Σα να βλεπω εμενα.... το ιδιο με πιανει καθε 12-24 εβδομαδες....
Πολυ σημαντικο το κοστος χρησης παντως.... κι εγω bmw θα κοιταζα
μπεμβε 800 με κλειστά μάτια....
καιει λιγο, παει καλα και τα κανει ολα (χωμα, πολη, εθνικη)
θελει ενα Τζαμακι μονο για την εθνικη
Eγώ έχω αμφιβολίες σχετικά με το bmw 800 , στο κέρδος που θα έχεις σε άνεση , κραδασμούς , υψηλές ταχύτητες , σέλα σε σχέση με το tenere .
Σαφώς είναι αναβάθμιση , αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το παραπάνω κόστος αγοράς του θα το πάρεις και σε ανώτερα χαρακτηριστικά .
Εμένα πιο πολύ μου ακούγεσαι για κατηγορία On off 1000cc και άνω .![]()
Έχε υπόψη σου ότι το 800 δεν έχει επουδενί καλύτερες αναρτήσεις απο το τενερέ. Και αν το μεταχείρο που θα βρεις είναι δουλεμένο αρκετά, τότε θα είναι εντελώς σουμιές. Οπότε τα λεφτά που θα έριχνες στο τενερέ για σέρβις/αναβάθμιση αναρτήσεων θα χρειαστεί να τα ρίξεις και στο 800.
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Δυσκολοι καιροι για πριγκιπες.Αποψη μου,σουλουπωσε το και τα ξανασκεφτεσαι του χρονου τετοια εποχη.
Εκτος αν αντλεις απο καπου αισιοδοξια για το κοντινο μελλον οποτε ακου τους υπολοιπους.![]()
Καβαλησα το Μπεμβεδακι και το ...............ερωτευτηκα.:a07:
Ευχαριστως θα το εκανα τραμπα με το Βαραντερο.
Για ολα τα άλλα που λες,ουτε που θα το σκεφτωμουνα,ειδικα για το Τρανς.
Το 800 έχει αρκετά πιο σκληρές αναρτήσεις (ιδιαίτερα το πιρούνι) σε σχέση με το Tenere. Έχω κάνει κάμποσα χιλιόμετρα με Tenere και στην άσφαλτο το θεωρώ απαράδεκτο.
λοιπον ακου και εμενα τον ασχετο
BMW f800-f650(το δικυλινδρο ε??????????)τα ειχα και τα 2 και οχι για βολτα-επαγγελματικα
+πολυ καλες αναρτησεις-ειδικα το ανοιχτο,σφιχτες για ασφαλτο,που στο χωμα κουραζουν αν το κυνηγας
γκαζι πολυυυυυ σε σχεση με τα αλλα που λες-ειδικα το 800-το ανοιχτο
abs που απαενεργοποιουνται με ενα κουμπι
θερμαινομενα γκριπ
αρκετα καλα φρενα-το ανοιχτο
-σελα αθλια για ον-οφ σκληρη(ειδικα ο πισω καθεται σε σανιδα)θα ψαχνεις την σελα του ΧΤ
abs αποτομο και ατσαλο
ανεπαρκη τα φρενα του μικρου-ειδικα το μπροστινο-εκτος αν πας στο καινουργιο που εχει διπλους δισκους εμπρος
βενζινομετρο χωρις ουσια,αφου δειχνει οτι να ναι
ακριβα ανταλακτικα
και ζημιαρικο αρκετα,και τα δυο
TRANSALP 700
αν ειχε 6αρι σαζμαν
αν ειχε 10 αλογα παραπανω
αν ειχε ποιο λιγο σφιχτες αναρτησεις
θα μιλουσα για το ΤΕΛΕΙΟ μεσαιο ον οφ
V STROM
συνδυαζει καπως τα καλα των δυο παραπανω
χωρις να παιρνει τα κουσουρια τους
αυτα τα ολιγα
και γω για μπεμπεδακι θα σου ελεγα γιωργο....το εχω οδηγησει αρκετες φορες εντος-εκτος δρομου και το ευχαριστηθηκα...εκτος αμα σου πουλησει ο παπ το cbf μου οπως ειπε καποιος αλλος![]()
Here I am,on the road again.......