Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: linda hamilton.... respect....

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ας υποθεσουμε οτι ζειτε σε μια χωρα, που το νομικο συστημα της και το συστημα δικαιοσυνης, ειναι τετοιο που μπορειτε να βρειτε τον μπελα σας για ψυλλου πηδημα!

ας πουμε λοιπον οτι εκει που περτατατε στο δρομο δειτε καποιον να πεφτει και πατε να τον βοηθησετε! εστω οτι αυτος ο καποιος την ωρα που πεφτει σπαει το χερι του!
    εσεις πατε να του κανετε καλο, αλλα ο τυπος επειδη ειναι μαλακας και θελει να βγαλει ακουραστα φραγκα, σας τρεσαρει μια μυνησουλα οτι και καλα το χερι του το σπασατε εσεις γιατι τον πιασατε αγαρμπα, και ζηταει τα κερατα του!
    ακομα και αν δεν τυχαινε σε εσας αλλα σε καποιο γνωστο σας, και αρα γνωριζατε τις συνεπειες, πως θα αντιδρουσατε αν βλεπατε καποιον αλλον να "ξαπλωνει" καταμεσης του δρομου?
    Τελευταία τροποποίηση από mikes; 20/09/2013 στις 22:20.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Δεν έχει τόσο σχέση με τα παραπάνω, απλά να ελαφρύνει το κλίμα... Πριν κανα μήνα κάναμε μπάνιο στην παραλία και ξαφνικά ένας πιτσιρικάς πάνω σε ένα ποδήλατο αρχίζει να κλαίει κκαι να φωνάζει τον πατέρα του. Όλοι γύρναγαν και τον κοίταγαν και αυτός εκεί, να κλαίει πάνω στο ποδήλατο και να φωνάζει τον άφαντο πατέρα του, ο οποίος τελικά ήταν σε παρακείμενη καφετέρια κι έπινε τη μπυρίτσα του. Ο πιτσιρικάς έκοβε βόλτες με το ποδήλατο κι εμφανίστηκε ένας σκύλος, ο πιτσιρικάς φοβόταν και είχε παραλύσει, μια φώναζε "μπαμπά, μπαμπά" μία φώναζε "φύγε κωλόσκυλο". Σηκώθηκα και πήγα κοντά του και του είπα εάν θέλει να πάμε μαζί μέχρι τον πατέρα του αφού φοβόταν μην του επιτεθεί ο σκύλος, μου γνέφει ναι και μόλις πάω να τον ακουμπήσω στην πλάτη να ξεκινήσουμε με κοιτάει και μου λέει: Άσε με, ο μπαμπάς μου μου έχει πει να μη μιλάω με αγνώστους!!! Δίνει μια με το ποδήλατο κι εξαφανίζεται, κόκκαλο εγώ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    κ ομως σωστα αντεδασε το παιδακι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    κ ομως σωστα αντεδασε το παιδακι.
    Το παιδακι αντεδρασε σωστα.Το ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ την επομενη φορα θα κανει αυτο που θεωρει σωστο η θα φοβηθει μηπως βρεθει κατηγορουμενος?

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Μοτοσυκλετιστές γράφουν πως θα σκεφτούμε να βοηθήσουμε συνάνθρωπο μην πάει και μας κάνει μήνυση ή παιδάκι για να μη βρεθούμε κατηγορούμενοι?
    Πείτε σας παρακαλώ πως κάνετε πλάκα.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Μοτοσυκλετιστές γράφουν πως θα σκεφτούμε να βοηθήσουμε συνάνθρωπο μην πάει και μας κάνει μήνυση ή παιδάκι για να μη βρεθούμε κατηγορούμενοι?
    Πείτε σας παρακαλώ πως κάνετε πλάκα.
    Φυσικο ειναι πλεον να το σκεφτεσαι.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα βοηθησουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    προς endopandou:

δεν γραφουμε οτι δεν βοηθαμε η οτι δεν θα συνεχισουμε να βοηθαμε.αντιθετως,εγραψα τι κανουνε σε αλλα μερη καποιοι,για να σταματησουμε επιτελους να λεμε οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει πια αλληλεγγυη,δεν βοηθαει ο ενας τον αλλον και αλλα τετοια ομορφα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nobody Προβολή μηνύματος
    προς endopandou:

δεν γραφουμε οτι δεν βοηθαμε η οτι δεν θα συνεχισουμε να βοηθαμε.αντιθετως,εγραψα τι κανουνε σε αλλα μερη καποιοι,για να σταματησουμε επιτελους να λεμε οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει πια αλληλεγγυη,δεν βοηθαει ο ενας τον αλλον και αλλα τετοια ομορφα.
    Μιλάτε σαν κάποτε να υπήρχε !!!!

Εγώ πάντως δεν το θυμάμαι αυτό...

εγω παλι το θυμαμαι.και οχι μια η δυο φορες,αλλα πολλες.και οχι σε μια συγκεκριμενη γεωγραφικη περιοχη να πεις οτι ητανε τυχαιο,αλλα σε διαφορες.

και οχι μονο απο μοτοσυκλετιστες αλλα και απο πεζους,κατοχους αυτοκινητων και δεν ξερω κι εγω τι αλλο.

τελοσπαντων,οποιος θελει να πιστευει το αντιθετο,δικαιωμα του.αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι ανταποκρινεται και στην πραγματικοτητα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Το παιδακι αντεδρασε σωστα.Το ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ την επομενη φορα θα κανει αυτο που θεωρει σωστο η θα φοβηθει μηπως βρεθει κατηγορουμενος?
    To οργισμενο μελος,οπως το λες,θα επρεπε να διωξει το σκυλο αρχικα, λεγοντας το nickname του απλα και μετα θα πηγαινε στον πατερα του παιδιου.Οταν δεις καποιον αγνωστο οτι και να ειναι παιδι γρια κατω τα ανασκελα δεν τον ακουμπας,του μιλας να δεις πως αντιδρα και καλεις βοηθεια απο αλλους ,τηλεφωνα κλπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nobody Προβολή μηνύματος
    εγω παλι το θυμαμαι.και οχι μια η δυο φορες,αλλα πολλες.και οχι σε μια συγκεκριμενη γεωγραφικη περιοχη να πεις οτι ητανε τυχαιο,αλλα σε διαφορες.

και οχι μονο απο μοτοσυκλετιστες αλλα και απο πεζους,κατοχους αυτοκινητων και δεν ξερω κι εγω τι αλλο.

τελοσπαντων,οποιος θελει να πιστευει το αντιθετο,δικαιωμα του.αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι ανταποκρινεται και στην πραγματικοτητα.

όχι μωρε αρκεί αυτός που θα σε πατήσει να είναι ντόπιος κι εσύ Αθηναίος και θα δεις πόσο καλοί άνθρωποι είναι όλοι....

-ελπίζοντας να κάνω λάθος-

δεν ξερω για σενα,αλλα δεν συνηθιζω να ρωταω τον τοπο καταγωγης και το βιογραφικο γενικα του αλλου οταν ειναι/ειμαι στην ασφαλτο πεσμενος.

οπως και ναχει,εχεις την αποψη σου,εχω την δικη μου,καλα ναμαστε ολοι μας

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Δειτε και αλλα βιντεο
    Ειναι η εκπομπη What would you do και μερικα ειναι ακρως ενδιαφεροντα......
    +779
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. A, ρε κάγκουρα Respect!..
    από Respect στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2008, 03:47
  2. Είμαι ο Respect και είμαι καλά!!
    από Respect στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2008, 06:42
  3. Respect ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
    από agelos στο forum Off topic