τωρα που χειμωνιαζει σε καποια μερη της ελλαδας
αναβουν τεραστιες φωτιες
δεν πας σε μια να το ριξεις μεσα να ησυχασεις........![]()
τωρα που χειμωνιαζει σε καποια μερη της ελλαδας
αναβουν τεραστιες φωτιες
δεν πας σε μια να το ριξεις μεσα να ησυχασεις........![]()
Παρε την κιθαρα στα χερια σου και ανοιξε το διχαλο τερμα ωστε να ανοιξουν οι σιαγωνες.Μετρα.Αν η μετρηση ειναι πανω απο 110 μαλλον εχεις προβλημα με τις ντιζες.Λαστιχαρουν με αποτελεσμα να χανεις διαδρομη απο την μανετα.
πραγματικα μου ηρθε μια να του ριξω με το σφυρι,αλλα ηταν μικρο το σφυρι και λυπηθηκα τον κοπο μου.Ενταξει μωρε, κανει την δουλεια του για τα γυρο γυρο και εκει που το αφηνω για να παω στην δουλεια δεν μπορω να αφησω την μηχανη.Μου το χαρισαν και βρηκα τον μπελα μου
.Παντος οσο κυκλοφορει,σφιγγω 1-2 φορες την ντιζα και καλυτερευει λιγο η κατασταση,τουλαχιστον απο φρεναρισμα... γιατι απο αισθηση, χαλια μαυρα.
Κανόνισε όμως γιατί την βλέπω την ντίζα να σε χαιρετάει στεγνά (χωρίς ούτε ένα σημείωμα, να πει ότι από το σφίξε σφίξε άρχισε να ασφυκτιά και την πνίγει πια η σχέση σας)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μπρούνο my boy, μα τις χίλιες αγελάδες κάτι κάνεις λάθος σε μοντάρισμα, ρύθμιση, αφήγηση, δεν ξέρω αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά.
Ναι βρε μαναρια,αυτο ψαχνω τοσες μερες και σας ζαλιζω τα αυτα,που ειναι το προβλημα η¨που εχω κανει λαθος.Το ρεγουλαρω ισα ισα να γυρναει ελευθερα ο τροχος, αν βιδωσω 1-2 στροφες ακομα ο τροχος αρχιζει να μην γυρνα ευκολα,αλλα η μανετα τερματιζει στο γκριπ και δεν σταματαει το παπι.
Βρε μαναρι, μήπως (λέω μήπως) είναι άλλη η ντίζα που ρεγουλάρεις στο ταμπούρο και άλλη αυτή που στη μανετα του φρένου..???
Αν όχι, τότε έχεις περάσει πετονιά αντί για ντίζα...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μαναρι..εσυ που κλεινεις τα ματακια
![]()
και εγω ετσι νομιζα οτι ξεχειλωνει η ντιζα γιατι ειναι μαιμουδιαρα.
Έτσι όπως διαβάζω τα τελευταία ποστ, ή η ντίζα έχει βρασμένο σπαγγετίνι Νο10 αντί για συρματόσχοινο, ή όταν τραβάς τη μανέτα αυτή δεν τραβάει μόνο το συρματόσχοινο αλλά και το περίβλημα της ντίζας, αν και αυτό θα φαινόταν εύκολα. Αλλιώς κάτι λάθος έχει ο μοχλός σου και ενώ τραβάς τη μανέτα, αυτή δεν κάνει αυτό που πρέπει με την αναλογία που χρειάζεται (κομμάτι απίθανο). Εναλλακτικά, μήπως η ντίζα είναι λάθος μήκος (υπερβολικά μακριά);