άμα ψάξεις στο ιντερνετ θα βρεις τρομερ΄'ες στρατιωτικές με 90ε
Δε μασάνε ούτε από νερό ούτε από κρύο και γενικά είναι πιο καλές από τις δικές μας
(για αυτό που θες)
![]()
άμα ψάξεις στο ιντερνετ θα βρεις τρομερ΄'ες στρατιωτικές με 90ε
Δε μασάνε ούτε από νερό ούτε από κρύο και γενικά είναι πιο καλές από τις δικές μας
(για αυτό που θες)
![]()
ανανήψαντας
ναι.matterhorn ειναι
ειχα κουμπαρο εκει πανω
δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω παρει
απο αρβυλα απο εξοπλισμο
απο ενδυση(καλοκαιρινο σετ dainese πανω-κατω)
μονο μηχανακια δεν ειχαν
Το ξερω..Υπηρετησα εκει 5 μηνες..Τα παντα ολα ειχαν οι αμερικανοι, ενδυση , υποδυση, εξοπλισμο, μικρο συσκευες, τροφιμα, συμπληρωματα διατροφής..τα παντα ολα, φθηνα και το κυριοτερο: ακριβως τα ιδια με αυτα που θα ειχαν στην πατριδα τους και ηταν στην αλλη ακρη της γης πια..
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Να διευκρινίσω ότι ψάχνω κάτι σε μπότα μηχανής ψηλή και πλήρως αδιάβροχη -και όχι γκέτες ή στρατιωτικές μπότες- για καθημερινή χρήση κάτι που σημαίνει ότι θέλω να είναι άνετη στο πόδι μου. Διαθέτω ως 120 ευρωπούλια. Τσέκαρα αυτό: http://www.coloriposto.gr/web/?Produ...0&id=17&sub=16 αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχει νούμερο. Μου είπαν ότι για να είναι τελείως αδιάβροχη μία μπότα πρέπει να είναι από υλικό GORE-TEX. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Με το goretex έχεις 100% αδιαβροχοποίηση και 100% αναπνέουσα μεμβράνη, δηλαδή το πόδι σου μέσα δε θα ιδρώνει αλλά ούτε θα περνάει νερό. Εν αντιθέση με τις πιο απλές μπότες που έχουν 100% αδιαβροχοποίηση και 50% αναπνέουσα μεμβράνη...για τις περί colori μη κοιτάς μόνο το site πάρε ένα τηλεφωνάκι γιατί μπορεί να έχει το μέγεθος που ψάνχεις απλά να μη το έχουν ενημερώσει στο site...