Δεν θα έχεις πρόβλημα με ένα ss αρκεί να έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου και την υπομονή να μάθεις. Οι συγκεκριμένες μηχανές στρίβουν λιγο διαφορετικά και θα σου πάρει χρόνο να μάθεις. Από 600αρια πιο ''φιλικό'' μου φάνηκε το suzuki gsxr μετά το kawasaki σαν μεσαία λύση(πίστα-δρόμος) και μετά το r6 το οποίο είναι κυρίως για πίστα.
Ο Trooper τα λέει ωραία και πάει και ένα βήμα παραπέρα. Αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. Εγώ βλεπω τρία τινά:
1. Αν είσαι <25, ξεκινώντας με πύραυλο από αρχάριος, θα περάσεις τρεις όμορφους μήνες 'χαλαρής' εκμάθησης και θα πέσεις τη στιγμή που θα σκεφτείς ότι είσαι οκ... Γιατί αυτά τα μηχανάκια είναι τελείως διαφορετικά στη χαλαρή οδήγηση και αγνώριστα / απρόβλεπτα για έναν αρχάριο σε γκάζια.
2. Αν είσαι >25 χρονών μπορείς να μάθεις με πολλή υπομονή... και χρήμα (εξοπλισμός, λάστιχα κάθε χρονο, και σχολεία πίστας)
3. Αν δε θες να μάθεις να οδηγείς τα ss όπως 'τους αξίζει', μην πάρεις ss. Θα το μετανιώσεις, θα σε κουράσει, θα σου κοστίσει.. Δες κάποιο γυμνό.
Φίλε μου δεν έχω οδηγήσει καθόλου τη συγκεκριμένη μηχανή ,αν και θα ήθελα πολύ, συνεπώς δεν μπορώ να έχω άποψη. Τα τρία 600αρια που ανέφερα τα έχω οδηγήσει ,ειδικά το r6(είμαι και κάτοχος) και μπορώ να μιλήσω. Επίσης υπάρχει σαν 600αρι ss και το daytona 675 το οποίο απ ότι μαθαίνω είναι πολύ καλό εντός πίστας αλλά και το agusta 675 f3.