πιο καλά να μην πω τίποτα.
Υπάρχουν πολύ κακοί άνθρωποι τελικα.
ανανήψαντας
και για όσους δεν κατάλαβαν τι θέλει να πει ο ποιητής...
-αν είναι να φωτογραφίζεις μηχανάκια στη ΜΠίστα
ΜΟΝΟ κάνον !
μουαχαχαχαχαχααχα...
οι άλλοι με τις ρομαντικοί φωτισμοί τη νύχτα, ματάκηδες, ζα κούλα κλπ πάρτε Νίκον ΑΝ εστιάσει μπορεί και να βγει φωτογραφία !
υγ
αν ακούσε ιιιιι ιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Δεν είναι τίτοτα βάλτε την εστίαση στο μάνιουαλ και κάτι μπορεί να γίνει !
![]()
ανανήψαντας
Ο πικραμένος...
=Μετά από 25 χρόνια στη Nikon, νοιώθω απογοήτευση με τη συμπεριφορά της. Πήρα πριν 5 μήνες τη D600 που, φυσικά, μου παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα με τη σκόνη-λάδι. Κατέληξα να τη καθαρίζω μόνος μου με τα κατάλληλα σύνεργα. Το πρόβλημα βαίνει συνεχώς μειούμενο αλλά υπάρχει. Με την D610 είναι σα να παραδέχεται το πρόβλημα, αλλά δεν βλέπω να κάνει κάτι για τους άτυχους της D600. Θα περιμένω λίγο ακόμα και αν δεν δω κάποια "κίνηση" θα αποχαιρετήσω τη Nikon. Έχει και αλλού "πορτοκαλιές"...
ανανήψαντας
Mε εντυπωσιάζει ο ρυθμός που αλλάζεις συστήματα. SONY-NIKON-?
Eγώ βρήκα δυο καλούς φακούς Minolta, πήρα μια SONY και το πολύ πολύ να αλλάζω ένα σώμα κάθε 5 χρόνια, αλλά όχι εταιρεία.
Τόσα χρόνια προτιμούσαμε Nikon γιατί είχε καλούς φακούς και την καλλίτερη συμβατότητα.
Δεν το έγραψα εγώ,
κλόπι πέιστ είναι.
(εγώ δεν μπορώ ν αλλάξω τίποτα...)
ανανήψαντας
που να σου έξηγω....
(αλλά που θα πάει ρε δε θα ρθει η ώρα ρε... θα τους μπιιιιπ !)
ανανήψαντας
ανανήψαντας
Πιστοί στο εργαλείο που έχουμε λέμε..
πίκρααααα.....
http://www.davidkinghamphotography.c...ht-photography
![]()
ανανήψαντας
Γ@μησε την και την Canon και τη Nikon, η Fujfilm θα τους πάρει τα σώβρακα, είναι απλά θέμα χρόνου. Έχω μια X-M1 με APS-C αισθητήρα και σε θέματα διαχείρισης θορύβου είναι ίδια και σε ορισμένες περιπτώσεις καλύτερη απο τη D600! Αν βγάλει FF η Fuji τις πέθανε και τις δύο αλλά ακόμη και με τις crop στο 80% των φωτογραφικών εφραμογών τις πηδ@ει ασάλιωτα! Αν ήξερες πόσοι επαγγελματίες πουλάνε πανάκριβα συστήματα Canon και Nikon για να αγοράσουν Fuji θα πάθενες πλάκα. Μένει να βελτιώσει τo ΑF και την ριπή και μετά θυμήσου το, θα κάνουμε την επημνημόσυνη δέηση στις δύο κραταιές εταιρείες του χώρου...
Koίτα τι κάνει η X-E1 σε μερικές απο τις καλύτερες FF που κυκλοφορούν, σαν να λέμε ότι ένα 600ρι περνάει από πάνω τα 1000ρια:
![]()
Χθες παρέλαβα μια Canon 6D καινούρια και είχα την τύχη να κάνω μια μεγάλη σειρά δοκιμών με σειρά 5 φακών. Πραγματικά έμεινα άφωνος και ενυπωσιάστηκα στα πορτρέτα, στις macro και στα νυκτερινά.. Μάλιστα είχε και WiFi & GPS οπότε το παιχνίδι με το κινητό πήγε σύννεφο. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν το πολύ sharpness που είχε αλλά διοθώνεται εύκολα..