Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: αυτοματο και χωματινο

Eπειδή είμαστε και μεις αγρότες και ξέρω ...Πίστεψέ με , ένα 4τροχο θα σου έλυνε τα χέρια (μπαγκαζιέρες-σχάρες μπρος - πίσω ) . Δεν είναι και ότι καλύτερο να κυκλοφορείς με τοένα χέρι στοτιμόνι και το άλλο να κρατάς βάνες και κολούρες ποτίσματος ...Πόσο μάλλον τσάπες κτλ και είναι και το μόνο ειδικά αν είναι και 4χ4 που στα φρεζαρισμένα δεν πρόκειτε να κολήσει ακόμα και βρεμένο να είναι .

Το μόνο σίγουρο είναι πως το παπί θα το ξεχάσεις και αν θες να μήνεις σε 2τροχο , τότε θα πρέπει να κάνεις τρελές υποχωρήσεις στα αρχικά θέλω σου .

πχ

Με ένα ψευτοεντουράκι χτ 600 ή και κανα σουζούκι DR (όλα αυτά στο 1.5οοάρι ευρω ) , με μια σχάρα πίσω και κάλά προσαρμοσμένη πάνω μια πλαστική κλούβα(κοφίνι) βάζεις μέσα πολύ πράμα ,πας γρήγορα από χωράφι σε χωράφι ... αλλά χάνεις σε εμφάνιση που λες πως σε ενδιαφέρει , δεν κουβαλάς πολύ μεγάλα αντικείμενα και καρφώνεις στα φρεζαρισμένα (δεν είναι παπί -έχει βάρος και δεν κουμαντάρετε και εύκολα αν δεν είσαι εντουρας )

Εγώ αν ήμουν εσύ θα έπαιρνα ένα γουρουνάκι 2χ4 για αρχή και θα τα έκανα όλα ωραία και καλά .

Αλήθεια ....Με το παπί πως μπαίνεις στα χωράφια ? πάει ? ....Πως να μην θες ακτινολογήσεις και λάστιχα μετά !

Aγροτικό κανονικό

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	8767214931.jpg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	63,5 KB 
ID:	300398

ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ..............ΜΕ ΠΑΠΙ 60ΧΛΜ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ...............ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΟΔΡΟΜΟΥΣ

Καί στό άλλο τσάπα....??
    Θά πρέπει νά είσαι πολύ καλός.
    Όπως σού έγραψε καί κάποιος άλλος
    κατέβα στά 30-40 τό πολύ καί κάνε
    καί καμμιά ώρίτσα παραπάνω,διότι όπως
    μάς τά περιγράφεις..........
    ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ.....!!!!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Η λυση στο προβλημα σου ,οπως ειπε και ο loulios ειναι ενα Quad /atv ...

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ppetross Προβολή μηνύματος
    καλησπερα στην παρεα!
    νεος χρηστης στην παρεα σας και σχετικα αρχαριος με μοτοσυκλετες ζηταω τη βοηθεια σας σε κατι που ψαχνω να βρω λυση...
    εχω ενα innova το οποιο χρησιμοποιω στη δουλεια μου και με εξυπηρετει πολυ γιατι ειναι ευκολοδηγητο και αυτοματο.
    το προβλημα ομως ειναι οτι ειναι μηχανακι πολης και δεν αντεχει σε χωματα λασπες λακουβες κλπ...
    εχω βαρεθει να κανω ακτινολογησεις και να παθαινω λαστιχο...
    αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει enduro αυτοματη η ημιαυτοματη για να μπορω να συνδιασω αντοχη και ευκολια χειρισμου...
    κατι σε τετραχονο 250 θα ηταν ιδανικο για να καλυφθω ως προς την ισχυ.
    ευχαριστω!
    Επειδη ειπες οτι τετρατροχο το αποκλειεις...

Υπαρχουν και τα καθ αυτου "on off" scooters.. Yamaha Zuma, Honda Ruckus, τα οποια βγαινουν απο το εργοστασιο χωρις πλαστικα για αυτη την δουλεια. Αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν εισαγονται. Εκτος κ αν πας σε εναν αντιπροσωπο και δεις τι μπορεις να κανεις. Παρακατω σου εχω βαλει καποια να δεις. Η 1η περιπτωση ειναι νομιζω κ η καλυτερη, διοτι ειναι μεγαλο σε κυβισμο αλλα και τετραχρονο. Με ενα ελαφρως πιο χωματινο λαστιχο θα κανεις την δουλεια σου κ με το παραπανω.. Α!! Κ με τα δυο χερια στο τιμονι εννοειται..

Ελπιζω να σε βοηθαω καπως... Ειναι scooterakia, μικρα σε κυβισμο. Αλλα θα σε βολεψουν καλυτερα απο το παπακι.. Εχει πολλα τετοια..

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3962886/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3044994/
    .............

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Οτι δεν υπαρχει φτιαχνεται

http://www.moto.gr/forums/showthread...133729&page=32
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    καλα ρε αδελφε οδηγεις συστηματικα παπι σε καροδρομο με 60 χλμ με το ενα χερι και φορτωμενος και ενω εχεις κλεισμενο ραντεβου με βαρβατη τουμπα εσυ κοιτας μη σου σκανε τα λαστιχα;
    250αρακι εντουρο με το μεγαλυτερο τελαρο που θα βρεις και (ιδανικα) κρανος-μποτες

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ppetross Προβολή μηνύματος
    με 60χλμ που παω συνηθως οι χωματοδρομοι που εχουν αρκετες κοφτερες πετρες και λακουβες δημιουργουν προβλημα στα ζαντολαστιχα που εχει το ιννοβα μου
    Το ίδιο και σε οποιοδήποτε enduro που θα το οδηγάς καθιστός και με τσάπες/αξίνες/φτυάρια στη φαρέτρα...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Κάτι σαν το παρακάτω χρειάζεσαι που είναι καρασπάνιο, αντί γι' αυτό να προτείνω chaly με τρακτερωτά λάστιχα;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_2533.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	81,8 KB 
ID:	300416

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Ο ένας του προτίνει Charly,ο άλλος BWs...
    Το παιδί το είπε ξεκάθαρα.Τον ενδιαφέρει η εμφάνιση.Να τον δουν δλδ οι κόρες του χωριού με κανά μηχανάκι άσχημο δλδ να στιγματιστεί?

Δν υπάρχει επιλογή,φιλαράκι.
    Θα πάρεις γουρούνα όπως σωστά σου λένε,Enduro ή το TW (που δν παθαίνει εύκολα λάστιχο) και θα βάλεις και ένα τελαράκι πίσω.Και κράτα το παπί για όταν κυκλοφορείς στην πόλη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της angelosxf650
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Οτι δεν υπαρχει φτιαχνεται

http://www.moto.gr/forums/showthread...133729&page=32
    αυτο πηγα να πω και εγω!!!κανα glx με λαστιχο μυστηριο θα σου ελυνε τα χερακια!!!

αν και πιστευω πολυ σοβαρα οτι μας τρολαρει......

αγορασε ενα glx αλλαξε ζαντες και λαστιχα βαλε τρακτερωτα βαλε και εξατμισουλα να τραβαει η ανηφορα και εισαι ετοιμος!!! με την μαμα σελα του glx θα εχεις και ηρεμη μεσουλα!και οταν το κανεις αυτο στειλε καμια φοτο να το καμαρωσουμε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chester24 Προβολή μηνύματος
    Επειδη ειπες οτι τετρατροχο το αποκλειεις...

Υπαρχουν και τα καθ αυτου "on off" scooters.. Yamaha Zuma, Honda Ruckus, τα οποια βγαινουν απο το εργοστασιο χωρις πλαστικα για αυτη την δουλεια. Αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν εισαγονται. Εκτος κ αν πας σε εναν αντιπροσωπο και δεις τι μπορεις να κανεις. Παρακατω σου εχω βαλει καποια να δεις. Η 1η περιπτωση ειναι νομιζω κ η καλυτερη, διοτι ειναι μεγαλο σε κυβισμο αλλα και τετραχρονο. Με ενα ελαφρως πιο χωματινο λαστιχο θα κανεις την δουλεια σου κ με το παραπανω.. Α!! Κ με τα δυο χερια στο τιμονι εννοειται..

Ελπιζω να σε βοηθαω καπως... Ειναι scooterakia, μικρα σε κυβισμο. Αλλα θα σε βολεψουν καλυτερα απο το παπακι.. Εχει πολλα τετοια..

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3962886/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3044994/
    φιλε σορρυ αλλα με τα σκουτερακια που του λες εσυ σε ενα μηνα χρησης στα χωραφια και πηγαινει με τα ποδια.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παρε αγροτικο ...

βεβαια αν επιμενεις σκεψου παλι μια γουρουνα ... να τη φορτωνεις τα εργαλεια και να οδηγας με τα 2 χερια στο τιμονι

φιλικα

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αυτόματο ρολόι και κραδασμοί
    από VANDA στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2012, 19:31
  2. χωμάτινο και motard
    από md6teo στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2008, 16:22
  3. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF