βαλε σε μια σειρα προτεραιοτητας τι σου αρεσει στο ματι.μετα βρες τα πρωτα 2-3-4 και καντα μια βολτα.το fazer που θα σου αρεσει πιο πολυ απο ολα τα αλλα,πηγαινε παρτο!![]()
βαλε σε μια σειρα προτεραιοτητας τι σου αρεσει στο ματι.μετα βρες τα πρωτα 2-3-4 και καντα μια βολτα.το fazer που θα σου αρεσει πιο πολυ απο ολα τα αλλα,πηγαινε παρτο!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
BMW/TDM πρέπει να αγοράσει δύο για να έχει τετρακύλινδρο... Εγώ τάσσομαι με το CBR που πρότεινε ο sapadak
Πάρε supersport.
Ποιος νοιάζεται για το αν θα το αξιοποιήσεις, διαγώνισμα θα δώσεις; Μηχανάκι είναι, σιγά μη σου κρατήσει κακία που δεν το πήγες στο όριο.
Πάρτο και πήγαινε βόλτα στην καφετέρια ή όπου γουστάρεις. Χαλαρά.
Πάρτο και κοίταζέ το κάθε μέρα. Αφού αυτό σου αρέσει να βλέπεις, αυτό πρέπει να βλέπεις.
Όσο για το ότι είσαι 30, σιγά το πράμα. 30 είσαι, όχι 100. Εγώ μπαίνω στα 40 σε 10 μέρες και δεν έχω πρόβλημα.
Πάρε supersport. Ο 15χρονος δεν θα έπαιρνε αυτό που χρειάζεται, αυτό που γουστάρει θα έπαιρνε.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Καλά τα λέει ο προλαλησας. Πάρε μηχανή με την ψυχή κ όχι με το μυαλό σου. Πάρε αυτό που θα σ αρέσει κ θα το σκέφτεσαι ότι το χεις στο γκαράζ σου το βράδυ. Αυτό που θα το βάζεις μπροστά το πρωί κ θα έχεις ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο.
Είσαι 30 χωρίς εμπειρία(δεν το λέω υποτιμητικά). Αντικειμενικά κ με τη λογική έχεις περισσότερες πιθανότητες να καταλήξεις σε ένα υπέροχο άχρωμο κ αοσμο σκούτερ.
Βάλε τη λογική στη μπάντα,Η μηχανή δεν είναι αμάξι να θες ανέσεις. Θα ταλαιπωρηθείς αλλά θα γουστάρεις. Άσε τα άνετα κ ήσυχα ταξίδια δε θα κάνεις πολλά κ για να περάσεις καλά δε χρειάζεσαι τριβαλιτσο.
Άπο τα μηχανάκια που λες το cbr παλιόπαλιό αλλά θα σου βάλει γούστα, να το πάρεις.
Μετά θα έβαζα το gsr, κλάσεις ανώτερη ποιότητα από το Yamaha κι ας είναι ξεβρακωτο(τα χω οδηγήσει αρκετά κ τα δύο)
Τελευταίο το Yamaha.
Μη φοβάσαι τα άλογα, θα τα συνηθίσεις σύντομα. Το μυαλό στο κεφάλι κ άνοιγμα εκεί που σε παίρνει κ όχι φανάρι φανάρι, στενάκια κλπ
Αν έχεις το χρήμα πάρε εμπορικό μοντέλο, με τη έννοια ότι κ να το βαρεθείς-φοβηθείς το πουλάς την επόμενη μέρα κ παίρνεις ένα τάφο να κάνεις τη δουλειά σου(cbf,xj6)
Να το κάνεις κι ας το μετανιώσεις φίλε. Τουλάχιστον θα το χεις κάνει κ θα ξέρεις
αν σου προτείνουν κανένα tuono gen1 πες :P
Παρε Gsxr και βαλε του ΤΙΜΟΝΙ.
Εγω εχω το Gsxr750 K6, μιας και δεν είχα αλλο μηχανάκι για την πόλη και απο το να το δώσω να πάρω μαπα Fazer, του εβαλα τιμόνι με ΚΙΤ απο Γερμανία.
GSXR, να το βλέπεις κ@υλα, να ανεβαίνεις την κατεχάκι με 200 πιο μεγάλη, να στρίβεις με 130 για να μην νιώθεις οτι κυνδινευεις (μιας και εχω ακομα επάνω τα προ 2ετίας slick) ακόμα μεγαλύτερη!
Ασε που ειμαι 1,92 και μέχρι τα 200 παρά το τιμόνι δεν με σφάζει ο αέρας
Ολα γίνονται, εκτός απο το να ξεκολήσουν τα κολλημένα μυαλά !![]()
το xj6 υπάρχει σε γυμνό, ημιγυμνο και φουλ ντυμένο
@Sapadak Δε μιλάω μόνο για καινούργιο, θα μπορούσα να πάω και σε μεταχειρισμένο αρκεί να είναι αντιπροσωπείας γιατι δεν έχω μετρητό ντούκου
το cbr f μου είχε ξεφύγει γιατι δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς είναι. είναι ντυμένο hornet, ή απλά πιο ήπιο cbr rr? Αλλα πάλι τα clip on....
Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά... μου ανοίξατε τα μυαλά
αλλα μη με μπριζόνετε για gsxr.... εδώ σκέφτομαι για xj6 γιατι φοβάμαι το fazer..
Δεκέμβριος 2004... 30 χρονών και 2 μηνών...
Αφού είχα ανακοινώσει σε φίλους και γνωστούς την απόφασή μου να αγοράσω το Kawasaki Z750, παίρνω σβάρνα τα μοτομάγαζα ατη Μιχαλακοπούλου, να δω που μπορώ να βρω την πιο συμφέρουσα ανταλλαγή...
Βρίσκω ένα μαγαζί λοιπόν και μπαίνω μέσα. Όπως έμπαινες δεξιά, στο μπροστινό μέρος της τζαμαρίας, ένα μπλε-άσπρο GSXR 600 K4. Το πιο όμορφο μηχανάκι που είχα δει. Καλύτερο ακόμα κι από το 750 του '94, που ήταν το απωθημένο μου πιτσιρικάς.
Σε κάτι τέτοια συνήθως εγώ δεν δίνω σημασία, οπότε προχώρησα, μίλησα με τον καταστηματάρχη, συνεννοηθήκαμε για την ανταλλαγή, πόσα, τόσα κτλ.
Με ρωτάει «τι χρώμα το Ζ;»
Ήθελα μαύρο, αλλά κάτι δεν μου κόλλαγε. Απάντησα «γάμησέ το το Ζ, θα μου δώσεις το GSXR της βιτρίνας. Αυτό, όχι ένα τέτοιο.»
Ήταν πάνω κάτω 4000€ ακριβότερο (7000 το Ζ, 11000 το GSXR).
Ήταν θεόσκληρο, άβολο και στα πρώτα 500 μέτρα δεν ένιωθα τα χέρια μου από τα κλιπόν, είμαι και 1.90
Ήταν η απολύτως καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.
Ακόμα και τώρα, 9 χρόνια μετά, δεν θα το άλλαζα για απολύτως κανένα μηχανάκι...
Ότι και να αγοράσεις, σου εύχομαι να είναι αυτό που θα το γουστάρεις το ίδιο για χρόνια μετά.![]()
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
τέλειο το cbr 600 f αλλα μετά απο ώρες ολόκληρες καψίματος στο ίντερνετ βρήκα το ψεγάδι. Το μεταχειρισμένο δεν έχει abs. (προ 2007). Το καινούργιο είναι πανάκριβο (2011 μέχρι σήμερα)
πλάκα πλάκα κρυφά μέσα μου, κάτι τέτοιο θέλω να κάνω.....
πες μου και εσύ για αυτή τη περιβόητη τρύπα..
Όσο για το look gsxr, δε μου λέει κάτι. προτιμώ σε 3-5 χρόνια να πάρω την gsxr ατόφιαto gsxf δεν είναι απλά look gsxr. αλλα σαν να προσπαθεί ΠΟΛΥ να γίνει gsxr χωρίς να είναι. Κατα τα άλλα είναι απλώς ένα bandit το οποίο θα αρχίσω να το ερευνάω μια και προς το παρών όπως είπα δεν μου γέμισε το μάτι (με άλλα λόγια θα καώ άυριο για κανα 5ωρο στο ίντερνετ με το gsxf/bandit)
fkol k4 πίσω μου σ'εχω σατανάαααααα.... ωραία ιστορία. αλλα για άλλες εποχές. Είχες στα 30 σου την εμπειρία που έχω εγώ στα 30 μου?
καλά ρε παιδιά για το xj6 ούτε κιχ? στην αμερική το πλασάρουν σαν σπορτ fazer (το ονομάζουν FZ6R) Πραγματικά είναι ένα πιο ήρεμο και πιο γραμμικό χωρίς τρύπες αλλα ούτε και ξεσπάσματα sport μηχανάκι. Αλλα πόσο ήρεμο είναι?![]()
Τελευταία τροποποίηση από UltiMo_; 14/09/2013 στις 02:19.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ..............ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ
Καί είναι οί δύο παρακάτω.
Μπάντιτ καί XJ6.........
Οί βασικές τους διαφορές..??
Τό Μπάντιτ είναι πιό δεμένο μηχανάκι,άρκετά πιό βαρύ,ταξιδεύει καλύτερα μέ δύο,πιό σταθερό στίς ταχύτητες πάνω άπό 150-160
Τό Γιαμάχα είναι πιό εύκολόχρηστο στήν πόλη ,σάν παπί,τρομερή ροπή,πιό μαζεμένο ,πιό λίγο,78 άλογα κι αύτό καί περίπου 210 κιλά
έλαφρότερο άπό τό Χόντα καί Σουζούκι 30-40 κιλά
Άν ή προτεραιότητα μου ήταν τό έξω άπό τήν πόλη Σουζούκι άβλεπί,άν ήταν γιά μέσα Γιαμάχα.
Άλλά δέν πάς γιά τετρακύλινδρο γιά νά κυκλοφορείς στήν πόλη,όπότε ΣΟΥΖΟΥΚΙ,άθραυστο,αύτά πού άκουσες ήταν ΛΑΘΟΣ..!!
Τό πιό άξιόπιστο,μοτό μέσης χρήσης,γιά μέσο άναβάτη πού τού δίνει πολλά καί ζητάει λίγα.
Στήν Έλλάδα ζούμε καί τό μηχανάκι άπαξιώθηκε έπειδή δέν έχει μούρη...!!
Ούσία όμως..??
Καί φθηνό..!!
εχεις δικιο.
κατ' αρχην κατηγοριοποιησε τις μηχανες και δες τι θελεις.
μπερδευεις μαλλον στυλ και κυβικα.
σε στυλ φτιαξε μια κατηγορια street ντυμενα (οπως τα fazer, Z750S, bandit κλπ)
μετα φτιαξε μια αλλη κατηγορια με sport touring (οπως τα cbr 600 f, gsxf κλπ)
δες τι προτιμας.
μετα κατηγοριοποιησε με βαση τη δυναμη (αλογα δλδ) γιατι street το fazer, street και το xj6 ομως αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιαςκαι αφοτου τα κανεις ολα αυτα τα ψυχαναγκαστικα...............
πηγαινε και κανε την χαρη σε αυτον τον 15χρονο και παρτου αυτο που γουσταρει![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...