σχεση με αυτους του 600. Θα το ψαξω καλητερα μηπως βρω![]()
Αν δεις το αντίστοιχο thread για τις σέλες έχω ποστάρει φώτο από την μετασκευή της σέλας μου στο ΜΟΤΟ-Κ, κάτι αντίστοιχο θα σου κάνει και ο Τόνυ.
Μπορείς να πάρεις μια ιδέα.
Όσο αφορά τη Motech, αντιπρόσωπος είναι η Μοτορόδα. Εγώ παράγγειλα κάγκελα κινητήρα, πίσω πλαϊνά κάγκελα, πίσω βάση βαλίτσας, αποστάτες τιμονιού ... και φυσικά μου έκανε δώρο τα μεταφορικά (λογικό είναι μετά από τόσα λεφτά που του έδωσα) μιας και είμαι από Κρήτη.
Το μόνο κακό είναι ότι καθυστέρησαν να έρθουν μιας και (όπως καταλαβαίνεις) δεν υπάρχει τίποτα σε στοκ.
πάρε μια ιδέα ...
μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS
Φιλαρακι η σελα τα "σπαει"!!!. Θα την δειξω στον Τονυ αν μπορει να με κανει την ιδια, ζηλεψα. Δε με λες? Σε ποια σκαλα στη ρυθμηση υψους την εχεις? Εγω με 1,85 υψος και 80 κιλα την εβαλα στην 3η την ψηλοτερη αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα απο την μεσαια, αντιθετα σαν να γλιστραει περισσοτερο και με φερνει ποιο κοντα στο τεποζιτο
![]()
XR 600αρι! Μαρσάρ, σπινιάρ, σουζάρ απ'το Κοκάρ στο Μαλαγάρ!!!
Και ξαφνικα μετα απο 1600 χιλιομετρα και ενα μηνα απο την μερα της παραλαβης του cbf, μ'αφησε απο μπαταρια
Τωρα το εχουν στο συνεργειο του αντιπροσωπου να δουνε τι και πως
Αϊ να δουμε τι θα δουμε![]()
ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ.................
Άπλά μιά μπαταρία πού δέν ήταν καλά φορτισμένη,ή ήταν έλλατωματική,
ή δέν τό δούλευες πολύ πιό σπάνιο διότι τώρα πρίν πιάσουν τά κρύα
καί κάθε δεύτερη βδομάδα νά τό έβγαζες βόλτα ,ταξιδάκι όμως 50-100χλμ.,
άρκεί................
άπό τήν άλλη δέ τό κακό σενάριο είναι νά έχεις θέμα μέ άνορθωτή,πηνία......
πράμμα όχι άπίθανο γιά τή συγκεκριμμένη σειρά.
Άν ρωτήσεις θά δείς ότι παλαιότερα είδικά cbf τό είχαν σάν πρώτο πρόβλημα.
Ότι καί νά είναι μήν ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, μέσα στήν έγγύηση είναι θά σού τό φτιάξουν.
Τελευταίο καί άκόμα πιό άπίθανο είναι νά σού έβαλε κανένας καβάφης συναγερμό
μέ τέτοιο τρόπο πού έχεις διαρροή ρεύματος διότι καί οί συναγερμοί σήμερα
καταναλώνουν έλάχιστα ώστε νά άδειάσουν μιά μπαταρία,άσε πού
οί περισσότεροι μετά άπό λίγες μέρες άχρησίας μπαίνουν σέ safe mode καί δέν
ξοδεύουν ρεύμα......
Σίδερα είναι...........χαλαρά,καλό ξεμπέρδεμα
Φιλε μου το κινουσα σχεδον καθε μερα και τα περισσοτερα χιλιομετρα γινανε με εκδρομουλες στην Χαλκιδικη για να το στρωσω καλα.
Το μηχανακι με αφησε οταν αρχισα να κινουμε μεσα στην πολη, και μαλιστα μετα απο μποτιλιαρισμα οπου το βιντιλατερ βαρεσε υπερωριες!
Εσβησα, μετα απο λιγο πηγα να βαλω μπροστα ενω εκανε τσεκ κανονικα, η μιζα εκανε ενα τσικ τσικ τσικ και δεν επερνε μπροστα. Μαλλον και το λιγο ρευμα που ειχε το εξαντλισε το βιντιλατερ. Καλεσα οδικη βαλαμε καλωδια και η μηχανη πηρε μπροστα κατευθειαν. Την πηγα σπιτι εβησα δοκιμασα να ξαναβαλω μπροστα και επερνε κανονικα καθως και το πρωι που την πηγα συνεργειο.
Ειχα παρατηρισει απο την πρωτη μερα που την πηρα οτι οταν πατουσα μιζα η μηχανη επερνε μπρος λιγο καθηστερημενα, δηλαδη εκανε ενα ζζζζζ κανα ενα ναμιση δευτερολεπτο και μετα γινοτανε η αναφλεξη. Κατα την διαρκεια του ζζζζζ χανοτανε στιγμιαια η ωρα και ο χιλιομετριτης και με το που επερνε μπροστα ξαναεμφανιζοτανε.
Καθοτι λιγο ασχετος απο μηχανολογικα δεν εδωσα σημασια.
Στο συνεργειο που την μετρησαν με κατι καλωδια διαπιστωσαν οτι η μπαταρια δεν φωρτιζε με τις προβλεπομενες τιμες και μου ειπανε οτι θα το κρατισουνε να το ελενξουνε και να δουνε τι συμβενει.
Για να μη πλατιαζω με πηρανε τηλεφωνο σημερα και μου ειπανε οτι αλαξανε ανορθωτη ως ελατωματικο και μου παραγγηλανε απο Σαρακακη καινουρια μπαταρια.
Φιλε μου δεν αγχωνομαι αλλωστε οπως λες σιδερα ειναι και εχει και εγγυηση, θα μου το φτιαξουν. Το μονο που δεν θελω ειναι να ξαναπαω για το ιδιο προβλημα, πραγμα καθολου σπανιο στα Ελληνικα συνεργεια οπως διαβαζω πολλα παραδειγματα εδω μεσα. Δηλαδη οταν λενε οτι το φτιαξανε, να το εχουν ΦΤΙΑΞΕΙ πραγματικα!