Ο Ευγένιος έκανε στον Μάρκο μια απο τις καλύτερες προσπεράσεις που έχω δει ποτέ. Στην τελευταία στροφή...
Πανάξιος πρωταθλητής ο Σάικς![]()
Ο Ευγένιος έκανε στον Μάρκο μια απο τις καλύτερες προσπεράσεις που έχω δει ποτέ. Στην τελευταία στροφή...
Πανάξιος πρωταθλητής ο Σάικς![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Πάρ'τα μ**νόπανο Melandri. Ωραία στη φόρεσε ο Laverty...
Άξιος πρωταθλητής ο Sykes.![]()
Πάντως η σημερινή μέρα είναι εντελώς λαχανί αφού η Kawa σάρωσε και στα STK![]()
Ο Melandri έκανε ένα χείριστου είδους block pass βγάζοντας τον Laverty μέχρι την άκρη της πίστας, και ο Laverty τον ξαναπέρασε από την εξωτερική στην τελευταία στροφή. Μου άρεσε, τι να κάνω;
Υ.Γ. Δεύτερο φάουλ της Aprilia φέτος. Διώχνει με άγαρμπο τρόπο τον καλύτερο οδηγό της...
Supersport τώρα. Δώσε μωρή κ*λόγρια Rolfo!![]()
Πάει το πρωτάθλημαααααααα, του χρόνου τώρα..
Τον D'al'Igna τον δόσανε πόδι μάνι-μάνι....
Καλά η προσπέραση του Γιουτίν Λάβερτυ...όντως για σεμηνάριο στους αναβάτες Motogp...χαχαχχααχααααα
Ωραίοι οι τελευταίοι αγώνες...αλλά εκτός των 2-4 πρώτων όλοι οι άλλοι από φέτος φέρανε τα μοντέλα της βιτρίνας κι όχι τα αγωνιστικά...
Άντε πάμε στο άλλο θέμα με τα BSB...κι εκεί τελειώνει...κρίμα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Στα ss ο Λόους τον ξεπουπούλιασε φέτος τον Κεμπάπ και δίκαια πανηγύρισαν έξαλα και αυτή τη νίκη.
Στον 2ο των sbk το κλού ήταν οι πλαγιολισθήσεις του Τζουλιάνο. Σαν να μην είχε καθόλου λάστιχο απο τα 2/3 του αγώνα αλλά παρ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες της κάμερας δεν φαινόταν κάτι.
Και μιας και ο λόγος για κάμερες η φετινή μετάδοση ήταν επιεικώς γτπ και πολλές φορές δεν μπόρεσαν καν να μοντάρουν τα χάι λάιτς, όπως έγινε και στους σημερινούς αγώνες.![]()
Ωραία και συγκινητική στιγμή σήμερα ήταν ο Λασκόρζ στο μποξ της Κάβα.
Καλό 2014
![]()
Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 20/10/2013 στις 18:14.
Ο Laverty απλά παρέδωσε δωρεάν μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης.
Sykes απλά απίθανος. Με ένα χρόνο καθυστέρηση το κατάφερε. Αξιότατος![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125