να ξεκαθαρίσω ότι το σκύλι αγοράστηκε με γνώμονα την ομορφιά της ράτσας και όχι εάν είναι δυνατό σκυλί ή άγριο.
από 5 χρονών είχαμε πάντα σκύλο στην οικογένεια μου και πάντα αγαπούσα τους σκύλους
Εκπεύδεση στο σκύλο δεν έχει γίνει από κάποιων ειδικό καθώς κάποιους τρόπους που χρησιμοποιούν τους θεωρώ βασανηστήρια.
κάποια βασικά πράγματα του τα έχω μάθει εγώ.
η εκπαίδευση που του έχει γίνει είναι στα κλασικά κάτσε σήκω ξάπλωσε ήσύχασε (όταν γαυγίζει) όχι (να μη τρώει από κάτω).
είναι υπάκουω σκυλί και δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής να ζηλεύει το παιδί ίσα ίσα που το αφήνει να τον κάνει ότι θέλει.
Ρε παιδιά δεν λέει ότι ο σκύλος γαβγίζει συνέχεια, γαβγίζει μόνο όταν τον βλέπει και μέχρι να μπει μέσα ο κύριός του. Πόσο δύσκολο είναι να κάνει κάποιος υπομονή 5 λεπτά???
@xalias
Το μπαλκόνι είναι απαράδεκτο για τον σκυλάκο συν του ότι του δείχνεις ότι τον έχεις αποκόψει από την οικογένεια και την ζωή της.
Αν υπάρχει τρόπος να μη σε βλέπει την ώρα που έρχεσαι, ίσως και να είναι η λύση στο πρόβλημά σου.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
παιδιά ο σκύλος "μυρίζεται" το αφεντικό από 3 τετράγωνα μακρυά, πως να το κάνει αυτό ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
φίλε vaska δεν διαφωνω ότι το μπαλκόνι είναι ότι καλύτερο για ένα σκυλί γι'αυτό και όποτε είμαι σπίτι είναι πάντα μαζί μου (και είμαι από τις 4 το μεσημέρι στο σπίτι) και εάν δεν μπορώ να τον έχω μαζί μου είμαι εγώ έξω μαζί του.
Τώρα όσο τον να μην με βλέπει υπάρχει και δεύτερο μπαλκόνι το οποίο βλέπει στον ακάληπτο αλλά δεν θέλω να τον βάλω καθότι πιστεύω ότι τον κόβω από τον κόσμο καθώς ο σκύλος για εννια ώρες που είμαι στην δουλεία δεν θα βλέπει τίποτα.
Μάλλον πρέπει να αποφασίσεις με ποιον θες να ζήσεις. Με το παιδί σου ή τον σκύλο σου.
Το να εισαι στο μπαλκόνι μαζί του και να μην είσαι με το παιδί σου είναι θέμα.
Cane cosro σε διαμέρισμα.... κι εμένα μ'΄αρεσουν τα άλογα....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το σκυλί για μένα είναι παιδί.
προσπαθώ να τα συνδιάσω και τα δύο
Δεν θέλω να πετλαξω τίποτα από τα δύο.
Επίσης πριν το πάρω έψαξα αρκετα εάν μπορεί να ζήσει ένα τέτοιο σκυλί σε διαμέρισμα και μίλησα με αρκετούς που έχουν.
Εάν σου αρέσουν τα άλογα πάρε άλογο.