Συναγερμο εχει?Αν εχει και ειναι μαρκας patrol line,εχει κολπο που βαζεις αλαρμ με το φλας.Οσο για την τηλεειδοποιση,magic καπως ετσι(εχω ακριβως το ιδιο γραφει αλλη μαρκα)που μαλλον αυτο εννοεις,μπαινει σαν extra σε οποιδηποτε συναγερμο.
Τι μοντέλο είναι, ποιας χρονιάς; Αθήνα είσαι;
λοιπον,οταν ανοιγεις τα φλας(δεξι η' αριστερο) και αναψει μονο ΜΙΑ φορα και το κλεισεις αμεσος(πατωντας το μπουτον των φλας),ενεργοποιηται τα αλαρμ του συναγερμου.Για απενεργοποιηση πατας παλι το μπουτον των φλας η' το μπουτον στο χειριστιριο το μικρο τριγωνικο που ειναι πιο κατω απο τα αλλα.Για το magic,κοιτα τις μπαταριες πρωτα,μετα πας αλλου στην συνδεση.Αυτο συνδεεται με 2 καλωδια στα φλας,πολυ απλα οταν το ενεργοποιησεις βαραει με τα φλας,δηλαδη οταν βαραει ο συναγερμος.1000 μετρα ουτε στο ονειρο του,50-60 και πολλα λεω,καλο ομως οταν ειναι κατω απο την πυλωτη π.χ και δεν την βλεπεις(ο συναγερμος αυτος εχει και αθορηβη λειτουργεια κ.α).Οι μπαταριες κρατανε καμια εβδομαδα παρε επαναρφοτιζομενες αν δουλεψει βεβαια .Αυτα,οτι αλλο μου λες.
Mπραααβο ρε φιλε εισαι ωραιος!
Δεν απενεργοποιουνταν με το πατημα του κουμπιου των φλας οταν δοκιμαζα αλλα θα δοκιμασω αυριο.Με τον συναγερμο θα χρειαστω την βοηθεια σου λογικα γιατι κατι περιεργα μου εκανε σημερα.Μου εδιωξες το αγχος γιατι δεν αναβει και η νεκρα και με ειχε λουσει κρυος ιδρωτας για τα ηλεκτρικα.
Mήπως έχει καεί η ενδεικτική λυχνία της νεκράς; Βάλε και φωτό το απόκτημα ντε!!!