για τα φλας συμφωνω οτι οφειλεται στον διακοπτη.δες το κυκλωμα του συναγερμου.αν ειναι οκ αυτος τοτε πας για ανορθωτη.την μπαταρια εσυ τηην αλλαξες ή την ειχε οταν την πηρες?
πετρος
την ειχε αλλα μου ειπε οτι 1 χρονο την εχει και το επιβεβαιωσα τωρα που πηγα το ιδιο καταστημα... πηρα καινουρια για αρχη γιατι ηταν νεκρη αυτη και αυριο θα μετρησω τα υπολοιπα με συναγερμους κτλ... ελπιζω παντως να ειναι μεταξυ μπαταρια ανορθωτη και συναγεργμο ολο το θεμα και μην ειναι τπτ πιο σοβαρο...
σημερα το πρωι πηγα να μετρησω το μηχανακι με την καινουρια μπαταρια, με ενα προγραμμα που λεει και βολτ και αμπερ και αμπερωρια, εκκινηση μιζας, στις 2500στροφες, στις 4000στροφες κτλ κτλ κτλ...
εν τελη ο συναγερμος ειναι καλα, η μπαταρια καλα, αλλα δεν φορτιζει... ειδικα με αναμενα φωτα....
ο ηλεκτρολογος μου εκανε κουβεντα για ανορθωτη η πηνια... ελπιζω να μην ειναι το δευτερο....
μου προτεινε aftermarket ανορθωτη ενω εγω σκεφτομουν για μεταχειρισμενο, ητε απο ιδιο μηχανακι ητε απο κανενα hornet 600 που εχω βρει φτηνα...
ποια ειναι η γνωμη σας?
kainoyrgioμεταχειρισμενο δεν ξερεις τι θα βγει.ο φιλος απο επανω κατι σου λεει .ακου τον.
πετρος
πετρο σε ζαλισα
μια τελευταια γνωμη.... 1-γιαπωνεζικο sun στα 80ε??? 2-κινεζικο με 35ε??? η μεταχειρισμενο απο ιδιο cbr με 50ε???
οκ, ειδα και το απο πανω.... αλλα ξεπερναμε τα 100 εκει... αν ειναι γνησιο για honda ok, αλλα και η sun μια χαρα δεν ειναι??
ενταξει, μπηκε ο ανορθωτης και ευτυχως ολλα φαινονται να ειναι καλα, και ο συναγερμος...
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και το ενδιαφερον σας![]()