ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εσυ ξέρεις καλύτερα τους δρομους που θα κυκλοφορείς, αλλα προσωπικά και ζώντας και μικροτερη πολη απο τη θεσ/νικη με 50αρι 4τ δε θα κυκλοφορουσα.
Το προβλημα με το 50 κυβικών 4τ ειναι η ενεργητικη του ασφάλεια, θα ανοιγεις το γκάζι και δε θα πηγαινεις πουθενα για να αποφύγεις καταστάσεις
Εχω μια φιλη με vespaki 50cc(2009) δίχρονο μεν άλλα μια χαρα την πηγαινο-φερνει πειραια- αθηνα- καφεδακι και γλυφαδα εχει φτασει. Εφτασε οταν φευγαμε μεν αλλα εφτασε.
Μέχρι τώρα μου λέτε για τα κυβικά και αν είναι τετράχρονο η δίχρονο, αυτά δεν με προβληματίζουν καθόλου ,
δεν το σκέφτομαι καθόλου , 50αρι τετράχρονο ψάχνω με χαμηλό ύψος σελας για να πατάω καλά όλο το πόδι μου κάτω.
Οι προβληματισμοί και οι απορίες μου είναι σχετικά με τις εταιρίες και τα μοντέλα του. ΑΝ κάποιο μοντέλο καποια χρονια εβγαζε προβλήματα.
Σε ποια σημεία να δώσω βαρύτητα, τι να προσέξω σε ένα μεταχειρισμένο?
Αν μεινεις σε γνωστη μαρκα, ολα ενταξει θα ειναι. Απλα σιγουρα να σου συστησουν ενα μηχανικο και να το κοιταξει σχολαστικα. Απο ζημιες δε μπορω να ξερω γιατι ποτε δεν ειχα κανενα απο αυτα, ενα καλοκαιρι ειχα νοικιασει ενα zip στη Παρο και δεν μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα.
Ποια ειναι η γνώμησας για τα Daytona?
Βρήκα το DY-R 50 καινούργιο του 2010 750 ευρό
Αξίζει να το σκεφτώ η όχι?
αννυ σορρυ που θα στο πω αληθεια.....πιστευω οτι φοβασε τα μηχανακια....το runner σου φενετε μεγαλο και εχω δει κοπελα να το οδηγαει που ηταν1,50 το πολυ.....θες οτι πιο μικρο πιο χαμηλο και πιο αργο υπαρχει θες να πηγαινεις με 30-40 να σου πω κατι πριν παρεις οτιδηποτε ξεκινα με καποιον φιλο σου φιλη σου να κανεις εξασκηση στα δικυκλα γιατι ο δρομος δεν ειναι παιχνιδι και ειναι πολυ επικυνδος και μου θυμιζεις κατι παππουδες που πανε με 20 και ειναι το πιο επικυνδινο πραγμα για μενα προσωπικα αυτο το σκηνικο....σορρυ λεω την γνωμη μου καλοπροαιρετα και για να σε προστατευσω......ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗ!!!
δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου , το εκτιμώ. Έχω δει κοπέλες να οδηγούν mega scooter και απορώ πως τα καταφέρνουν, αν τους πλαγιάσει πως το σηκώνουν? Οδηγούσα runer ενός φίλου 100 κιλά με αυτον πάντα πάνω, όταν πλάγιαζε, σε κάποια σημεία με κλήση του δρόμου , έβαζε τα πόδια κάτω και το κρατούσε, πατούσα με τις μύτες, πραγματικά δεν μπορούσα. Οδηγώ 7 χρόνια αυτοκίνητο και μπορώ να σου πω σύμφωνα με τα σχόλια τον γύρο μου , που δεν μου χάιδευαν τα αυτιά , ότι ήμουν πολύ καλή οδηγός. Με το αυτοκίνητο δεν φοβόμουν, είχα σίδερο γύρο μου να με προστατεύει, στο μηχανάκι είμαι εκτεθειμένη από παντού, τι να μου κάνει το μπρουφαν με τα προστατευτικά και το κράνος , αν γίνει κάτι έγινε. Αυτό που λέω είναι ότι δεν θα τρέχω , θα προσέχω και θα είμαι η μεγαλύτερη κότα στον δρόμο για να μην μπορέσει να γίνει κάτι. Ξέρω την κυκλοφορία, ξέρω να βλέπω αρκετές κινήσεις μπροστά όταν οδηγό και έχω αποφύγει πάρα πολλές καταστάσεις όλα αυτα τα χρόνια. Στην Ελλάδα οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι, όταν μου κλείσει κάποιος τον δρόμο θα πρέπει να μπορώ να σταματήσω έγκαιρα , όχι πάνω του, όσο μικρότερη ταχυτητα τοσο ευκολότερα θα το κάνω. Μιλάω απο την δική μου εμπειρία με το αυτοκίνητο, και τον φίλων μου που οδηγούν χρονια μηχανακι. Το μονο που μου είπαν ειναι μην παρεις μηχανακι , τα ζω καθε μερα ειναι επικίνδυνο, δεν σε υπολογίζει κανεις.
Τελικά βρήκα ένα Piaggio Fly 4T 50αρι μεταχειρισμένο, μάλλον σε αυτο θα καταλήξω.
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
Ποια είναι η διαδικασία της μεταβίβασης για τα 50αρια?
Το δρόμο δεν θα στον κλείσει κανένας.Χρειάζεσαι αρκετή δύναμη για να φεύγεις μπροστά από την κυκλοφορία.
Αλλιώς κάποιος που θα επιλέξει να σε προσπεράσει στην λωρίδα σου θα σε πατήσει απλά ή θα σε ρίξει στο κράσπεδο.
Το σιγά δεν υτπάρχει με το μηχανάκι.
Πάς όπως πάνε τα αυτοκίνητα κατ ελάχιστο.
Τα "πώς τα σηκώνουν εάν πλαγιάσουν" ξέχνα τα είναι απλά χαζομάρες.