Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Αναζήτηση scooter 50cc

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    800 κάτι κάνει καινούριο...
    τώρα για μοτέρ κτλ δε ξέρω να σου πω

Εννοείς κινέζικο ?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Αννυ Προβολή μηνύματος
    Εννοείς κινέζικο ?
    εννοώ δε ξέρω τίποτα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Γιατί επικίνδυνο? Αν μιλάμε για νορμάλ δρόμους χωρις μεγάλες ταχύτητες ? Από φανάρι σε φανάρι θα πάω.Και ας μην είμαι και η πρώτη στην εκκίνηση, τι έγινε ?

Αυτή την διαδρομή σχεδόν τη κάνω τακτικά με το ποδήλατο για βόλτα, εκτός από το τελευταίο κομμάτι που μπαίνω στην Εγνατία.

Γιατι το 50αρι τετράχρονο να είναι χειρότερο απο την μυική δύναμη μιας κοπέλας?

Όταν λέω το κάνω με το ποδήλατο, εννοώ χωρίς κίνδυνο.

Και είναι και ποδήλατο , δεν σε βλέπουν και να σε δουν δεν σε υπολογίζουν. Δεν έχεις θέση στην άσφαλτο.
    Εσυ ξέρεις καλύτερα τους δρομους που θα κυκλοφορείς, αλλα προσωπικά και ζώντας και μικροτερη πολη απο τη θεσ/νικη με 50αρι 4τ δε θα κυκλοφορουσα.
    Το προβλημα με το 50 κυβικών 4τ ειναι η ενεργητικη του ασφάλεια, θα ανοιγεις το γκάζι και δε θα πηγαινεις πουθενα για να αποφύγεις καταστάσεις

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Εχω μια φιλη με vespaki 50cc(2009) δίχρονο μεν άλλα μια χαρα την πηγαινο-φερνει πειραια- αθηνα- καφεδακι και γλυφαδα εχει φτασει. Εφτασε οταν φευγαμε μεν αλλα εφτασε.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Εσυ ξέρεις καλύτερα τους δρομους που θα κυκλοφορείς, αλλα προσωπικά και ζώντας και μικροτερη πολη απο τη θεσ/νικη με 50αρι 4τ δε θα κυκλοφορουσα.
    Το προβλημα με το 50 κυβικών 4τ ειναι η ενεργητικη του ασφάλεια, θα ανοιγεις το γκάζι και δε θα πηγαινεις πουθενα για να αποφύγεις καταστάσεις
    Πιστευω ότι θα πηγαίνω τόσο αργά (μέχρι 30-40 το πολύ ) που για να αποφύγω κάτι θα προτιμήσω να σταματήσω, αφου δεν θα έχω και αλλη επιλογή.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Εχω μια φιλη με vespaki 50cc(2009) δίχρονο μεν άλλα μια χαρα την πηγαινο-φερνει πειραια- αθηνα- καφεδακι και γλυφαδα εχει φτασει. Εφτασε οταν φευγαμε μεν αλλα εφτασε.

Ξέρω ότι θα ξεκινάω λίγο νωρίτερα από ότι θα χρειαζόταν για να φτάσω στην ώρα μου και να μην βιάζομαι.

Νέο μέλος
    Μέχρι τώρα μου λέτε για τα κυβικά και αν είναι τετράχρονο η δίχρονο, αυτά δεν με προβληματίζουν καθόλου ,
    δεν το σκέφτομαι καθόλου , 50αρι τετράχρονο ψάχνω με χαμηλό ύψος σελας για να πατάω καλά όλο το πόδι μου κάτω.

Οι προβληματισμοί και οι απορίες μου είναι σχετικά με τις εταιρίες και τα μοντέλα του. ΑΝ κάποιο μοντέλο καποια χρονια εβγαζε προβλήματα.
    Σε ποια σημεία να δώσω βαρύτητα, τι να προσέξω σε ένα μεταχειρισμένο?

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Αν μεινεις σε γνωστη μαρκα, ολα ενταξει θα ειναι. Απλα σιγουρα να σου συστησουν ενα μηχανικο και να το κοιταξει σχολαστικα. Απο ζημιες δε μπορω να ξερω γιατι ποτε δεν ειχα κανενα απο αυτα, ενα καλοκαιρι ειχα νοικιασει ενα zip στη Παρο και δεν μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα.

Νέο μέλος
    Ποια ειναι η γνώμησας για τα Daytona?

Βρήκα το DY-R 50 καινούργιο του 2010 750 ευρό
    Αξίζει να το σκεφτώ η όχι?

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Ποια ειναι η γνώμησας για τα Daytona?

Βρήκα το DY-R 50 καινούργιο του 2010 750 ευρό
    Αξίζει να το σκεφτώ η όχι?
    τα daytona ειναι γενικα πολυ καλα και αξιοπιστα μηχανακια για τα λεφτα τους! νομιζω πως αυτο που βρηκες ειναι το αδερφακι του v-click που σου προτεινα! το οποιο v-click εχει οπως αναφερθηκε καινουριο 800κατι ευρα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της angelosxf650
    αννυ σορρυ που θα στο πω αληθεια.....πιστευω οτι φοβασε τα μηχανακια....το runner σου φενετε μεγαλο και εχω δει κοπελα να το οδηγαει που ηταν1,50 το πολυ.....θες οτι πιο μικρο πιο χαμηλο και πιο αργο υπαρχει θες να πηγαινεις με 30-40 να σου πω κατι πριν παρεις οτιδηποτε ξεκινα με καποιον φιλο σου φιλη σου να κανεις εξασκηση στα δικυκλα γιατι ο δρομος δεν ειναι παιχνιδι και ειναι πολυ επικυνδος και μου θυμιζεις κατι παππουδες που πανε με 20 και ειναι το πιο επικυνδινο πραγμα για μενα προσωπικα αυτο το σκηνικο....σορρυ λεω την γνωμη μου καλοπροαιρετα και για να σε προστατευσω......ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗ!!!
    δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από angelosxf650 Προβολή μηνύματος
    αννυ σορρυ που θα στο πω αληθεια.....πιστευω οτι φοβασε τα μηχανακια....το runner σου φενετε μεγαλο και εχω δει κοπελα να το οδηγαει που ηταν1,50 το πολυ.....θες οτι πιο μικρο πιο χαμηλο και πιο αργο υπαρχει θες να πηγαινεις με 30-40 να σου πω κατι πριν παρεις οτιδηποτε ξεκινα με καποιον φιλο σου φιλη σου να κανεις εξασκηση στα δικυκλα γιατι ο δρομος δεν ειναι παιχνιδι και ειναι πολυ επικυνδος και μου θυμιζεις κατι παππουδες που πανε με 20 και ειναι το πιο επικυνδινο πραγμα για μενα προσωπικα αυτο το σκηνικο....σορρυ λεω την γνωμη μου καλοπροαιρετα και για να σε προστατευσω......ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗ!!!
    Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου , το εκτιμώ. Έχω δει κοπέλες να οδηγούν mega scooter και απορώ πως τα καταφέρνουν, αν τους πλαγιάσει πως το σηκώνουν? Οδηγούσα runer ενός φίλου 100 κιλά με αυτον πάντα πάνω, όταν πλάγιαζε, σε κάποια σημεία με κλήση του δρόμου , έβαζε τα πόδια κάτω και το κρατούσε, πατούσα με τις μύτες, πραγματικά δεν μπορούσα. Οδηγώ 7 χρόνια αυτοκίνητο και μπορώ να σου πω σύμφωνα με τα σχόλια τον γύρο μου , που δεν μου χάιδευαν τα αυτιά , ότι ήμουν πολύ καλή οδηγός. Με το αυτοκίνητο δεν φοβόμουν, είχα σίδερο γύρο μου να με προστατεύει, στο μηχανάκι είμαι εκτεθειμένη από παντού, τι να μου κάνει το μπρουφαν με τα προστατευτικά και το κράνος , αν γίνει κάτι έγινε. Αυτό που λέω είναι ότι δεν θα τρέχω , θα προσέχω και θα είμαι η μεγαλύτερη κότα στον δρόμο για να μην μπορέσει να γίνει κάτι. Ξέρω την κυκλοφορία, ξέρω να βλέπω αρκετές κινήσεις μπροστά όταν οδηγό και έχω αποφύγει πάρα πολλές καταστάσεις όλα αυτα τα χρόνια. Στην Ελλάδα οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι, όταν μου κλείσει κάποιος τον δρόμο θα πρέπει να μπορώ να σταματήσω έγκαιρα , όχι πάνω του, όσο μικρότερη ταχυτητα τοσο ευκολότερα θα το κάνω. Μιλάω απο την δική μου εμπειρία με το αυτοκίνητο, και τον φίλων μου που οδηγούν χρονια μηχανακι. Το μονο που μου είπαν ειναι μην παρεις μηχανακι , τα ζω καθε μερα ειναι επικίνδυνο, δεν σε υπολογίζει κανεις.

Νέο μέλος
    Τελικά βρήκα ένα Piaggio Fly 4T 50αρι μεταχειρισμένο, μάλλον σε αυτο θα καταλήξω.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Ποια είναι η διαδικασία της μεταβίβασης για τα 50αρια?

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Ποια είναι η διαδικασία της μεταβίβασης για τα 50αρια?
    Μια βόλτα στο ΑΤ της περιοχής σου μαζί με τον ιδιοκτήτη της μοτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αυτό που λέω είναι ότι δεν θα τρέχω , θα προσέχω και θα είμαι η μεγαλύτερη κότα στον δρόμο για να μην μπορέσει να γίνει κάτι. Ξέρω την κυκλοφορία, ξέρω να βλέπω αρκετές κινήσεις μπροστά όταν οδηγό και έχω αποφύγει πάρα πολλές καταστάσεις όλα αυτα τα χρόνια. Στην Ελλάδα οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι, όταν μου κλείσει κάποιος τον δρόμο θα πρέπει να μπορώ να σταματήσω έγκαιρα , όχι πάνω του, όσο μικρότερη ταχυτητα τοσο ευκολότερα θα το κάνω.
    Το δρόμο δεν θα στον κλείσει κανένας.Χρειάζεσαι αρκετή δύναμη για να φεύγεις μπροστά από την κυκλοφορία.
    Αλλιώς κάποιος που θα επιλέξει να σε προσπεράσει στην λωρίδα σου θα σε πατήσει απλά ή θα σε ρίξει στο κράσπεδο.
    Το σιγά δεν υτπάρχει με το μηχανάκι.
    Πάς όπως πάνε τα αυτοκίνητα κατ ελάχιστο.
    Τα "πώς τα σηκώνουν εάν πλαγιάσουν" ξέχνα τα είναι απλά χαζομάρες.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. scooter 50cc
    από papaki 2007 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2007, 12:59
  2. Scooter 50cc
    από GiKiZaS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2006, 17:26
  3. scooter 50cc ???
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 21:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •