σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.Τέτοιου είδους "επιμονές" υποχρεώνουν τις εταιρείες σε αλλαγές και σώζουν όσους ακολουθούν...
να είσαι καλά
σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.Τέτοιου είδους "επιμονές" υποχρεώνουν τις εταιρείες σε αλλαγές και σώζουν όσους ακολουθούν...
να είσαι καλά
bike away your everyday routine
να εισαι ΚΑΛΑ!!! καλα τους εκανες. δεν επαιζε να παρω προπελα μετα του 70, αλλα τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρος.
Κανένας δεν θάθελε νάναι στη θέση σου. Φρίκη να σου μετατρέπουν τη μεγάλη σου αγάπη σε σκουπίδι και αυτό είναι που δεν ξεπληρώνεται με χρήματα. Η απόφαση είναι τελεσίδικη ή έχουν δικαίωμα έφεσης και θα ταλαιπωρηθείς κι άλλο;
vardis
Το ωραιο νεο της ημερας!!! Μπραβο και παλι μπραβο
ΥΓ
Στην θεση σου θα ξαναγοραζα καινουργιο BMW ευχομενος να παθει τα ιδια![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
μπράβο για την επιμονή σου και την υπομονή σου....
ποτέ ξανά
![]()
συγχαρητήρια για την επιμονή σου και για την επιτυχία στο δικαστήριο...
επειδή έχω πραγματοποιήσει πρόσφατα επαφές με την BMW Hellas (στα κεντρικά) έχω να δηλώσω ότι συμπεριφέρονται ως Βασιλικότεροι του Βασιλέως....
έχουν την εντύπωση (έτσι τους λένε να ..λένε ?) ότι πωλούν το κορυφαίο καταναλωτικό αγαθό στον κόσμο...
η μύτη τους είναι ψηλά, πολύ ψηλά και έχει να κάνει, κατ εμέ, στο ότι δεν είναι και πολύ αξιοκρατικές οι προσλήψεις εκεί μέσα, τουλάχιστον για τα υψηλά κλιμάκια που έχω γνώση......
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
Μπράβο Γιώργη. Καλά τους έκανες και μακάρι και άλλοι που έχουν προβλήματα ν' ακολουθήσουν τον δρόμο σου.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αυτα ειναι.......ελα να γυρναει ο τροχος.......
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Λογικά πρωτόδικα.
Πρώτο βήμα όμως θετικό.
Εύγε ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
![]()