Eπειδή είμαστε και μεις αγρότες και ξέρω ...Πίστεψέ με , ένα 4τροχο θα σου έλυνε τα χέρια (μπαγκαζιέρες-σχάρες μπρος - πίσω ) . Δεν είναι και ότι καλύτερο να κυκλοφορείς με τοένα χέρι στοτιμόνι και το άλλο να κρατάς βάνες και κολούρες ποτίσματος ...Πόσο μάλλον τσάπες κτλ και είναι και το μόνο ειδικά αν είναι και 4χ4 που στα φρεζαρισμένα δεν πρόκειτε να κολήσει ακόμα και βρεμένο να είναι .
Το μόνο σίγουρο είναι πως το παπί θα το ξεχάσεις και αν θες να μήνεις σε 2τροχο , τότε θα πρέπει να κάνεις τρελές υποχωρήσεις στα αρχικά θέλω σου .
πχ
Με ένα ψευτοεντουράκι χτ 600 ή και κανα σουζούκι DR (όλα αυτά στο 1.5οοάρι ευρω ) , με μια σχάρα πίσω και κάλά προσαρμοσμένη πάνω μια πλαστική κλούβα(κοφίνι) βάζεις μέσα πολύ πράμα ,πας γρήγορα από χωράφι σε χωράφι ... αλλά χάνεις σε εμφάνιση που λες πως σε ενδιαφέρει , δεν κουβαλάς πολύ μεγάλα αντικείμενα και καρφώνεις στα φρεζαρισμένα (δεν είναι παπί -έχει βάρος και δεν κουμαντάρετε και εύκολα αν δεν είσαι εντουρας )
Εγώ αν ήμουν εσύ θα έπαιρνα ένα γουρουνάκι 2χ4 για αρχή και θα τα έκανα όλα ωραία και καλά .
Αλήθεια ....Με το παπί πως μπαίνεις στα χωράφια ? πάει ? ....Πως να μην θες ακτινολογήσεις και λάστιχα μετά !