Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: προβλημα cbr 600 f4 2000

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ariscbr600f4 Προβολή μηνύματος
    τα φωτα μια χαρα ειναι, τα φλας καποιες φορες καθυστερουν λιγο να παρουν την εντολη, δηλαδη πατας και αναβει μετα απο 3-4-5 δευτερολεπτα, και το φλας και η ενδειξη στο καντραν αλλα αυτο μου ειπαν οτι ειναι θεμα του διακοπτη...
    steel mate 986G ειναι ο συναγερμος, αλλα δεν βγαζω και ακρη με το manual που ειναι στα αγγλικα, μηπως εχω ρυθμιση καμια βλακια καταλαθος γιατι ρυθμιζεται με το πατημα των κουμπιων...
    αν ο συναγερμος εχει συνδεθει ωστε να διακοπτει την παροχη καυσιμου τοτε αν μπαινει απροειδιποιητα μπορει να σου σβηνει.
    πετρος

για τα φλας συμφωνω οτι οφειλεται στον διακοπτη.δες το κυκλωμα του συναγερμου.αν ειναι οκ αυτος τοτε πας για ανορθωτη.την μπαταρια εσυ τηην αλλαξες ή την ειχε οταν την πηρες?
    πετρος

Μέλος Το avatar του/της ariscbr600f4
    την ειχε αλλα μου ειπε οτι 1 χρονο την εχει και το επιβεβαιωσα τωρα που πηγα το ιδιο καταστημα... πηρα καινουρια για αρχη γιατι ηταν νεκρη αυτη και αυριο θα μετρησω τα υπολοιπα με συναγερμους κτλ... ελπιζω παντως να ειναι μεταξυ μπαταρια ανορθωτη και συναγεργμο ολο το θεμα και μην ειναι τπτ πιο σοβαρο...

σημερα το πρωι πηγα να μετρησω το μηχανακι με την καινουρια μπαταρια, με ενα προγραμμα που λεει και βολτ και αμπερ και αμπερωρια, εκκινηση μιζας, στις 2500στροφες, στις 4000στροφες κτλ κτλ κτλ...
    εν τελη ο συναγερμος ειναι καλα, η μπαταρια καλα, αλλα δεν φορτιζει... ειδικα με αναμενα φωτα....
    ο ηλεκτρολογος μου εκανε κουβεντα για ανορθωτη η πηνια... ελπιζω να μην ειναι το δευτερο....
    μου προτεινε aftermarket ανορθωτη ενω εγω σκεφτομουν για μεταχειρισμενο, ητε απο ιδιο μηχανακι ητε απο κανενα hornet 600 που εχω βρει φτηνα...
    ποια ειναι η γνωμη σας?

kainoyrgioμεταχειρισμενο δεν ξερεις τι θα βγει.ο φιλος απο επανω κατι σου λεει .ακου τον.
    πετρος

πετρο σε ζαλισα
    μια τελευταια γνωμη.... 1-γιαπωνεζικο sun στα 80ε??? 2-κινεζικο με 35ε??? η μεταχειρισμενο απο ιδιο cbr με 50ε???

οκ, ειδα και το απο πανω.... αλλα ξεπερναμε τα 100 εκει... αν ειναι γνησιο για honda ok, αλλα και η sun μια χαρα δεν ειναι??

οκ, ειδα και το απο πανω.... αλλα ξεπερναμε τα 100 εκει... αν ειναι γνησιο για honda ok, αλλα και η sun μια χαρα δεν ειναι??
    απο τα τρια sun καινουργιο.μην νομιζεις οτι η honda τα φτιαχνει η ιδια .σε υποκατασκευαστες τα δινει.το γνησιο που ρωτησα καινουργιο μου ειπανε 280 ευρω.
    πετρος

ενταξει, μπηκε ο ανορθωτης και ευτυχως ολλα φαινονται να ειναι καλα, και ο συναγερμος...
    ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και το ενδιαφερον σας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Ανορθωτής...
    ενταξει, μπηκε ο ανορθωτης και ευτυχως ολλα φαινονται να ειναι καλα, και ο συναγερμος...
    ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και το ενδιαφερον σας
    Καλά χιλιόμετρα και ποτέ ξανά.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    ενταξει, μπηκε ο ανορθωτης
    Ποιο έβαλες τελικά?

το sun...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. πωλειται cbr 600 f4 2000