Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Αγορά Καινούργιας Μοτοσυκλέτας

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Μαζι σου, εκανες πολυ καλη επιλογη αν το βρωμογκαζο δεν ειναι προτεραιοτητα! Αναμενουμε και τις εντυπωσεις απο την κτηση.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ThemisRafail Προβολή μηνύματος
    το cbf κάνει αλλα πλέον το κατεχει η γυναίκα. το έπλυνα έγινε και το σερβις των 32000 το γύαλισα το πέρασα ένα φιόγκο. το έκανα μεταβίβαση στο ονομά της και τώρα το χαίρετε. bmw όπως ανέφερα και παραπάνω η πολιτική της εταίρειας δεν μου αρέσε. δεύτερον λόγω υπηρεσίας έχω κάνει το f800 πάνω από 50.000 χιλίομετρα. δεν μου άφησε καθόλου καλές εντυπώσεις οπότε το απέκλεισα από την πρώτη στιγμή. για το μόνο που ρώτησα ήταν το f800 gt. τώρα το vtec αποδίδει παντού. το κακό και ίσως για κάποιους να μήν είναι κακό είναι ότι λόγω vtec ο κινητήρας έχει τρία σκαλοπάτια και αποδίδει παντόυ.πάντος εγώ που το έχω κάνει test ride δεν είχα πρόβλημα μέσα στη πόλη κινιόμουν άνετα με τετάρτη χώρίς σκορτσάρισμα. έξω με 120 εώς 130 ήταν άνετο χώρις να καιέι. και γύρω στις 6000 με 6500 αν δεν κανω λάθος που παίρνει το vtec μπρος ειχε δύναμη σταματόυσε να ανεβαζει γρηγορα μετά τις 11000-11500 και τα 210 τα είδα γρήγορα. αλλά μέχρι εκεί γιατί μετά είχε το κόφτη. την άλλη βφομάδα λογικά θα το παραγγείλω. θα σας βγάλω φοτο και θα σας πώ για την κατανάλωση. α και επιπλέον παίρνες ένα κινητήρα ο οποιός μπορεί να είναι σχετικά παλιος αλλά ξερεις εξαρχης ότι δεν προκεταί να σου ζητήσεις τίποτα για αρκετές χιλίαδες χιλιομετρα.
    Περιμένουμε φωτό και εντυπώσεις.
    Sent from me using a computer.

Καλή επιλογή. Θα το καταευχαριστηθείς είναι χιλιομετροφάγος. Τα κρατήματα του μη τα φοβάσαι καθόλου είναι καθαρά θέμα ελαστικού.

Συμβουλή:
    1) Κάνε παζάρι για δώρο extra ζελατίνα (αν είσαι γύρω στο 185 συνιστώ MRA - Στο XR1100 αυτή της Honda κάνει στροβιλισμούς για άλλα κράνη δε ξέρω)
    2) Βάλε μανιτάρια ή κάγκελα άμεσα (κρίμα να τα βάλεις αφού τη φας)
    3) Μη κάνεις έλεγχο βαλβίδων στις 24000 χλμ τζάμπα λεφτά δεν υπάρχει περίπτωση να έχουνε θέμα.
    4) Να ξέρεις ότι ούτε το C R είναι ιδιαίτερα εμπορεύσιμο μοντέλο.

Μόνη διαφωνία: Έχοντας αγοράσει μηχανή από κουτί ομολογώ πως δε θα το ξανάκανα. 1 καλό συνεργείο για έλεγχο και μτχ ftw. Ιδιαίτερα με τέτοια μηχανάκια που τα παίρνουν άνθρωποι για βόλτες και ταξίδια κι όχι για να τα σπάνε.

ΥΓ:΅Ότι χρειαστείς να ρωτήσεις για το μηχανάκι μη διστάσεις να κάνεις πμ, το έχει το φιλαράκι μου.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για αγορά καινούργιας Sv
    από greg64 στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2008, 11:47
  2. Αγορα καινουργιας moto
    από georgekostas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2008, 23:38
  3. Αγορά 1ης Μοτοσυκλετας...
    από spyros_utcb στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2006, 10:56
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 21:16
  5. Αγορά πρώτης μοτοσυκλέτας
    από karas78 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 15:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ