Στην Ελλάδα βρίσκεις μόνο κάποιες ζελατίνες και pin lock, τα υπόλοιπα δεν εισάγονται.
Στην Ελλάδα βρίσκεις μόνο κάποιες ζελατίνες και pin lock, τα υπόλοιπα δεν εισάγονται.
The journey is the reward!
Δηλαδη ο Τζωρτζωπουλος δεν εχει?
Το motoraid που ειδα εχει και μυτακι. Τωρα whisper kit και υποσιαγωνο δεν ξερω, αλλα εγω απο Ελλαδα τα πηρα και ειχαν την ιδια τιμη με εξω![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Πρόσφατα αγόρασα όλα τα εσωτερικά pads για το shoei hornet που έχω, τα βρήκα μόνο σε αγγλικές και αμερικάνικες ιστοσελίδες, ο Τζωρτζόπουλος δεν τα φέρνει καν.. Τις βίδες τις αγόρασα 6 ευρώ από εξωτερικό κι εδώ τις πλήρωσα 10. Επίσης δεν έχει τύχει να δω τις πιο σκούρες ζελατίνες..
10 για Ελλαδα δεν ειναι και υπερβολικα...
Αν σκεφτείς ότι αγοράζεις 3 πλαστικές βίδες και τα 6 πολλά είναι. Όσο για την εδώ τιμή, με 2 ευρώ επιπλεόν αγοράζεις 2 σετ απ΄έξω..
Εὑρέθη Dark Smoke και κυκλοφορώ με τις καλύτερες εντυπώσεις, απορώ γιατί δεν το είχα κάνει τόσο καιρό!
Τελευταία τροποποίηση από Innersense; 10/10/2013 στις 12:52.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
από παιδί από το forum
βράδυ δε δοκίμασα αλλά για πρωί μέχρι σούρουπο (7:30) που που τη χρησιμοποίησα είναι απίστευτα crystal clear!
Κάπου εδώ το θέμα με τα αξεσουάρ μπορεί να κλείσει, μιας και το κρανάκι ήτο παλαιό, οπότε βολεύτηκαν όλα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Θωμά για την ευγενική και ανιδιοτελή παραχώρησηκαθώς επίσης και όλα τα παιδιά που μου έστειλαν μήνυμα!
Συμβουλή λοιπόν σε όσους ψάχνουν για αξεσουάρ, πρώτα ρωτάμε!