Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 134

Θέμα: Γιατί δεν πήγα ποτέ στο Β Ακρωτήριο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Σαφως και εχω παρανομησει και το πιθανοτερο ειναι οτι θα το ξανακανω..... αλλα μαλακες επειδη με εγραψαν για 90 σε ζωνη 50κμ δεν τους ειπα...

για την υπολοιπη συμπεριφορα τους δεν ειπα κατι.... αλλα απο την στιγμη που τους πηραν το διπλωμα δεν θα τους αφηναν να φυγουν με τις μηχανες.... ειναι καπως λογικο.
    Το δίπλωμα για να το πάρεις πρέπει να το εκδόσεις εσύ. (Ελληνικό Δημόσιο έγγραφο)
    Το να καταστρέψεις όμως εν τέλει 3 ανθρώπους για μια παράβαση πάει άλλου. Το να το κάνεις και με χαρά πάει και πιο μακριά!
    (Α τι ωραία που σε γ.... )
    Θα μου πεις δικαίωμα τους κλπ κλπ και αν σου αρέσει...
    και θα έχεις δίκιο.
    Οπότε μια και δεν μου αρέσει λέω να πάω που οι Άνθρωποι είναι πιο πρωτόγονοι να περάσω καλά
    Από μακριά κι αγαπημένοι.
    Κι αν έρθουν εδώ μπορώ κι εγώ να υποθέσω ότι στα μπαγκάζια μπορεί να έχουν κανένα μπιστόλι και να κάνουν
    τη Μύκονο πουτάνα ε?
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 12/09/2013 στις 08:52.

Ε , εντάξει… η συμπεριφορά των «οργάνων» σε κάθε χώρα δεν είναι λόγος για να μην την επισκεφτείς …
    Ακομη κ αν είναι ο Μπολεκ και ο Λολεκ (Θ.Β. ) καλό είναι να αποφεύγεις συναντήσεις μαζί τους …

Τώρα ,για το Caponord… η γνωμη μου είναι ότι ανάλογα πως θα κάνεις το ταξίδι , μπορεί να είναι μια μ@λ@κια και μίση ή μια εμπειρία ζωής… αυτό ισχύει για όλους τους προορισμούς…
    Για εμενα , ο προορισμός παίζει δευτερεύοντα ρόλο…
    Π.χ. αν είναι αυτοσκοπός σου να φτάσεις στο Caponord A.S.A.P. και τραβήξεις 5000 χλμ όλο εθνικές για να φτάσεις γρήγορα και προσπεράσεις τόσες χώρες και το μόνο που είδες απ αυτές είναι τα βενζινάδικα, είναι ένα αδιάφορο ταξίδι με μοτοσυκλέτα και τσάμπα τα έξοδα…

Ένα από τα πιο ωραία ταξιδιωτικά εδώ μέσα είχε σαν προορισμό το Caponord…
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=110543
    Όμως , ακόμα κι αν ειχε σαν προορισμό ένα άγνωστο Νορβηγικό ψαροχωρι , πάλι το ίδιο ωραίο θα ήταν

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    για την υπολοιπη συμπεριφορα τους δεν ειπα κατι.... αλλα απο την στιγμη που τους πηραν το διπλωμα δεν θα τους αφηναν να φυγουν με τις μηχανες.... ειναι καπως λογικο.
    Μπορείς να ρίξεις το πρόστιμο νομίζω, αλλά το να γαμήσεις τις διακοπές κάποιων τουριστών με προφάσεις, μπαίνει σε επίπεδα σαδισμού.

Πως περιμένεις βέβαια να μην είναι σαδιστές κάποιοι που όταν βλέπουν ήλιο το ανακοινώνουν στα δελτία ειδήσεων, θα μου πεις...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος
    "Με αφορμή τα χοντρά πρόστιμα που έκοψαν στους φίλους μου στη Νορβηγία αλλά και την κυνική συμπεριφορά των Νορβηγών απέναντι τους ήθελα να πω 2 πράγματα."

Ωραια....... Ωραια κριτηρια για την επιλογη ταξιδιωτικων προορισμων.

Μέλος Το avatar του/της freco
    Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι πήγαιναν κανονικά στο όριο αλλά παρασύρθηκαν από κάτι χαρλεάδες Γερμανούς που πήγαιναν πιο γρήγορα και τελικά αυτούς μάλλον δεν τους σταμάτησαν. Δεν τους είδαν τα παιδιά στο μπλόκο.
    Όσο για το βορειότερο σημείο... έχει τόση σημασία για όσους πήγαν αν πάτησαν στην άκρη η 2 μέτρα πιο μέσα? Μιλάμε για ένα ταξίδι 15+ ημερών μέσα από διαφορετικές χώρες, νοοτροπίες και φύση που βλέπεις λίγες (αν όχι καμία) φορά στη ζωή σου.
    Κι εγώ δεν καίγομαι για το Nordcapp αλλά δεν σημαίνει ότι αν μου δινόταν η ευκαιρία (ημέρες άδεια, λεφτά κλπ) θα το σκεφτόμουν δεύτερη φορά. Πρόκειται για εμπειρία ζωής.
    Έχοντας ταξιδέψει σε 13 χώρες συμφωνώ πως ίσως θα προτιμούσα άλλη διαδρομή αλλά όπως και να 'χει το Nordcapp ακούγεται μαγευτικό.
    Δυστυχώς τα παιδιά έτυχε να έχουν δυσάρεστες περιπέτειες, αλλά εμείς δεν είμαστε που φωνάζουμε ότι δεν τηρούνται οι νόμοι? Είναι τυχαίο που στις ίδιες σκανδιναβικές χώρες όταν το όριο ταχύτητας στην εθνική είναι 60χλμ έχουν βγάλει κορυφαίους οδηγούς στον μηχανοκίνητο αθλητισμό?
    Δηλαδή είναι καλύτερα να σε σταματάνε στην Ελλάδα και να μην έχεις δίπλωμα αλλά να σε γράφουν για κράνος?
    ΟΚ ήταν μ@λάκας ο σχιστομάτης (Νορβηγός !!!) αστυνομικός. Πρέπει να μην ξαναπάει κανείς Νορβηγία?
    Είναι υπερόπτες οι Νορβηγοί και δεν είναι οι Γάλλοι? Μας συμπαθούν στην Ολλανδία? Στην Τουρκία (και μη μου πείτε για την Κωσταντινούπολη)? Στη Γερμανία?

Ας ευχηθούμε να μην ξανασυμβεί σε κανένα μας και καλά ταξίδια σε όλους. Δεν είναι μόνο ο προορισμός. Είναι ΚΥΡΙΩΣ το ταξίδι.

ΥΓ. Και μια και το 'φερε η κουβέντα ρίξτε μια ματιά σε αυτό το υπέροχο ταξιδιωτικό http://www.ktmhellasclub.gr/phpBB3/v...hp?f=16&t=4201 Είναι την ίδια περίοδο και νομίζω συναντήθηκαν κάποια στιγμή με τους "ιταλόφιλους".
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

εντάξει μάγκες.... χαλαρώστε...

παντου γίνονται αυτα΄

http://www.youtube.com/watch?v=X918uNydNd4

και χειρότερα μάλιστα

http://www.youtube.com/watch?v=RK5bMSyJCsg

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μπορείς να ρίξεις το πρόστιμο νομίζω, αλλά το να γαμήσεις τις διακοπές κάποιων τουριστών με προφάσεις, μπαίνει σε επίπεδα σαδισμού.

Πως περιμένεις βέβαια να μην είναι σαδιστές κάποιοι που όταν βλέπουν ήλιο το ανακοινώνουν στα δελτία ειδήσεων, θα μου πεις...

Γι αυτο και ειπα για την συμπεριφορα τους οτι δεν χωραει σχολιασμος... αλλα για το οτι τους εγραψαν τι να πουμε? Κακως τους εγραψαν? Ή οτι επειδη στην Αλβανια που καταλαβαν οτι οι αλλοι ηταν Ελληνες τους ειπαν αντε στο καλο να γινεται παντου ετσι.... επειδη ειμαστε ελληνες ρε γαμω και ΠΡΕΠΕΙ ντε και καλα να μας γουσταρουν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Το παράδοξο της υπόθεσης ......
    Δηλαδή είναι καλύτερα να σε σταματάνε στην Ελλάδα και να μην έχεις δίπλωμα αλλά να σε γράφουν για κράνος?
    ΟΚ ήταν μ@λάκας ο σχιστομάτης (Νορβηγός !!!) αστυνομικός. Πρέπει να μην ξαναπάει κανείς Νορβηγία?
    Είναι υπερόπτες οι Νορβηγοί και δεν είναι οι Γάλλοι? Μας συμπαθούν στην Ολλανδία? Στην Τουρκία (και μη μου πείτε για την Κωσταντινούπολη)? Στη Γερμανία?

Ας ευχηθούμε να μην ξανασυμβεί σε κανένα μας και καλά ταξίδια σε όλους. Δεν είναι μόνο ο προορισμός. Είναι ΚΥΡΙΩΣ το ταξίδι.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    .....Είναι υπερόπτες οι Νορβηγοί και δεν είναι οι Γάλλοι? Μας συμπαθούν στην Ολλανδία? Στην Τουρκία (και μη μου πείτε για την Κωσταντινούπολη)? Στη Γερμανία?

...
    πάλι καλά που μας έβαλες στη θεση μας ..

αν δε του γνωρίσεις δε θα καταλάβεις. έχω γνωρίσει και Γάλλους και Γερμανούς και Ολανδούς.

κανένας σαν τους Νορβηγούς.

Λάθος. υπάρχουν ακόμα 2 λαοί που θεωρώ οτι είναι στο αίμα τους η υπεροψία. Σέρβοι και (edit) Μαροκινοί.
    Τελευταία τροποποίηση από spyro; 12/09/2013 στις 09:13.

Banned
    H μονη λυση είναι να ειμαστε και εμεις το ιδιο τυπικοί με αυτους οταν μας επισκευθουν[περιεργως ξεχνουν ολους τους καλους τροπους τους και τους νομους οταν έρχονται στα νησια], και να τηρούμε τους νομους εντος αλλα ακομη περισσότερο εκτος της χωρας για να μην δινουμε δικαιώματα.
    Κριμα για τα παιδια που επεσαν σε κομπλεξικους, αλλα αυτα γινονται καθε μερα σε δρομους, χωρους εργασιας, φορουμ.
    Οποίος έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι πρέπει να είναι πολύ εγκρατής και δίκαιος...
    Τελευταία τροποποίηση από GFawkes; 12/09/2013 στις 09:30.

Λίγα έχω να πω .

Το νοτιότερο σημείο στην Ευρώπη είναι η Γαύδος .

Κάποιοι Έλληνες μάλλον παρτουζόσανε σε διακοπές την γυναίκα-κες των οργάνων εκεί . Αυτές οι Νορβηγίδες είναι άστα να πάνε . Δεν εξηγείτε αλλιώς .

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Πιστευω το ρεζουμέ ειναι να αποφεύγουμε μέρη που ειναι της μοδος και το κυριοτερο ειμαστε ανεπιθυμητοι...
    Τι να μου πουν τα βράχια μπροστά στη γυαλάδα στο ματι του μικρου παιδιού που θα σου ζητησει να καβαλησει τη μοτο...

η ταπεινη μου άποψη
    Ban 'em all

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Στην Γερμανία, στην Γαλλία ότι αφορά τα πρόστιμα.... απλά σε σκίζουν. Τα πρόστιμα μεγάλα και φυσικά το αμαξάκι δεν κουνιέται μέχρι να πληρωθεί, το παίρνει ο γερανός, το πάει στο γκαράζ και δώσε πόνο κι εκεί. Ότι αφορά το δίπλωμα, η αλήθεια είναι ότι δεν το θυμάμαι. Ίσως, λέω ίσως να μπορούν να το πάρουν,Ευρωπαϊκή Ένωση γαρ.
    Τις ζώνες των 30 χλμ και των 50 αν θέλετε, τις σέβονται όλοι ανεξαρτήτως οχήματος.

Τώρα μπορεί να πέτυχαν, μαλέες αστυνομικούς, διότι συνήθως είναι ευγενικοί.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

νομίζω οτι το θέμα που θέλει να θίξει ο κτήνος (ειδικά τώρα που οικονομικά έχουν σφίξει οι κώλοι) είναι οτι, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ που δεν τις έχουμε ανακαλύψει ακόμα.....

το συμβάν στην Νορβηγία που φέρνει ως παράδειγμα είναι ένα ατυχές συμβάν στους τόσους ταξιδευτές που έχουν πάει στο εξωτερικό.... ποσοστιαία, τίποτα δλδ.... στο κάτω-κάτω της γραφής ας ήταν νόμιμοι (ναι, δεν είμαι πάντα ούτε εγώ αλλά ξέρω οτι μπορούν να με σκίσουν αν με τσιμπήσουν και δεν θα "κλαυτώ" μετά).....
    αν δλδ δεν είχε συμβεί αυτό, τι θα λέγαμε τώρα??? "γαμάτα στην ελλάδα αλλά τι γαμάτα που θα ήταν να μπορούσαμε και εμείς να παμε εκεί πάνω"???

και τέλος, δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάμε σε αυτό, λες και δεν υπαρχουν αντίστοιχα συμβάντα στο εσωτερικό της χώρας να αναφέρουμε.....

σε ό,τι αφορά στις απαντήσεις "οι τάδε ή οι δείνα δεν μας πάνε", προσωπικά στα απαυτά μου ποιος μας πάει και ποιος δεν μας πάει.... αν εγώ θέλω να πάω κάπου να δω ενα φυσικό περιβάλλον, είτε θα πάω και δεν θα δώσω καμμία απολύτως σημασία στο "με πάνε/δεν με πάνε" ή δεν θα πάω (γιατί δεν με πάνε) και έληξε η ιστορία....

λες και εμείς τους πάμε όλους (μ00νόπ@ν@ ελβετοί-αυστριακοί-γερμανοί ).... ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς....

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Έλεοc απλά... σιγά μην δεν πάμε βόλτες σε άλλες χώρες επειδή έχουν τα χίλιαδυο στραβά και χούγια όπως κι εμείς φυσικά... και στην Ελβετία είναι έτσι και χειρότερα (μέχρι εχθές γελάδια έβοσκαν και αυτοί και βούταγαν τη μούρη τους στις χύτρες με το fondue ). Εκεί να δείτε υπεροψία από τους γιδόβλαχους και τις αφίσες των ακροδεξιών χρυσαύγουλων κομμάτων τους όταν έχουν εκλογές για να καταλάβετε ότι υπάρχουν και χειρότερα...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ξέρεις κι εσύ από raclette ε??

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 12:57
  2. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  3. γιατι δεν μπορω να μπω στο τσατ?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Προτάσεις & σχόλια